Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 июля 2023 PRO

Людмила

Адміністратор, помічник керівника, менеджер з продажу, оператор call-центру, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
53 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер

с 04.2019 по 08.2022 (3 года 4 месяца)
ФОП Філіппова,GT, Київ (надання інформаційних послуг)

Надання інформаційних послуг кліентам компаніїї, ведення перемовин з ними, забезпечення збільшення продажу продукції компанії , участь в розробці нових стратегій ровитку компанії на базі сучасних маркетингових методик.

Вихователь

с 12.2018 по 01.2019 (1 месяц)
Приватний ДНЗ"Розумка", Київ (Освіта, наука)

Організація діяльності дитячого колективу(діти 3- 4 роки).Розвиток критичного мислення, творчої діяльності малюків, екологічне виховання дітей дошкільного віку. Забезчення безпеки жеттєдіяльності дитини та тісної взаємодії закладу з батьками дітей.

Вихователь

с 10.2018 по 12.2018 (2 месяца)
ДНЗ НВК 141 орт, Київ (Освіта, наука)

Організація діяльності дитячого колективу. Розвиток творчих та розумових здібностей дитини,моніторинг рівня соціалізаціїя дітей в сучасніх умовах, підготовка дитини до школи. Забезпечення тісної співпраці батьківського колективу з адміністрацією закладу.

Голова районної організації

с 02.2016 по 12.2016 (10 месяцев)
Драбівська районна організація Профспілки працівників освіти і науки України, Драбів (Освіта, наука)

Забезпечення діяльності громадської організації до 1000 осіб.Укладання договорів, організація зустрічей , семінарів , конференцій ,оформлення пакетів нормативних документів для захисту прав членів профспілки та їх родин з дотриманням норм трудового законодавства. Організація заходів , спрямованих на ознайомлення членів організації з новими змінами в трудовому законодавстві, захисту прав ,сводоб членів профспілки,їх духовних потреб та прав на відпочинок та оздоровлення .Надання правової допомога в оформленні матеріальних допомог на лікування, оздоровлення, оформлення пенсій за вислугою років .

Вчитель

с 01.1993 по 09.2018 (25 лет 8 месяцев)
Великохутірська ЗШ І- ІІІ ст., Черкаська область (Освіта, наука)

Вчитель вищої категорії. Досвід роботи заступником директора навчального закладу ( 8 років).Організація роботи та навчання дитячого колективу(5-11 класи) по розвитку критичного мислення на уроках світової(зарубіжної ) літератури . Забезпечення діяльності шкільного колективу, моніторинг рівня знань, умінь та навичок дітей . Ігрова та розвивальна діяльність, розвиток творчих здібностей дітей. Розробка та участь в проектах "Школа здоровя", проектах патріотичного спрямування .Забезпечення та реалізація концепції енергозбереження в сучасному освітньому середовищі. Взаємодія з громадкістю, батьківським колективом , закладами позашкільної освіти. Індивідуальне консультування дітей, батьків, педагогів по питаннях освітнього процесу.

Образование

Черкаський педагогічний інститут

Російська мова та література, Київ
Высшее, с 1988 по 1993 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

бібліотекар шкільного закладу

1989-1991

Знания и навыки

Управління персоналом Маркетинг Опыт работы в семье с девочкой 6 летДЦП Організація навчально -виховного процесу Адміністрування в освітній галузі Написання статей, виступів, методичок, роздаткових матеріалів Аналіз та прогнозування , моніторинг в освітній газузі

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Висока культура спілкування з персоналом та клієнтами. Знання психології , основ маркетингу та менеджменту

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: