Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Андрій

Начальник відділу IOT, продакт-менеджер, метролог

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу IoT

с 06.2023 по 03.2024 (9 месяцев)
ТОВ "Білінтех Україна", Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Функціональні обов’язки: Оперативний менеджмент відділу компанії по напрямку IoT (інтернет речей), LoRaWan 868 MHz.

-Організація технічного супроводу та вдосконалення якості розгорнутої мережі LoRaWan (ведення щотижневих нарад із замовником задля швидкого вирішення нагальних проблем мережі, взаємодія з іншими підрозділами, аналіз існуючої проектної документації, написання внутрішніх технічних інструкцій, тощо).
-Взаємодія з вендорами ПЗ та «заліза», участь у постановці питань та заявок до тікет-системи вендора, участь в спільних нарадах із вендором задля прискорення розв’язань технічних завдань, що стоять перед відділом.
-Постанова, розподілення завдань та контроль їх виконання по співробітникам відділу.
-Вдосконалення існуючої внутрішньої тікет-системи обробки замовлень на обслуговування мережі, адаптація під систему заявок замовника. Контроль правильності заповнення тікетів інженерами відділу.

Досягнення:

-Розробив універсальну систему опису заявок в тікет-системі підприємства, завдяки чому скоротились загальні витрати часу на опис, створення, обробку та контроль заявок на обслуговування розгорнутої LoRaWan мережі.
-Розробив типову інструкцію з прийому базових станцій, що дало змогу уніфікувати дії персоналу з прийому в експлуатацію або обслуговуванню базових станцій на локаціях.
-Оптимізував та систематизував спілкування з вендором, завдяки чому прискорився час обробки запитів в тікет-системі вендора.

Начальник відділу IoT

с 02.2021 по 05.2022 (1 год 3 месяца)
ТОВ "Українська Телекомунікаційна Група", Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Функціональні обов’язки: Оперативний менеджмент відділу компанії по напрямку IoT (інтернет речей), LoRaWan 868 MHz.

- Розробка та виробництво власних електронних модулів IoT LoRaWan (керування робочою групою розробників та інженерів).
- Організація внутрішнього технічного супроводу (ведення інтернет семінарів, інтернет відеоконференцій, написання внутрішніх технічних настанов, тощо).
- Координація регіональних підрозділів компанії по всій країні у розвитку IoT напрямку за допомогою системи CRM Бітрікс 24. Постановка завдань, їх контроль, взаємодія з іншими підрозділами за допомогою Бітрікс 24.
- Участь у підготовці рекламних заходів, створенні рекламних матеріалів та наповненні інформації на сайті компанії по IoT напрямку.
- Участь у розробці та тестуванні ПЗ компанії для пристроїв IoT власного бренду SmartMisto (тестування альфа-версії).

Досягнення:

- Застосовано первинне тестове встановлення обладнання IoT у містах в Київський, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській, Харківській областях України.
- Проекти по розробці власних модулів LoRaWan доведено до стадії випуска партії для заводських випробувань (перша партія після виготовлення прототипів та їх випробувань). Початок випробувань зразків на деяких об’єктах компанії.
- Розроблено документи типових настанов для встановлення, обслуговування та експлуатації IoT обладнання для монтажних підрозділів компанії.
- Розроблено шаблони рекламних матеріалів, шаблони типового оформлення матеріалів по напрямку.

Провідний конструктор електронних компонентів повітряних суден.

с 05.2019 по 08.2020 (1 год 3 месяца)
ООО "ПКФ "Сторк", Київ (Машинобудування)

Функціональні обов’язки: Виконання функцій заступника технічного директора в частині розробки власних електронних виробів для повітряних суден.

- Доведення зразків виробів від стадії прототипів до стадії серійного виробництва.
- Координація співробітників підприємства та співробітників підприємства - підрядника, для забезпечення необхідного результату, та розподіл ресурсів по проектах за допомогою побудови діаграм Ганта в MS Project.
- Розробка,постановка та оформлення технічних завдань (ТЗ), технічних умов (ТУ), організація проведення випробувань зразків.
- Адаптування документації, оформленої в системі ЄСКД, до оформлення в стандартах підприємства – власника розробки.
- Участь у формуванні еталонної документації на випуск виробів (складання форм, що входять в справи компонентів виробу: акти, протоколи, журнали виконання поопераційних відомостей і так далі).
- Організація сервісу продукції (все, що стосується невідповідностей, ремонтних робіт і т.д, складання заходів по усуненню несправностей або доведення конструкції до типової).

Досягнення:

- З двох виробів один доведений до серійного виробництва, другий доведений до заводських випробувань. Розробив та оформив 2 документи ТУ на вироби.
- Розроблено типові план-графіки виробництва виробів, внаслідок чого скоротилися витрати часу на увесь цикл виробництва виробів.
- Упорядковано конструкторську документацію на вироби та створено електронну базу документів, завдяки якій можна легко знайти необхідний документ і специфікацію, куди він входить.

Аудитор, інженер

с 11.2017 по 05.2019 (1 год 6 месяцев)
Фриланс, Київ (Охорона, безпека, оборона)

- Виконав аудит конструкторської та технологічної документації виробів, що випускалися, в компанії "Сакура-техно" (випуск автоматики управління протипожежними шторами).
- Брав участь у формуванні тендерних пропозицій через системи комерційних торгів "Риалто" і системи державних тендерів на платформі "Прозорро" на фірмі "Градосервис Плюс" (продаж, встановлення та обслуговування протипожежної техніки і систем автоматизації інженерних комунікацій у будівлях).

Начальник виробництва

с 02.2006 по 11.2017 (11 лет 9 месяцев)
ТОВ "НВП "Алтосан", Київ (Машинобудування)

Функціональні обов’язки: Оперативний менеджмент виробничого відділу. Організація роботи дрібносерійного виробництва електронної продукції протипожежного призначення (електронні системи пожежогасіння).

- Ведення проектів по розробці нових зразків і модернізації існуючих по системі ЄСКД (постановка ТЗ, розробка ТУ У, організація проведення технічних випробувань, сертифікація у відповідному держоргані в системі УКРСЕПРО).
- Документування процесу виробництва продукції (акти виготовлення продукції, списання матеріалів, протоколи приймально-здавальних випробувань, журнали вхідного контролю комплектуючих вузлів, створення списків устаткування, що проходить вхідний контроль якості, створення дозвільних правил при вхідному контролі, підготовка проектів наказів по організації роботи відділу, атестація фахівців і устаткування).
- Організація сервісу продукції у власному сервіс-центрі ( ремонтні роботи і все, що з ними пов'язане - розробка форм, журналів, актів).
- Забезпечення метрологічного супроводу продукції (повірка стандартних засобів виміру і контролю в УкрМетрТестСтандарті, атестація нестандартних засобів виміру і контролю), ведення журналів, актів і форм для представлення технагляду.

Досягнення:

- Збільшення продуктивності праці в кількісних показниках за перший рік роботи в 8 разів, 3 подальшим подвоєнням результату наступного року, з незмінним складом співробітників.
- Впроваджено 2 розробки виробів: одна по модернізації по європейських нормах, друга - повністю "з нуля".
- Розробив та випустив 2 документа ТУ, успішно проведено випробування та отримані сертифікати відповідності за системою УкрСепро на обидва вироби.
- Розробив оформлення та первинне наповнення першої версії сайту компанії.

Образование

Київський Національний Торгово-Економічний Університет

Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ, спеціаліст з економіки підприємства, Київ
Высшее, с 2004 по 2004 (меньше 1 года)

Пройшов навчання по спец.програмі "Перепідготовка управлінських кадрів у сфері підприємництва".Отримав Диплом фахівця з економіки підприємства. Захистив на відмінно консультаційний проект по перспективах розвитку та фінансової стійкості підприємства, на якому працював.

Національний Технічний Університет України "Київський Політехнічний Інститут"

Радіотехнічний факультет, специальність - інженер-конструктор-технолог виробництва РЕА, Київ
Высшее, с 1991 по 1995 (4 года)

Отримав диплом інженера-конструктора-технолога по виробництву радіоелектронної техніки.

Дополнительное образование и сертификаты

Центр систем якості "Приріст-система" , внутрішній аудитор за системою менеджменту якістю на фірмі ТОВ "Алтосан".

2008, 6 месяцев

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Windows MS Project Actility Network Server OTRS

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — средний
  • Английский — средний

Рекомендации

Roman Savvin

Roman Savvin

Business Development Director, Actility

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Права категории В

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: