Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 мая 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5197889

Технолог харчової промисловості, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Сумы

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд-шеф

с 01.2024 по 04.2024 (3 месяца)
Bugelhoff, Sälen (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота в гірськолижному курорті в Швеції, місто Сален. Виконання обовʼязків су-шефа, розробка нових страв та технологій щодо покращення роботи закладу.

Су-шеф

с 05.2023 по 09.2023 (4 месяца)
Бар Kemi, Visby (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на посаді су-шефа, створення нових ТК, розробка страв та підготовка закладу до відкриття. Замовлення продукції по постачальниках, контроль якості сировини на готових страв.

Кухар Універсал

с 07.2021 по 05.2023 (1 год 10 месяцев)
Copperhill hotel, Åre, Sweden (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота, робота на всіх процесах закладу: холодний, гарніри, гриль, пекарня, робота на роздачі та контроль роботи підлеглих. Виконання всіх обов’язків від заготовок до ресторанний подач.
Робота на посаді су-шефа, створення нових страв та рецептур, допомога в замовленні продукції по постачальниках.

Заступник директора виробництва

с 01.2020 по 06.2021 (1 год 5 месяцев)
Soul Catering, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація процесу виробництва, створення листу закупок та оформлення замовлення у постачальників. Організація роботи команди в звичайний період та у скрутні часи з карантином. Навчання персоналу.

Кухар сніданків

с 08.2019 по 12.2019 (4 месяца)
Гостиница "ALoft", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар Універсал, технолог

с 01.2019 по 08.2019 (7 месяцев)
Кафе "Мама и Папа", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

с 01.2018 по 08.2018 (7 месяцев)
Кафе "Компот", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер

с 02.2017 по 09.2017 (7 месяцев)
Ресторан La spezia, Сумы (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлене класичних італійських десертів

Адміністратор

с 01.2016 по 05.2017 (1 год 4 месяца)
Кафе Пицца/Суши, Сумы (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар Універсал

с 10.2015 по 02.2017 (1 год 4 месяца)
Кафе «Пицца/Суши», Сумы (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення ТК, робота з ними; переобліки, зміна меню по сезонах, підготовках нових страв для меню, приготування страв згідно до стандартів.

Образование

Національний університет харчових технологій

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес, Київ
Высшее, с 2019 по 2021 (2 года)

Магістр з ресторанного бізнесу

Національний університет харчових технологій

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес, Киев
Высшее, с 2017 по 2019 (2 года)

Бакалавр з харчових технологій

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ

Виробництво харчової продукції, Сумы
Среднее специальное, с 2013 по 2017 (4 года)

Технік технолог з технологій харчування

Дополнительное образование и сертификаты

Кондитерські курси

2018 рік, 3 місяці

Тренінг по навчанню персоналу

2019 рік, 3 місяці

Знания и навыки

R-Keeper Poster

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Вміння організовувати команду та роботу, проводить співбесіди та стажування на різні посади. Гарні лідерські якості та вміння виходити зі стресових ситуацій.
Пунктуальний та відповідальний співробітник будь-якої команди.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: