Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Виктория

Офис-менеджер, ассистент руководителя, специалист, 2 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

- фахівець відділу реалізації нерухомого майна управління реалізації майна  провідний фахівець відділу реалізації нерухомого майна управління реалізації майна заступник начальника відділу реалізації нерухомого майна управління реалізації м

с 04.2008 по 07.2009 (1 год 3 месяца)
Товариство з обмеженою відповідальністю «Мультисервіс», Киев (Спеціалізована організація по примусовій реалізації майна)

робота з документами для реалізації нерухомого майна, конфіскованого у дохід держави або вилученого за борги, а також заставленого майна; - перевірка договорів про надання послуг по проведенню та организації публиічних торгів (аукціонів) по реалізації майна; - розв'язання проблемних питань першого рівня з державними органами; - допомога начальнику відділу у керівництві відділом; - контроль роботи відділів реалізації об'єктів нерухомості по філіям.

помічник керівника

с 11.2007 по 03.2008 (4 месяца)
Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕДВ- УА», Киев (продаж залізничного обладнання для рухомого складу, передача технологій в сфері будування рухомого складу.)

підготовка документів для клієнтів; - контроль за виконанням доручень; - телефонні переговори з клієнтами; - вхідні/вихідні дзвінки; - реєстрація вхідної/вихідної кореспонденції; - прийом/відправлення факсів; - організація відряджень, - замовлення авіа і ж/д квитків, бронювання готелів; - оплата рахунків, замовлення канцтоварів і т.і.

юрист

с 11.2006 по 09.2007 (10 месяцев)
Товариство з обмеженою діяльністю Юридична фірма «Каждан та партнери» , Киев (Юридична фірма)

- розробка та правовий аналіз установчих документів підприємства; - реєстрація підприємств; - надання консультацій стосовно реєстрації підприємств; - участь у підготовці, укладанні та контролі за виконанням договорів (оренди, купівлі-продажу), - отримання дозволів на працевлаштування іноземців; - ліцензування; - страхування; - ділове листування.

менеджер з зовнішньоекономічної діяльності

с 01.2004 по 09.2006 (2 года 8 месяцев)
Представництво іноземної компанії «Індукерн Хемі АГ» (Швейцарія) в Україні, Киев (продаж фармацевтичної сировини)

Основні обов'язки: - ведення переговорів з партнерами; - складання та подальший супровід зовнішньоекономічних контрактів; - оптимізація схеми доставки вантажів; - розміщення заказів та подальший контроль за їх виконанням; - контроль строків завантаження та доставки товарів морським, автомобільним та залізничним транспортом; - контроль за дотриманням умов та строків платежів відповідно до контрактів.

Дополнительная информация

ОСВІТА :
2000 – 2005 рр.
Київський національний економічний університет
Спеціальність - Правознавство
Спеціалізація - Правове регулювання економіки
Кваліфікація – магістр права.
1994 – 1996 рр.(диплом з відзнакою)
Дніпропетровське базове медичне училище № 1
Кваліфікація – медична сестра
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ ТА ЯКОСТІ:
Впевнений користувач ПК :робота з пакетом MS Office, швидкий набір тексту, інтернет, The Bat, Outlook Express, знання офісної техніки.
ЗНАННЯ МОВ: українська – рідна, російська – вільно, англійська – базова, вчу іспанську.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Активна, організована, ініціативна, відповідальна, комунікабельна, наполеглива. Вмію ставити цілі та досягати їх, працювати з великим об’ємом інформації. Залюбки працюю в команді. Швидко вчуся та запам'ятовую нову інформацію, легко адаптовуюся до нових умов. Основні приорітети - професіоналізм, порядок, дисципліна, пунктуальність, відповідальність, вболівання за справу. Маю велике бажання опанувати у найкоротший термін усе необхідне для нової посади.

ОСОБИСТІ ЗАХОПЛЕННЯ:
Література, музика, спорт.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: