Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 октября 2018 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5106201

Кредитный специалист, менеджер по работе с клиентами, администратор, маркетолог, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Белая Церковь
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інспектор з кадрів, оператор комп'ютерного набору ІІ кат.

с 07.2018 по наст. время (5 лет 10 месяцев)
Послуги для населення та бізнесу

Інспектор з кадрів належить до професійної групи "Фахівці".Веде облік особового складу підприємства, його підрозділів згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації. Оформлює прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до законодаства про працю,положень,інструкцій і т.д. Формує і веде особові справи працівників, вносить зміни, пов'язані з трудовою діяльністю. Бере участь у розробленні перспективних і поточних планів з праці і кадрів. Готує необхідні матеріали для атестаційної, кваліфікаційної і тарифікаційної комісій, проекти документів, що стосується винагород і заохочень працівників.
Заповнює, веде облік і зберігає трудові книжки, визначає трудовий стаж, видає довідки про теперішню і минулу трудову діяльність працівників. Веде записи в трудових книжках про заохочення і винагороди працівників.Веде облік надання відпусток працівникам, здійснює контроль за складанням і додержанням графіків чергових відпусток. Веде архів особових справ, після закінчення встановлених строків поточного зберігання готує документи для здавання їх до державного архіву.Вносить інформацію про кількісний склад персоналу та його рух у банк даних, стежить за його своєчасним оновленням і поповненням.Здійснює контроль за станом трудової дисципліни в підрозділах підприємства і додержанням працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку. Веде облік порушень трудової дисципліни і громадського порядку, контролює своєчасне прийняття адміністрацією, громадськими організаціями і трудовими колективами відповідних заходів. Готує проекти наказів по установі на основну, адміністративну діяльність, кадрові (тимчасового та тривалого зберігання згідно наказу Міністерства юстиції України №578/5 від 12.04.2012 «Про затвердження переліку типових документів».Забезпечує ведення діловодства. Виконує одноразові доручення директора територіального центру, що не носять системний характер, і не суперечить чинному законодавству.

Образование

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет фінансів та банківської справи,Державні фінанси, Киев
Неоконченное высшее, с 2016 по 2020 (4 года)

Державні фінанси - це сфера грошових відносин, що пов’язана з формуванням фінансових ресурсів у підпорядкуванні держави та використанням цих ресурсів на державне управління, оборону країни, задоволення соціально-культурних потреб суспільства, наукові дослідження, створення умов розвитку бізнесу тощо.
Фахівці з державних фінансів мають право на працевлаштування на державну службу, яка набуває престижу у світлі європейської інтеграції України та запровадження європейського досвіду управління державними фінансами.

Дополнительная информация

Владение компьютером: уверенный пользователь (Microsoft Word, Microsoft Excel, PowerPoint).Водительские права категории В. Навыки оперативного поиска информации в сети Интернет. Средний уровень знания английского языка.
Личные качества:ответственность, настойчивость, стрессоустойчивость, коммуникабельность, целеустремленность, быстрая обучаемость, нацеленность на результат.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: