Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 апреля 2024 PRO

Яна

Адміністратор, оператор, офіс-менеджер, 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Торговий представник

с 10.2022 по 02.2023 (4 месяца)
Delta Medical, Львів (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Працювала з клієнтською базою, відвідувала ТТ, проводила презентації, домовлялись щодо замовлення та реалізації товару. Робота була по місту та області .

Завідувач аптеки

с 02.2012 по 10.2023 (11 лет 8 месяцев)
Мережа аптек D.S., Львов (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Загальний стаж роботи - 12 років. Працювала спочатку фармацевтом -першостільником, згодом стала завідувачем аптеки. За роки своєї праці відвідала багато тренінгів, семінарів і спеціальних навчань для професійного розвитку , а також пройшла курси організаторів ( підвищення кваліфікації).
Завідувачем стала на новій аптеці, змогла згуртувати колектив, налаштувати на активну і плідну працю. Досягли успіху, здійснили приросту продаж , залучили багато постійних клієнтів.
Деякий час ( 5 місяців) працювала торговим представником на фарм.компанії. Показала хороші результати, налагодила комунікації по роботі, збільшила продажі. Залишила роботу за власним бажанням по сімейним обставинам і повернулась працювати в аптеку.( Звільнилась за власним бажанням у жовтні 2023). З цього часу працювала неофіційно.( Торговим представником та менеджером з продажу). Шукаю стабільну, відповідальну роботу, бажано офісну. Готова поєднувати роботу в офісі з виходом по місту згідно завдань керівника.

Фармацевт

с 12.2010 по 10.2011 (10 месяцев)
Фармастор, Львов (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Образование

ЛНМУ ім. Данила Галицького

Фармація, Львов
Высшее, с 2007 по 2012 (4 года 8 месяцев)

Знания и навыки

Користувач ПК Знання офісних програм Швидкий набір тексту Організованість Проведення касових операцій Комунікабельність Контроль термінів придатності Контроль залишків Оформлення вітрини Користувач 1С Робота з касовим апаратом Водійські права кат. B Керування транспортними засобами

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Користуюсь основними офісними програмами, роботою в інтернеті, соцмережах. Орієнтуюсь в роботі з документацією ,добре знаю асортимент аптеки та вмію рекомендувати і надавати фармацевтичну опіку.
Швидко навчаюсь і готова до навчань і розвитку!
Комунікабельна, стресостійка, пунктуальна,чесна і відверта людина. Легко спрацьовуюсь з колективом.
Бажаю отримувати гідну заробітну плату, відповідно обіцяю наполегливо працювати.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: