Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 января 2024 PRO

Тетяна

Начальник відділу, управління (платіжні картки), 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу розвитку карткового бізнесу

с 12.2021 по 09.2023 (1 год 9 месяцев)
ОКСІ БАНК, АТ, Київ (Фінанси, банки, страхування)

взаємодія з процесинговим центром, щодо спільного ведення проектів, щодо впровадження нових карткових продуктів та послуг для клієнтів-власників платіжних карток, впровадження спільних програм; супровід повного циклу розробки ВНД з карткового бізнесу. Робота із VIP клієнтами банку. Розробка проектів Банку.

Начальник відділу

с 06.2021 по 01.2022 (7 месяцев)
КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Контроль якості роботи відділу. Проведення аналізу та контроль за операціями клієнтів відповідно до порядку встановленого у банку, прийом заяв для проведення розслідування. Підготовка документів для розгляду керівництвом банку .

Заступник начальника відділення

с 06.2020 по 06.2021 (1 год)
Банк інвестицій та заощаджень, АТ, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Контроль якості роботи відділення. Робота із VIP клієнтами банку. Проведення фінансового моніторингу відповідно до порядку встановленого у банку, прийом усіх видів платежів від фізичних та юридичних осіб. Підготовка документів для зарахування, перерахування коштів клієнтів за їх рахунками. Супровід клієнта за всіма банківськими операціями. Підготовка та формування звітних документів для клієнта, керівництва. Ведення переговорів.

Заступник комерційного директора

с 07.2019 по 06.2020 (11 месяцев)
ТОВ "Хатиса", Київ (Фінанси, банки, страхування)

управління співробітниками компанії (підбір, навчання, мотивація); вивчення фінансових показників з метою ухвалення управлінських рішень; контроль виконання розроблених планів як по підприємству загалом, а й у окремих підрозділам і відділам; контроль ефективності використання ресурсів;

Начальник відділу операційного обслуговування клієнтів

с 06.2018 по 07.2019 (1 год 1 месяц)
АТ «АКБ «КОНКОРД» Київська дирекция, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Залучення та обслуговування клієнтів (юр. Особи). Робота з VIP клієнтами. Проведення фінансового моніторингу згідно з порядком, встановленим у банку, прийом усіх видів платежів від фізичних та юридичних осіб. Підготовка документів для зарахування, перерахування коштів клієнтів. Супровід клієнта за всіма банківськими операціями. Підготовка та формування звітних документів для клієнта.

Заступник начальника відділення

с 10.2017 по 07.2018 (9 месяцев)
Банк інвестицій та заощаджень, АТ, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Контроль якості роботи відділення. Робота із VIP клієнтами банку. Проведення фінансового моніторингу відповідно до порядку встановленого у банку, прийом усіх видів платежів від фізичних та юридичних осіб. Підготовка документів для зарахування, перерахування коштів клієнтів за їх рахунками. Супровід клієнта за всіма банківськими операціями. Підготовка та формування звітних документів для клієнта, керівництва. Ведення переговорів.

Начальник відділу операцій із привілейованими картками Департаменту роздрібного

с 10.2014 по 07.2016 (1 год 9 месяцев)
Укрінбанк, ПАТ, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи відділу. Робота із VIP клієнтами банку. Контроль робочого процесу, підготовка нормативної бази відповідно до вимог Законів України та вимог НБУ. Проведення фінансового моніторингу згідно з порядком, встановленим у банку, прийом усіх видів платежів від фізичних та юридичних осіб. Підготовка документів для зарахування, перерахування коштів клієнтів за картковими рахунками. Супровід клієнта за всіма банківськими операціями. Підготовка та формування звітних документів для клієнта, керівництва Банку.Розробка проектів Банку.

Начальник управління розвитку карткового бізнесу.

с 08.2011 по 07.2014 (2 года 11 месяцев)
АО «ЕВРОГАЗБАНК», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи управління. Вступ до Міжнародної платіжної організації з початку роботи карткового бізнесу. Робота із VIP клієнтами банку. Контроль робочого процесу Управління та Call-центру. Безпосередня робота з МПС VISA та Master Card. Проведення фінансового моніторингу згідно з порядком, встановленим у банку, прийом усіх видів платежів від фізичних та юридичних осіб. Підготовка документів для зарахування, перерахування коштів клієнтів за картковими рахунками. Супровід клієнта за всіма банківськими операціями. Підготовка та формування звітних документів для клієнта, керівництва та акціонерів Банку.Розробка проектів Банку.

Начальник управління розвитку карткового бізнесу.

с 03.2009 по 08.2011 (2 года 5 месяцев)
ВАТ “КБ « Аккордбанк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи управління з "нуля". Вступ до Міжнародної платіжної організації з початку роботи карткового бізнесу. Залучення та обслуговування клієнтів (фіз. та юр. особи). Робота із VIP клієнтами банку. Контроль робочого процесу Управління та Call-центру. Безпосередня робота з МПС VISA та Master Card. Проведення фінансового моніторингу відповідно до порядку встановленого у банку, прийом усіх видів платежів від фізичних та юридичних осіб. Підготовка документів для зарахування, перерахування коштів клієнтів за картковими рахунками. Супровід клієнта за всіма банківськими операціями. Підготовка та формування звітних документів для клієнта, керівництва та акціонерів Банку.Розробка проектів Банку: Кредитні картки, Акції Банку, Страхові компанії та Банк.

Начальник відділу-начальник Управління карткового бізнесу.

с 01.2004 по 03.2009 (5 лет 2 месяца)
ВАТ «КБ « ВАТ « Актив - банк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Залучення та обслуговування клієнтів (фіз. та юр. особи). Робота із VIP клієнтами банку. Контроль робочого процесу Управління та Call-центру. Безпосередня робота з МПС VISA та Master Card. Проведення фінансового моніторингу відповідно до порядку встановленого у банку, прийом усіх видів платежів від фізичних та юридичних осіб. Підготовка документів для зарахування, перерахування коштів клієнтів за картковими рахунками. Супровід клієнта за всіма банківськими операціями. Підготовка та формування звітних документів для клієнта, керівництва та акціонерів Банку.

Старший економіст Управління платіжних карток.

с 08.2002 по 01.2004 (1 год 5 месяцев)
КБ "Фінанси та Кредит", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Управління платіжних карток. Економіст сектора підтримки клієнтів.

с 05.2000 по 08.2002 (2 года 3 месяца)
2000-2002 КБ «Укрсоцбанк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Помічник Віце – Президента АУБ

с 12.1996 по 12.2000 (4 года)
Ассоциація Українських банків, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Образование

Київський Державний торговельно-економічний університет

Бух. учёт и аудит, Киев
Высшее, с 1993 по 1998 (5 лет)

банковское дело

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Outlook Банківська справа СБОН Навички ділового листування Навички ділового спілкування; Навички проведення переговорів; Навички проведення пошуку / оцінки / навчання / атестації /

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Есть опыт в общении с VIP, людьми из различных деловых кругов. Способна быстро овладевать новыми знаниями и навыками. Обладаю аналитическим складом ума, высокой трудоспособностью, выдержкой и усидчивостью. Знакома с делопроизводством, составлением договоров. Умею четко определять приоритеты при постановке задачи, имею старание и напористость в достижении поставленной цели. Ответственна и дисциплинированна.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: