Личные данные скрыты
Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4729070
Технолог пищевого производства, 20 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Киев, Удаленно
Контактная информация
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Дополнительная информация
Аврамишин Олександр Дмитрович 1985р
21. 01. 2005 закінчив з відзнакою київський Коледж Ресторанного Господарства,
технологічний факультет за фахом технік - технолог приготування їжі.
Молодший спеціаліст.
22.01.2005- 1.05.2005 відкриття ресторану по вул.. Хрещатик 12 «Планета суші» РосІнтер, на посаді кухаря.
1.05.2005 - 15.10.2005 переведений на посаду інструктора ресторану «Планета суші»
21.10.2005 по 22.10.2006рслужба в збройних силах України.
5.11.2006 – 30.04.2007 працював в ресторані «Планета суші».
Виконував обов’язки старшого зміни: навчання кухарів, замовлення продуктів,
Організація роботи на зміні.
4.04.2007р – 30.09.2007 суши-бар «Пушистый» мережі ресторанів «Наша Карта»
Брав участь у відкритті суши - бара „ SunCity ” - виконував обов’язки су-шефа,
: навчання кухарів, замовлення продуктів, організація роботи на зміні.
24.04.2008р -31.03.2011р. «кризис» - менеджер, шеф кухар. «SofitCafé»
Розробка нового меню, калькуляційних карт, навчання кухарів, організація роботи кухні, бара та обслуговуючого персоналу, управління персоналом.
• Аналіз собівартості та формування продажних цін.
• Оптимізація валових затрат.
• Підбір та навчання персоналу.
• Розробка програми навчання персоналу та їх координація.
Планування та організація заходів по маркетингу(розробка рекламних акцій, дизайн рекламних матеріалів).
• Проведення інвентаризацій
• Контроль стандартів.
З 10.06.2011 -20.03.2015
Креатив Кейтеринг: Шеф – технолог:
Налагодження процесу приготування страв згідно ТК
Проведення інвентаризацій та комплексний аналіз продажів,
проведення дегустацій та введення нових калькуляційних карт з різною собівартістю, розробка сезонного меню.
Контроль виконання плану продажів.
Навчання кухарів.
Аналіз собівартості та формування продажних цін.
Оптимізація валових затрат.
розробка меню - японська, європейська та українська кухня, азіатська,кондитерська група, проведення майстер-класів, шоу-кухня.
Налагодження та розвиток бази клієнтів та суб підрядчиків з нульового рівня
Організація Банкетів до 300чол.
15.04.2015-17.04.2016
Компанія Фуд- мережа(мережа супермаркетів Велика Кишеня).
працював на посаді технолога кулінарного виробництва.
Підпорядковувся безпосередньо комерційному директору компанії.
Контоль за виконанням технологічних вимог приготування страв на виробництві(керівників відділів та лінійного персоналу).
12відділів по Київу, більщ ніж 120чол.
Підготовка відділів до сертифікації ISO 9001.
Складання нових артикулів згідно сезонності та з більшою націнкою(86арт)
Хоча % за це не отримував, але 3відділи які були закріплені за мною під час відсутності керівників перевиконали план більш, ніж на 15%.
Введення матриці артикулів, що в свою чергу допомогло оптимізувати затрати та об`єктивно підійти до стратегічного планування.
10.09.2016 - 30.02.2017 Консалтинг ресторанного комплексу «Бісквіт»
15.03.2017 по 1.03.2018 Консалтинг по сертифікації НАССР та запуску з нуля проектів ресторанного бізнесу.
Знання мов: англiйська –початковий рiвень, українська, російська досконало.
Професійні Тренінги по: - створення команди -«РосІнтер»
- Мотивація персоналу -«РосІнтер»
- Тренер – наставник -«РосІнтер»
«Техніка продажів» авторський семінар Леоніда Круца
Авторський тренінг - коуч Тетяни Брєус
Коуч від Ляхова Марії в центрі «Діалог»
Особиста характеристика:, відповідальний, швидко навчаюся, комунікабельний, вимогливий до себе та до інших, як до власників бізнесу так і до команди з якою працюю, маю власну думку,(не плутати із зверхністю) але погоджуюсь і з конструктивною критикою, креативний в роботі, стресостійкий.
Одружений. Став татом в 2015р та 2017р
Місце проживання київ. обл., м. Буча
Конт. Тел. [
Водійські права кат. В. та власне авто
Email: [
Другие резюме этого кандидата
20 000 грн
Киев, Удаленно
Полная занятость, неполная занятость
Аврамишин Олександр Дмитрович 1985р 21. 01. 2005 закінчив з відзнакою київський Коледж Ресторанного Господарства, технологічний факультет за фахом технік - технолог приготування їжі. Молодший спеціаліст. ...
Похожие кандидаты
Зав. виробництвом, начальник цеху (дільниці), сировар-технолог
Ивано-Франковск, Львов
,
еще 4 города
Зав. виробництвом харчового підприємства
Киев, Ивано-Франковск
,
еще 6 городов
Керівник заводу, цеху з металообробки, металоконструкцій, будівельної дільниці
Киев, Боярка, Вишневое (Киевская обл.)
Поліграфіст, начальник виробництва, цеху, майстер, технолог
Киев
Технолог пищевого производства
25000 грн, Киев
Технолог пищевого производства, шеф-повар
40000 грн, Киев, Одесса
,
еще 2 города