Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024 PRO

Наталія

Технолог, зав. виробництвом

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Чернигов
Готов работать:
Удаленно, Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний технолог

с 06.2018 по наст. время (6 лет)
ПрАТ " Щорський завод продтоварів", Сновськ (Харчова промисловість)

Розроблення та впровадження нових видів продукції( цукерки,батончики протеїнові та енергетичні, печиво,пряники,мармелад).Написання супровідної документації, розрахунок рецептур і т.д.
Організація роботи цеху. Контроль за виконанням заявок виробництвом. Заповнення документів для експорту.
Написання тексту для загортальних матеріалів та етикеток, робота з дизайнерами до моменту їх друку.
Ведення звітів на виробництві.
Керівник групи безпечності харчової продукції на підприємстві (ДСТУ ISO 22000)

Інженер -технолог; Головний технолог

с 01.2014 по 04.2018 (4 года 3 месяца)
ПрАТ"Стріла", Чернігів (Харчова промисловість)

Розрахунок рецептур (цукристі та борошняні кондитерські вироби).
Розроблення технологічних інструкцій та ТУ на продукцію.
Написання тексту для нанесення на маркування (етикет, коробки) згідно діючого Технічного регламенту.
Розробленні та впровадженні системи управління безпечністю харчових продуктів (HACCP) та системи управління якістю ISO 9001 на підприємстві.
Робота з торгівельними мережами ( підготовка документація, проведення аудитів).
Розрахунок рецептур та написання технологічних інструкцій на замовлення.
Надання консультаційних послуг щодо виготовлення кондитерських виробів, можливий виїзд безпосередньо на підприємство з метою впровадження нових видів продукції.

Інженер-технолог; Головний технолог

с 08.2008 по 10.2013 (5 лет 2 месяца)
ПАТ "Ясен", Чернігів (Харчова промисловість)

Контроль виробництва, розроблення нових видів продукції, розрахунок рецептур.
Безпосередня участь при введенні в роботу нового обладнання.
Запуск нового обладнання з виробництва зефіру, кондитерської глазурі, вафель та вафельних цукерок та ін.

Образование

Європейський університет

Економіка підприємства, Чернігів
Высшее, с 2002 по 2006 (3 года 4 месяца)

Чернігівський комерційний технікум

Технологія харчування, Чернігів
Неоконченное высшее, с 1999 по 2002 (2 года 4 месяца)

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet 1С:Підприємство

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Надання консультаційних послуг щодо виготовлення кондитерських виробів, можливий виїзд безпосередньо на підприємство обговорюється.
Досвід роботи з:
- цукристими кондитерськими виробами (цукерки желейні, помадні,кремові, типу суфле; грильяж, лукум, зефір,мармелад, драже,карамель льодяникова, карамель з начинками та ін.), -борошняними кондитерськими виробами (пряники,печиво, вафлі та вафельні цукерки),
- кондитерськими глазурями;
- натуральними батончикам без цукру.
Виготовлення відповідної технічної документаціїї.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: