Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 января 2018

Олександр

Територіальний менеджер, супервайзер, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Ирпень
Готов работать:
Буча, Ворзель, Ирпень, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник групи зі збуту продукціі

с 06.2016 по наст. время (8 лет)
Данон-Дніпро, Киев (Харчова промисловість)

Виконання плану продажів,планування роботи,підбір персоналу,навчання та розвиток торговоі команди ,залучення найкращих працівників до школи «керівника», контроль відсотку та аналіз протермінованоі продукціі, оптимізація торгових представників з ціллю ефективнішого та продуктивнішого проведення робочого часу на територіі, робота над сприйняттям мотиваціі для кожного працівника,аналіз ринку, проведення тренінгів та презентацій торговій команді звітність, активна участь у тренінгах та на семінарах

Торговий представник

с 05.2014 по 06.2016 (2 года 1 месяц)
Біола, Киев (Харчова промисловість)

Виконання плану продажів, робота з дебеторською заборгованістю,пошук нових замовників,збільшення представлення продукту на ринку,участь у тренінгах.
червень 2015р. – травень 2016 - старший фахівець з методів розширення ринків збуту
Робота з командою( навчання та розвиток) виявлення слабких сторін та робота над ними,розвиток території,постановка конкретних задач перед торговою командою та контроль за їхнім виконанням,звітність,моніторинг результативності кожного торгового представника, застосування ефективних методів для досягнення максимальних показників,участь у ефективних тренінгах

Торговий представник

с 06.2011 по 05.2014 (2 года 11 месяцев)
PepsicoUkraine, Киев (Харчова промисловість)

Контроль дебеторської заборгованості,виконання обсягу планів продажу,звітність в електронному вигляді,мерчандайзинг,розповсюдження нового продукту компанії,активна участь у проектах по раціоналізації часу проведеного в торгових точках,максимальна присутність товару компанії на території,робота з замовниками по прибутковості торгових точок шляхом правильного обгрунтування математики продажу,участь у тренінгах.Відзначений грамотою за найвищу результативність у 2013 році

Мерчендайзер

с 12.2007 по 06.2011 (3 года 6 месяцев)
Coca-Cola, Киев (Виробництво напоїв)

викладка продукції в супермаркетах Києва згідно з стандартами компанії, дотримання усіх прописаних місць та процентажів згідно планограм, ротація, залучення додаткових місць продажу для усунення конкурентів.
квітень 2008 – січень 2009 рр. - торговий представник Київської області, а саме малих сіл та смт. Відзначений подяками за вагомий внесок у розвиток території.
січень 2009 – травень 2011переведений з початкової території у м. Ірпінь. Розвиток міста, підняття обсягу продажу, розвиток сокового сегменту, заключення максимум ексклюзивних договорів. Збільшення бази замовників, представленість на ринку, розвиток КА замовників.

Образование

Луцький національний державний технічний університет

Фінанси, бакалавр, Луцк
Высшее, с 1999 по 2004 (4 года 10 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Комунікабельність, відповідальність, сумлінність, результативність, наполегливість, цілеспрямованість, аналітичний склад розуму, маю власне авто( досвід водіння 15 років)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: