Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 октября 2017

Татьяна

Методолог, экономист, бухгалтер, 9 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Ількова Тетяна Адольфівна
Адрес проживания: м. Київ, вул. Шумського 1, кв.73
Моб.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Досвід роботи
Квітень 2016 – по теперішній час - Головний економіст Департаменту роздрібних операцій ПАТ «Промінвестбанк».
Зміст роботи:
•розробка та погодження роздрібних банківських продуктів (написання бізнес-процесів, регламентів, інструкцій користувача, технологічних карт тощо);
•робота з законами, нормативно-правовими актами діючого законодавства України;
•оптимізація процесів (бізнес-аналіз процесів, підготовка технічних завдань щодо автоматизації нових процесів/продуктів, тестування та налаштування в програмних комплексах);
•підготовка інструктивних матеріалів для співробітників щодо нових/діючих продуктів/процесів;
•підготовка та погодження наказів/розпоряджень, ознайомлення співробітників з наказами, формування звітів, актуалізація посадових інструкцій, виготовлення/актуалізація зразків підписів працівників.
Маю досвід роботи зі страховими компаніями щодо:
-написання внутрішніх документів щодо взаємодії підрозділів банку при настанні страхових випадків; положення про акредитацію страхових компаній у банку; продаж страхових полісів у банку;
-налаштування (в програмних комплексах банку) обов’язкових параметрів страхових платежів.


Досвід роботи
Грудень 2013 – по березень 2016 - Головний економіст Відділу розрахунків та диспутних операцій Управління розрахунків та звітності Департаменту роздрібних операцій ПАТ «Промінвестбанк».
Зміст роботи:
•розробка та погодження внутрішніх нормативних документів банку та інструктивних матеріалів за напрямком діяльності - карткові продукти фізичних осіб (в межах компетенції Відділу розрахунків та диспутних операцій);
•актуалізація та погодження внутрішніх нормативних документів (регламентів, бізнес-процесів, порядків, положень в частині відповідності проведення банківських операцій діючому законодавству України) в межах компетенції Відділу розрахунків та диспутних операцій за напрямком діяльності - карткові продукти.

Досвід роботи
Листопад 2011 – по липень 2013 Головний економіст Відділу методології фінансового обліку Управління обліку та звітності Фінансового департаменту ПАТ «ВТБ Банк».
Зміст роботи:
•актуалізація та погодження внутрішніх документів банку (інструкцій, бізнес-процесів і технологічних карт) в частині обліку та відповідності банківських операцій правилам бухгалтерського обліку та облікової політики.

Досвід роботи
Листопад 2007 – по листопад 2011 Головний економіст Відділу технологій корпоративного бізнесу Управління банківських технологій і організації розрахунків ВАТ «ВТБ Банк».
Зміст роботи:
•розробка функціональних вимог для автоматизації бізнес-процесів банку;
•формування переліку операцій для розробки бухгалтерських моделей по продуктам;
•розробка технологічних карт для корпоративного і малого бізнесу;
•розробка і погодження інструкцій користувача за напрямками продуктів;
•підготовка і проведення тестування нового функціоналу банку за участю представників підрозділів банку. Складання протоколу тестування;
•налаштування параметрів нового продукту в програмних комплексах банку (в межах діючого функціоналу);
•налаштування шаблонів договорів в програмних комплексах банку;
•налаштування комісійних винагород продуктів в програмних комплексах банку, підтримка діючого функціоналу налаштованих шаблонів і типів продуктів в частині цінових параметрів.

Досвід роботи
Лютий 2005 – листопад 2007 Головний спеціаліст Департаменту обслуговування корпоративних клієнтів «СЕБ» банку.
Зміст роботи:
•відкриття та ведення рахунків юридичних осіб в національній і іноземних валютах;
•заключення зарплатних договорів;
•нарахування та контроль сплати клієнтами банку розрахунково - касового обслуговування в національній та іноземних валютах;
•первинний валютний контроль контрактів клієнтів, купівля і продаж іноземної валюти за заявками клієнтів;
•надання консультаційної підтримки потенційним клієнтам банку щодо оформлення пакетів документів при відкритті рахунку та банківського обслуговування (ознайомлення клієнтів з новими послугами, банківськими продуктами і тарифами банку).

Освіта Київський національний економічний, університет «КНЕУ», кваліфікація: Економіст.

Головні ділові якості
Працьовитість, відповідальність, пунктуальність, здібність працювати в команді, комунікабельність, вміння уникати конфліктних ситуацій, спрямованість на результат.
Додаткова інформаціяВолодіння мовами: українською та російською – вільно, англійською – середній рівень. Впевнений користувач роботи з комп’ютерними програмами: пакетом додатків Microsoft Office 2007 (Word, Excel, Power Point, Visio), Internet Explorer, Ліга, АВС B2, ОДБ «Барс», ОДБ «Скрудж», «1С-бухгалтерія». Пройшла курс навчання за напрямом «Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства» (свідотство № 15\11 – ОДЦО 02.12.2013).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: