Резюме від 17 жовтня 2018 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5106201

Кредитный специалист, менеджер по работе с клиентами, администратор, маркетолог, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інспектор з кадрів, оператор комп'ютерного набору ІІ кат.

з 07.2018 по нині (5 років 10 місяців)
Послуги для населення та бізнесу

Інспектор з кадрів належить до професійної групи "Фахівці".Веде облік особового складу підприємства, його підрозділів згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації. Оформлює прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до законодаства про працю,положень,інструкцій і т.д. Формує і веде особові справи працівників, вносить зміни, пов'язані з трудовою діяльністю. Бере участь у розробленні перспективних і поточних планів з праці і кадрів. Готує необхідні матеріали для атестаційної, кваліфікаційної і тарифікаційної комісій, проекти документів, що стосується винагород і заохочень працівників.
Заповнює, веде облік і зберігає трудові книжки, визначає трудовий стаж, видає довідки про теперішню і минулу трудову діяльність працівників. Веде записи в трудових книжках про заохочення і винагороди працівників.Веде облік надання відпусток працівникам, здійснює контроль за складанням і додержанням графіків чергових відпусток. Веде архів особових справ, після закінчення встановлених строків поточного зберігання готує документи для здавання їх до державного архіву.Вносить інформацію про кількісний склад персоналу та його рух у банк даних, стежить за його своєчасним оновленням і поповненням.Здійснює контроль за станом трудової дисципліни в підрозділах підприємства і додержанням працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку. Веде облік порушень трудової дисципліни і громадського порядку, контролює своєчасне прийняття адміністрацією, громадськими організаціями і трудовими колективами відповідних заходів. Готує проекти наказів по установі на основну, адміністративну діяльність, кадрові (тимчасового та тривалого зберігання згідно наказу Міністерства юстиції України №578/5 від 12.04.2012 «Про затвердження переліку типових документів».Забезпечує ведення діловодства. Виконує одноразові доручення директора територіального центру, що не носять системний характер, і не суперечить чинному законодавству.

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет фінансів та банківської справи,Державні фінанси, Киев
Незакінчена вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

Державні фінанси - це сфера грошових відносин, що пов’язана з формуванням фінансових ресурсів у підпорядкуванні держави та використанням цих ресурсів на державне управління, оборону країни, задоволення соціально-культурних потреб суспільства, наукові дослідження, створення умов розвитку бізнесу тощо.
Фахівці з державних фінансів мають право на працевлаштування на державну службу, яка набуває престижу у світлі європейської інтеграції України та запровадження європейського досвіду управління державними фінансами.

Додаткова інформація

Владение компьютером: уверенный пользователь (Microsoft Word, Microsoft Excel, PowerPoint).Водительские права категории В. Навыки оперативного поиска информации в сети Интернет. Средний уровень знания английского языка.
Личные качества:ответственность, настойчивость, стрессоустойчивость, коммуникабельность, целеустремленность, быстрая обучаемость, нацеленность на результат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: