Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 ноября 2018

Михайло

Завідувач м'ясним відділом, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Комірник,Торговий агент.

с 10.2017 по 10.2018 (1 год)
ТД"Регістр",супермаркет "Вопак"., Івано-Франківськ (Роздрібна та оптова торгівля!)

Приймання продукції на склад та її оформлення,списання та ведення обліку даної продукції.Хоча на даній посаді я працював всього 4 місяці,я здобув великий досвід!На посаді Торгового агента обов'язки це ведення та контроль дебіторської заборгованості,переговори з клієнтами,та організація замовлення в у ТТ.Досягнення - це те, що я за період навчання був мерчендайзером і зміг стати торговим агентом!

Образование

Університет Короля Дарила

Товарознавство комерційна діяльність, Івано-Франківськ
Неоконченное высшее, с 2017 по 2019 (2 года 2 месяца)

Широка спеціалізація,яка дозволяє мені працювати в різних сферах бізнесу!Включаючи, як роздрібну та оптову торгівлю,а також управління персоналом!

Дополнительная информация

Маю велике бажання працювати і здобувати новий досвід, незважаючи на свій порівняно молодий вік. Закінчив коледж імені Степана Граната за аналогічною спеціальністю,та протягом останнього навчального року був головою студентської ради!Будучи комірником в мережі магазинів, теж здобув досвід щодо управління персоналом, та роботі з м'ясною продукцією!Також, це буде для мене можливістю застосувати здобуті знання. Буду радий працювати в новій команді,якщо Вас зацікавило моє резюме,очікую дзвінка.Дякую!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: