Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 марта 2021 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4673593

Керівник, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Золотоноша
Готов работать:
Золотоноша, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділення / Начальник ПНФП

с 04.2017 по 02.2018 (10 месяцев)
ТОВ "ПОСТ ФІНАНС", за сумісництвом ТОВ "НОВА ПОШТА", Золотоноша (фінанси/логістика)

Органiзацiя та контроль якісної роботи вантажного відділення та пункту надання фінансових послуг; контроль за дотриманням касової дисцепліни касирами ПНФП; підбір та навчання персоналу; вирішення конфліктних питаннь з клієнтами; табелювання підлеглих; проведення самоаудитів; органiзацiя та контроль за якiстю вивантоження/завантаження та сортування вiдправленнь за напрямками; контроль дотримання графіків міського та міжміського транспортування; замовлення та контроль залишків ТМЦ та пакування; замовлення та контроль робочого стану ОЗ; замовлення та контроль належного стану ЗІЗ та форми працівників ввіреного підрозділу; проведення інструктажів та ведення журналів з Охорони Працi, Пожежної Безпеки; контроль дотримання працiвниками стандартiв компанii; затвердження заробітної плати підлеглих; робота із зверненнями від клієнтів.

В.О. Диспетчер служби доставки (логiст)

с 11.2012 по 03.2017 (4 года 4 месяца)
ТОВ "Нова Пошта", Золотоноша (Транспорт, логістика)

Формування маршрутiв Водiiв експедиторiв, контроль за виконанням доставок та заборiв вантажiв клiентiв. Контроль за дотриманням графiкiв транспортування мiж вiддiленнями. Аналiз навантаження на район, залучення найманого транспорту у форсмажорних випадках, формування резерву з найманих перевiзникiв. Вирiшення проблемних питаннь з клiентами на адресi, як вiддалено так i з виїздом до клiента. Ведения документообiгу - товаро-транспортних накладних, маршрутних листiв. Приймання готiвки вiд експедиторiв. Проведення та здача готiвки в касу. Формування звiтностi. Розширення штату. Навчання нових працiвникiв.

Образование

Східноєвропейський Університет Економіки та Менеджменту

Спецiалiст з Маркетингу товарiв та послуг; бакалавр з Документознавства;, Черкассы
Высшее, с 2004 по 2009 (4 года 8 месяцев)

Знания и навыки

MS Office

Рекомендации

Слюсаренко Юрій Миколайович

Слюсаренко Юрій Миколайович

Директор Черкаської філії, ТОВ "ПОСТ ФІНАНС"

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Комунікабельність, трудолюбивість, рішучість, здатність швидко навчатись. Маю водiйське посвiдчення категоii В, власне авто.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты