Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 февраля 2019 PRO

Володимир

Менеджер по роботі з клієнтами, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший адміністратор

с 02.2014 по наст. время (10 лет 3 месяца)
ДП «Кюне і Нагель», Гостомель (Морські, авіаційні та автомобільні перевезення.Контрактна логістика та брокерське обслуговування.)

Організація роботи проекту, управління персоналом:
•Розподілення обов’язків і завдань між працівниками проекту з метою досягнення більш ефективної роботи та контроль за їх виконанням;
•Контроль забезпечення дотримання контрактних зобов'язань компанією на якісному рівні з метою задоволення вимог клієнта;
•Контроль ефективності роботи персоналу і оптимізації робочих процесів з метою зменшення трудовитрат, зменшення витрат і збільшення прибутку компанії;
•Відслідковування та контроль за коректністю ведення документообігу (оформлення замовлень, актів, накладних, транспортних і фінансових документів і т.д.) працівниками проекту у відповідності з правилами компанії і вимогами Українського Законодавства;
•Контроль за впровадженням і роботою єдиної системи складського обліку;
•Контроль за використанням складської техніки та іншого обладнання;
•Оперативний взаємозв’язок з іншими відділами компанії при використанні клієнтом їх послуг;
•Підготовка за результатами місяця статистичних даних, звітів та презентацій для клієнта;
•Ведення відеоспостереження за роботою проекту для аналізу складських процесів та вирішення спірних питань, що можуть виникати з клієнтом за результатами роботи проекту.

Додаткові обов’язкі в організації роботи складського комплексу:
•Ведення обліку складської техніки ( електровізки, навантажувачі, штабелери і т.д.) проектів та автомобілів працівників і клієнтів компанії;
•Ведення обліку та відвантаження зі складського комплексу вторинної сировини ( складові частини паллет, пакувальні матеріали). Співпраця з обслуговуючими компаніями;
•Організація замовлення та забезпечення робітників складського комплексу усім необхідним спецодягом;
•Проведення вступних та періодичних інструктажів з пожежної безпеки та охорони праці для працівників складського комплексу та відвідувачів ( підрядні організації, представники клієнтів і т.д.).

Менеджер з продажу систем кріплення (водопостачання та водовідведення; кондиціонування; вентиляції; опалення; систем сонячних колекторів; протипожежного захисту)

с 05.2013 по 01.2014 (8 месяцев)
ТОВ «Вальравен Україна», Київ (Професійні системи кріплення. Інженерна підтримка.)

Робота з існуючими дистриб’юторами та монтажними компаніями; продаж систем кріплення на будівельні об’єкти та кінцевим споживачам; пошук та розробка нових будівельних майданчиків (ТРЦ, приватне будівництво, житлові комплекси, промислові об’єкти, автоцентри, будівельні гіпермаркети) для налагодження контактів, проведення переговорів і подальшої співпраці; пошук нових клієнтів (дистриб’ютори, монтажні компанії) та підписання договорів; робота з проектними організаціями та інститутами; розрахунок інженерних систем кріплення для різноманітних об’єктів; надання технічної підтримки підрядним компаніям під час монтажу на об’єктах; відрядження для підтримки існуючих клієнтів та пошуку нових клієнтів у ввіреному регіоні; участь у спеціалізованих виставках; проведення семінарів та навчання нових співробітників дистриб’юторів для кращого розуміння специфіки продукції.

Менеджер з питань ринку профілів (ПВХ). Західний регіон України.

с 02.2011 по 02.2013 (2 года)
Представництво Deceuninck N.V., Київ (Представницька діяльність.)

Аналіз ринку ПВХ профілів України; представницька діяльність; робота з існуючими клієнтами; відрядження; проведення переговорів і підключення нових клієнтів; робота з митно-ліцензійним складом; обробка замовлень клієнтів; контроль за оплатою рахунків та відвантаженням продукції; підготовка презентацій; написання статей і прес-релізів для журналів («Ландшафт.Дизайн», «Витрина», «Идеи Вашего Дома», «Оконные технологии»); розміщення статей, різноманітних оглядів та новин компанії на інтернет сайтах ( www.okna.ua, www.magazinokon.com.ua ).

Начальник складського господарства.

с 07.2006 по 02.2011 (4 года 7 месяцев)
ТОВ «Промастер», Київ (Комплексне постачання кухонного інвентарю та господарчих товарів.)

Прийом, обробка (маркування, стикерування, розміщення на місця зберігання) та відвантаження продукції зі складу; складська логістика; проведення інвентаризацій; формування маршрутів водіям; транспортна логістика; оформлення первинних бухгалтерських документів; контроль за роботою персоналу складу та водіями; забезпечення життєдіяльності складу та персоналу.

Начальник відділу збуту

с 12.2003 по 06.2006 (2 года 6 месяцев)
ТОВ «Деком», Київ (Продаж профільних ПВХ систем та комплектуючих для виготовлення металопластикових конструкцій.)

Продаж профільних ПВХ систем «Deceuninck» і «Plastmo» та комплектуючих. Оформлення договорів з клієнтами; прийом і обробка замовлень; відвантаження замовлень зі складу та оформлення документів; робота з транспортними компаніями; контроль за клієнтською заборгованістю та документообігом; робота з касовим апаратом.

Менеджер з продажу металопластикових конструкцій

с 04.2000 по 11.2003 (3 года 7 месяцев)
ТОВ «Алюмпласт», Київ (Виготовлення та монтаж металопластикових конструкцій.)

Робота з клієнтами в офісі; розрахунок конструкцій; консультація; оформлення договорів; оплата замовлень; планування графіку монтажів; зворотній зв’язок.

Образование

Українській Державний Університет Харчових Технологій

Енергетичний. Інженер-електрик, Київ
Высшее, с 1995 по 2000 (4 года 9 месяцев)

Середня школа №3 м.Києва

Київ
Среднее, с 1985 по 1995 (9 лет 8 месяцев)

Фізико-математичний клас

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook MS Access AutoCAD Галактика ERP

Дополнительная информация

Особисті якості :
Комунікабельність, відповідальність, пунктуальність, діловий підхід у вирішенні завданнь, вміння працювати в колективі, робота з клієнтами.

Інтереси та захоплення :
Музика, футбол, риболовля.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: