Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2017

Дмитрий

Кондитер, технолог

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Національний університет львівська політехніка

Інститут хімії та хімічних технологій. Технолог інженер харчової промисловості по спиртобродіню, Львов
Неоконченное высшее, с 2010 по 2013 (2 года 11 месяцев)

Дополнительная информация

Близнюк Дмитрий Константинович
Дата народження:
Вік :03 Лис 1990
26 років
Регіон проживання:Хмельницький
Можливість переїзду:бажано Київ, Інші країни
Телефон(и):[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Отправить сообщение



Досвід роботи


Ресторан «Гра з Вогнем» Київ ( Кондитер)
2016 Вересень - січень
Елітний магазин «Good Wine» Київ (Кухар холодного цеху)
2016 червень-вересень
Кухар ( Універсал)
Квіт2015- Квітень 2016
Ресторан «Фамілія»
Від 20 до 50 співробітників
Шеф-кухар
Жов 2013 - Гру 2014 (1 рік 3 міс)
ТМ "Мамин Хліб"
від 20 до 50 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Розробка страв,складання калькуляційних карт , запуск мережевих кафе, менеджмент .

Офіціант
Чер 2013 - Лис 2013 (6 міс)
Готельно рестораний комплекс "Південна Брама"
від 20 до 50 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Кухар холодного цеху , Кухар гарячого цеху , Піцеолла
Бер 2012 - Чер 2013 (1 рік 4 міс)
Паб "Юніон Джек"
від 20 до 50 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Спочатку був кухар гарячого цеху , після того пройшов навчання на Піцеолу , досконально її оволодів , також процював на холодному цеху старшим зміни .

Офіціант
Тра 2011 - Вер 2011 (5 міс)
Ресторан "Колізей"
до 20 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы


Освіта


Львівська Політехніка (Львів , Україна )
Рік закінчення 2013
Технолог-інженер харчової промисловості по спиртобродіню бакалавр

Хмельницький Торгівельно Економічний Коледж (Хмельницький , Україна )
Рік закінчення 2010
Технологія та інженерія харчування молодший спеціаліст

Володіння мовами


Англійська – середній
Російська - вільно
Українська - рідна

Курси, тренінги, сертифікати


Базовые курси кондитера (Украина , Киев )
Рік закінчення 2014
Закінчив курси кондитера в кулінарній школі Євгенія Чернухи

Низькотемпературне приготування страв. Технологія “Sous vide” (WCG) (Львів , Україна)
Рік закінчення 2014
Учасник авторського майстер класі Є. Сушко , Приготування страв при низьких температурах

Феєрія кулінарного мистецтва (WCG) (Львів , Україна )
Рік закінчення 2014
Учасник авторського майстер-класі Вячеслава Совенка , по кондитерським виробам

«Ефективне меню» Ресторатор Україна (Київ , Україна )
Рік закінчення 2014
Учасник авторського семінару Сергія Трахачевського " Ефективне Меню"
Chef’s camp (Івано-франківськ, Україна)
Рік закінчення 2015
Учасник семінару для Шеф-кухарів від Рестопракктиків.


Додаткова інформація



Військова служба :
Окремий Полк Президента України

Захоплення та інтереси :
Кондитерське мистецтво,Біг на дальні дистанції.Книги ,Кіно , музика,готування страв , здоровий та активний спосіб життя .

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: