Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 PRO

Игорь

Інформаційний директор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город проживания:
Пустомыты
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

генеральний директор

с 01.2006 по наст. время (18 лет 4 месяца)
Приватно займався бізнесом, Львів (Виробництво очищеного азоту та біодобрива з опалого листя з дерев. По моїй власноручній розробці.)

Генеральний директор

с 01.2006 по наст. время (18 лет 4 месяца)
Приватно займався бізнесом, Львів (Виробництво гібридних сонячних панелей-колекторів замінників двохфункційного газового котла та безперебійного постачання електроенергії в приватний будинок навіть при сильному морозі в зимку.)

Образование

Львівська державна фінансова академія.

Облік і Аудит., Львів
Высшее, с 2004 по 2009 (4 года 9 месяцев)

Відповідно до освіти є обліковцем, аудитором, фінансистом, економістом, менеджером, маркетологом, фахівцем з інвестування бізнес-планів.

Знание языков

Английский — средний

Инвалидность

Вторая группа.
В дитинстві виявили раннє ураження головного мозку.

Дополнительная информация

Впевнений в собі тому завжди йду до кінця та завжди маю запасні варіанти вирішення форс-мажорної ситуації. Завжди націлений на дохід. Оптимістичний реаліст. Науковець аматор. Комунікабельний. Завжди знайду спільну мову з незнайомцем та якщо це потрібно виявляю слабкі сторони бізнес-партнера. Самостійно опанував такі науки як психологія спілкування, міміка при спілкуванні та етикет при спілкуванні.
Д/р з ПК - більше 20 років. Вміння працювати зі всіма офісними програмами, 1С Підприємство (всі версії), МеДок, Соната, Фар, ОПЗ і інші програми для ведення податкової звітності.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: