Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 августа 2018

Ольга

Секретарь, администратор, менеджер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Я, Дідур Ольга Петрівна, народилася 11 липня 1993 року. Проживаю у місті Вінниця. Заміжня, маю дворічну дівчинку.
Мій номер [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»). Пошта [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Здобула вищу освіту у Глухівському національному коледжі імені Олександра Довженка за спеціальністю «Вчитель початкових класів та вчитель образотворчого мистецтва». І маю додаткову освіту педагога організатора.
Пропрацювала один рік вчителем музичного мистецтва. А потім пішла у декретну відпустку. Під час якої працювала у соц.мережах, менеджером по розширенню компанії «Джерелія», «Ciel».
На даний час шукаю роботу за напрямками менеджер, адміністратор.
Я, креативно підходжу до вирішення поставлених завдань. Трудолюбива, комунікабельна, пунктуальна. Маю чітку дикцію, а також вмію правильно висловити власну думку. У вільний час люблю читати, завжди в курсі останіх новин. Також у вільний час працюю над оформлення та друкуванням книг своїх знайомих.
Вільно працюю за комп’ютером а та офісною технікою.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: