Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 мая 2024

Георгій

Керівник, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник проєкту

с 08.2023 по 12.2023 (4 месяца)
Жираф coffee&more, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
•Закупівля інвентаря та обладнання
•Формування бюджету проєкту
•Планування витрат та обороту на місяць/рік
•Пошук та навчання команди
•Запуск бару (кава, алкоголь) та кухні
•Написання технологічних та калькуляційних карт
•Організація робочих процесів
•Налаштування операційної діяльності
•Зрівняльний аналіз продажів
•Формування графіків роботи закладу та персоналу
•Переговори зі сторонніми компаніями

Директор

с 06.2022 по 04.2023 (10 месяцев)
Idealist, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов‘язки:
•Ведення напрямку готелі та офіси
•Ведення переговорів з потенційними клієнтами
•Ведення існуючих клієнтів
•Робота з дебіторами
•Ведення документації по своїх клієнтах
•Аналіз продажів за період
•Пошук нових клієнтів
•Проведення дегустацій та презентацій товару потенційним та існуючим клієнтам
•Прийом та відправка товару (із сайту)
•Консультація покупців (із сайту)
•Ведення складського обліку

Менеджер з продажу/куратор сайту

с 09.2021 по 05.2022 (8 месяцев)
Onelove coffee, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обов‘язки:
•Аналіз ринку конкурентів
•Впровадження нових позицій по бару та кухні
•Аналіз продаж за період
•Аналіз цін постачальників, ведення переговорів
•Оптимізація робочого процесу (зберігання, списання, замовлення)
•Набір та стажування команди
•Написання технологічних та калькуляційних карт для приготування страв та напоїв
•Ведення системи обліку

Шеф-бариста\адміністратор

с 08.2020 по 08.2021 (1 год)
Качаровська кафе «1957 coffeebar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов‘язки:
•Аналіз ринку конкурентів
•Впровадження нових позицій по бару та кухні
•Аналіз продаж за період
•Аналіз цін постачальників, ведення переговорів
•Оптимізація робочого процесу (зберігання, списання, замовлення)
•Набір та стажування команди
•Написання технологічних та калькуляційних карт для приготування страв та напоїв
•Ведення системи обліку

Менеджер торгових точок

с 04.2017 по 07.2020 (3 года 3 месяца)
Coffeelat, Київ (Роздрібна торгівля)

Обов‘язки
•Організація робочого процесу
•Запобігання та вирішення конфліктних ситуація
•Набір та стажування команди
•Частковий аналіз продаж за період
•Виконування планів на місяць та рік
•Подання щотижневих звітів по продажах та роботи команди

Кухар

с 09.2015 по 03.2017 (1 год 6 месяцев)
Так і Було, Київ (Роздрібна торгівля)

•відкриття та закриття зміни
•замовлення товару
•готування страв
•контроль заготовчих процесів
•стажування нових працівників
•інвентаризація
•переобліки

Образование

днз ковпухтрс

Кухар-кондитер, Київ
Среднее специальное, с 2015 по 2017 (2 года)

Дополнительная информация

За час роботи на керівних посадах мав досвід керувати командою з 14 людей, набирав, навчав, направляв, передавав досвід. Успішно вів комунікацію з постачальниками та підрядниками різних товарів та послуг. Працював з такими інструментами для організації роботи як «Бітрікс24», «1С», «Excel», «PNL», «Poster»

Відвідував курси навчання по темі "Технології управління людьми: інструменти лідерства" від Маріанни Луцив, та тренінг "Принцип ефективного керівника: управління проектами" від Куницького Кирила

Завжди готовий плідно працювати в команді на результат, поставлені задачі виконую до кінця, поважаю чужу думку, але водночас готовий відстояти і свою, розвинуте почуття справедливості, в будь яких ситуаціях налаштований на позитив, люблю і вмію спілкуватися з різними типами людей.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты