Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 ноября 2017

Татьяна

Управляющий проектами

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
43 года
Город проживания:
Чернигов
Готов работать:
Удаленно, Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Ментор

с 02.2013 по наст. время (11 лет 3 месяца)
Компания "FitCurves", Киев (Краса, фітнес, спорт)

Открытие фитнес-клубов

Образование

Черниговский национальный Университет

Технологический, Чернигов
Высшее, с 1998 по 2002 (3 года 9 месяцев)

Основы предпринимательской деятельности и трудового обучения

Дополнительная информация

Професійний стаж та досвід роботи:
2014 - по сьогоднішній день Компанія «FitCurves» мережа фітнес-клубів «FitCurves» (представництва США в Україні). https://uk-[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Спеціаліст з відкриття нових фітнес-клубів в Україні та Європі (Ментор). Консультування, супровід та контроль клубів які відкриваються по франшизі та за стандартами FitCurves
Обов’язки:
-консультування власників в рамках стандартів франшизи (допомога у пошуках приміщення, підбору персонала, оформлення документів)
-навчання та супровід команд з продажу та сервісу(розробка плану навчання, онлайн-навчання, зворотній зв”язок з виконання завдання)
- навчання та супровід власника управлінню (планування бюджету, розрахунок точки нуля, планування навчання персоналу, тайм-менеджменту, розрахунок заробітної плати)
- контроль та аналіз адміністративно-господарсткої та фінансової діяльності фітнес-клубів (супровід та зворотній зв’язок протягом місяця після відкриття)
За цей період відкрила 8 клубів в Україні, Росії, Латвії, чотири з яких були найкращі в показниках в мережі.
2016 - по сьогоднішній день Компанія «FitCurves»
Організатор навчального процесу
Обов'язки:
-Виявлення потреб у тому чі іньшому навчанні для мережі
-Підбір спікерів
-Підбір місця проведення та розташування
-Вирішення усіх виникаючих питань та пропозицій
Проведення навчання для 56 спеціалістів мережі на три дні з проживанням та харчуванням.
2016 - по сьогоднішній день Компанія «FitCurves»
Аудитор мережі фітнес-клубів «FitCurves» (представництва США в Україні).
Обов’язки:
-Аудит адміністративно-господарсткої та фінансової діяльності фітнес-клубів (аналіз фінансово-економічних показників, перевірка фінансових результатів та звітності, соціальних тенденцій відвідувань, спортивного оснащення, відповідності технічного стану приміщення тощо).
-Підготування презентацій, висновків та звітів, їх захист перед керівництвом. Обговорення з керівництвом та вирішення питань в проблемних клубах.
За 2016 рік була з аудиторсьими перевірками у всіх куточках України. Здійснила аудиторські перевірки 56 фітнес-клубів «FitCurves» України.
2012-2015 власник клубу FitCurves. Відкриття клубу самостійно (пошук пріміщення, відбір та навчання команди, вирішення всіх фінансових та адміністративних питаннь). За час роботи в клубі тренувалося постійно біля 400 постійних кліентів у місті з населенням 25 тисяч.

Квітень 2008 - липень 2011 – зареєструвалась та працювала як приватний підприємець у сфері послуг. Відкрила фірму доставки питної води «Аквада» по м. Чернігову. Обов’язки: пошук клієнтів та підписання договорів, пошук та співбесіда з працівниками, подання реклами.
Повне ведення адміністративно-господарської та фінансової діяльності, поданні звітності до податкової служби. Переписка з контролюючими органами. За час праці набула кліентської бази понад 200 точок обслуговування.
Жовтень 2002 - квітень 2008 – бухгалтер-касир Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІСЛА» (м. Чернігів). Діяльність підприємства – ринок та автостоянка

Освіта: 1997 – 2002 рр. Чернігівський національний університет імені Тараса Шевченка. Факультет : Технологічний Отримала повну вищу освіту за спеціальністю: «Основи підприємницької діяльності та трудове навчання».
• З 2008 по 2017 рік пройшла багато навчань, тренінгів та семінарів по маркетингу, менеджменту, продажам, ораторському мистецтву, управлінню та розвитку сомовдосконалення особистості:
- Ицхак Пінтосевич (Тренинг бізнес тренерів, Шлях метелика, Ораторське мистецтво), Розводовський, Matt Crabtree та ін
- Маю диплом дієтолога. Дотримуюсь здорового способу життя.
-Володію ораторським мистецтвом, гарно виступаю та навчаю.
- Маю досвід керування людьми та группами людей до 60 чол.
-Маю досвід роботи з конфлітними людьми та ситуаціям.
- Готова до відряджень, в тому числі за межі України.
- Маю хист до малювання та графічного зображення.
Інше :
травень 2016 - листопад 2016 – співпрацювала у проекті артсрайбінга (графічної візуалізації) різномнітних заходів, круглих столів, семінарів, нарад, конференцій з відомим українським артскрайбером Ігорем Заболотним.
Пошук, переговори, укладення договорів з клієнтами; презентація та супроводження при процесі артскрайбінга.
Приймала участь при наступних заходах: семінари, конференції у «Нова Пошта», ДТЕК (м. Київ); Київська міська адміністрація за участю В.Кличка; IT-конференція UMT (м. Дніпро); E-commerce (м. Київ); підготовка міс Україна до участі на конкурсі «Міс Всесвіт» у Китаї (м. Одеса)
Володіння мовами: англійська - читаю та перекладаю зі словником.
Особові якості :
Пунктуальність –вмію планувати час, цілеспрямованість –вмію розбивати ціль на маленькі підцілі для досягнення результату, комунікабельність -швидко та легко знайомлюсь з людьми, дипломатичність, швидко навчаюсь новому.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: