Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 ноября 2022

Олеся

Начальник юридического отдела, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

УДОВИЧЕНКО ОЛЕСЯ ЮРІЇВНА
Дата народження - 31.07.1974
Регіон – Дніпро (Київ)
Телефони: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ключова фраза: безвихідних ситуацій не буває!

Мета: знайти цікаву роботу, відповідну кваліфікаційному рівню, яка має достойну оплату.
Бажаний рівень зарплати: 30 000,00 грн.

Освіта:
січень 2009р. – здала кваліфікаційний екзамен Дніпропетровській обласній комісії адвокатів та отримала свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.
У 2005р. – з середнім балом “4,7” закінчила “Факультет права та підприємництва” Національного університету внутрішніх справ у м. Харкові, получила диплом по специальности - юрист.
У 2002р. – закінчила курси вивчення англійської мови при Дніпропетровському державному університеті; отримала свідоцтво про закінчення з правом викладания.
У 1996р. – успішно закінчила Історичний факультет Дніпропетровського державного університету та отримала диплом по спеціальності - історик, викладач історії.

Досвід роботи:
Липень 2012 – березень 2018 (5 років та 8 місяців) – начальник юридичного відділу у ТОВ «ТД «СОДРУЖЕСТВО»
Повний спектр юридичних послуг у корпорації різнопланових підприємств:
підготовка протоколів та рішень Загальних зборів учасників ТОВ про різноманітні зміни у юридичних осіб, організація підписання та державна реєстрація змін; підготовка документів та реєстрація нових ТОВ; ведення процесу припинення ТОВ, ФОП, ПП (корпоративне право);
участь у перевірках контролюючих органів (кваліфікаційні відповіді на запити, перевірка документів, наданих особами, направленими на перевірку, підготовка аргументованого рішення підприємства про недопущення перевіряючих до проведення перевірки та відстоювання цього рішення в суді; оскарження результатів перевірки в адміністративному та судовому порядку);
підготовка документів та супровід в Дніпровській міській раді процесу отримання юридичною особою в оренду земельної ділянки;
претензійно-позовна робота на підприємстві та представництво підприємства у судах всіх інстанцій;
організація процесу заявлення претензій та повідомлення контрагентів у випадках нестачі та невідповідної кількості отриманого товару;
організація та супровід процесу виконання судових рішень;
організація договірної роботи на підприємстві, у тому числі робота з договорами ВЕД;
переконлива участь у переговорах з представниками контрагентів;
участь у забезпеченні безпеки підприємства, у тому числі шляхом аналізу діяльності контрагента згідно даних державних реєстрів.

Січень 2009 – липень 2012 – адвокатська діяльність
Захист інтересів фізичних та юридичних осіб в органах державної влади та місцевого самоврядування, в інших закладах та підприємствах, незалежно від форми власності, а також в судах України.

Липень 2005 – липень 2008 – юрисконсульт в ВАТ «СК «Гарант-АВТО».
Договірна робота, аналіз документів по страховим випадкам; претензійно-позовна робота, захист інтересів Страховика у судах всіх інстанцій, виконання судових рішень.

Яскраві результати роботи, якими пишаюся:
рішення судів на користь підприємства у спорах з ДФС, у тому числі рішення про відмову ДФС у задоволенні позову про накладення арешту на майно та рахунки підприємства;
рішення прокуратури про закриття кримінального провадження, порушеного за ст. 212 ч. 3 КК України відносно посадових осіб підприємств, в звʹязку з відсутністю складу злочину;
позитивні для підприємства рішення 2-х інстанцій щодо визнання незаконною перевірки Держпраці;
зняття арешту, накладеного Виконавчою службою на рахунки підприємства, протягом 1 робочого дня.

Професійні риси характеру: вміння організувати процес роботи та працювати в команді; здатність сконцентруватися та прийняти правильне рішення; бажання та вміння навчатися новим напрямам в юриспуденції; навички вирішувати одразу ж кілька питань та розставляти пріоритети.
Захоплення: читання історичної та художньої літератури; спорт; удосконалення іноземної мови (англійської); виховання дітей.
Додаткові навички: вміния працювати з MS Windows 2000, Word, Excel; а також з електроними правовими базами: Ліга Закон, Рада.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: