Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 июня 2018 PRO

Анна

Коректор, літературний редактор, копірайтер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Кременчуг
Готов работать:
Днепр, Киев, Кременчуг, Львов, Одесса, Полтава, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

учитель української мови й літератури

с 01.2011 по 05.2017 (6 лет 4 месяца)
Кременчуцький ліцей інформаційних технологій № 30, Кременчук (Освіта, наука)

Досягнення моїх учнів (КНВК № 30): 2012 рік – І місце в міському етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (Петросян Роксолана, 7-В клас).
2013-2014 н. р. – І місце в міському етапі, ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (Петросян Роксолана, 8-В клас); ІІ й ІІІ місце в міському етапі конкурсу знавців української мови імені П. Яцика (Петросян Роксолана, 8-В клас і Бішир Денис, 6-А клас – відповідно); І місце в міському й ІІІ місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН (Петросян Роксолана, 8-В клас).
2014 рік – І місце в міському етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (Петросян Роксолана, 9-В клас), ІІІ місце в міському етапі конкурсу знавців української мови імені П. Яцика (Деньга Назарій, 7-А клас); І місце в міському й ІІ місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН (Петросян Роксолана, 9-В клас).
2015-2016 н. р. – ІІІ місце в міському етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (Петросян Роксолана, 10-Б клас); ІІ місце в міському етапі конкурсу знавців української мови імені П. Яцика (Петросян Роксолана, 10-Б клас), І місце в міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН (Петросян Роксолана, 10-Б клас).
2016-2017 н. р. – ІІІ місце в міському етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (Петросян Роксолана, 11-Б клас); І й ІІ місця в міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН (Драбчак Карина, 9-Б клас, Гритчина Діана, 9-В клас, Латухіна Ксенія, 9-В клас).
2017-2018 рік – І місця в міському, а також ІІ й ІІІ місця в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН (Гритчина Діана, 10-Б клас, Латухіна Ксенія, 10-Б клас, Драбчак Карина, 10-Б клас).
Публікації: Добро і зло в казці «Хуха-Моховинка» [Електронний ресурс] / Г. Старчик. – Режим доступу: http://metodportal.com/node/12299
Примітка: у публікації ім'я "Ганна". 2016 року на підставі свідоцтва про народження (виданого повторно) серія І – КЕ № 250080 ім’я змінено на «Анна».

Образование

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

Філологічний факультет, українська мова та література, Харків
Высшее, с 2004 по 2009 (4 года 11 месяцев)

2008 року здобула диплом бакалавра, філолога, викладача української мови й літератури; 2009 року здобула диплом магістра, філолога, викладача української мови й літератури. Протягом навчання пройшла курс "Викладання української мови як іноземної"

Дополнительное образование и сертификаты

Кременчуцьке педагогічне училище імені А. С. Макаренка (учитель початкових класів, учитель інформатики початкових класів)

2001-2004

Знания и навыки

Впевненість

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Володіння мовами: українська, російська, англійська (середній В1), польська (середній).
Володіння комп'ютером: упевнений користувач.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: