Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 февраля 2017

Олег

Администратор, 7 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Сервер

с 09.2016 по 02.2017 (5 месяцев)
Батерфляй, Обухів (Показ фільмів, робота з клієнтами)

Робота з клієнтами , слідкування за порядком в залі, робота з персоналом

Образование

Індустріально-педагогічний технікум

Майстер виробничого навчання, Київ
Среднее специальное, с 2011 по 2015 (3 года 9 месяцев)

Педагогічна освіта, це означає що я маю навички грамотного і культурного спілкування з людьми, знаю як уникнути конфліктної ситуації , + у нас були такі предмети як "економіка " та "економіка підприємництва " так що я підкований і в цьому плані.

Дополнительная информация

Не зважаючи на мій вік я досить відповідальний і організований чоловік, не маю шкідливих звичок, не маю страху братися за нову роботу тому, що я досить розумний, креативний і готовий навчатися. Що важливо для роботи адміністратора я вмію грамотно говорити і маю авторитет у сташих колег з якими працюю, звик виконувати поставлені задачі на 100% тому , що тільки так можна чогось досягнути в житті, також мене не хвилює важкий робочий графік я звик багато працювати , я взагалі не конфліктна людина, легко сприймаю свої помилки і завжди думаю перед тим як щось робити . Я не маю великого досвіду роботи, але я маю чудову голову на плечах яка швидко поглинає і обробляє інформацію, маю велике бажання працювати над собою і розвиватися, завжди викладаюсь на всі 101% , і маю чудовий характер, тому зі мною буде легко і приємно працювати.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: