Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 июня 2024 PRO

Наталія

Директор готелю, ресторану, SPA-комплексу, 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник готельно-ресторанного комплексу

с 10.2022 по 04.2024 (1 год 6 месяцев)
Готельно-ресторанний комплекс, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційна діяльність закладом

Директор

с 03.2021 по 02.2022 (11 месяцев)
ТОВ "Вандер Сан", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Входження до проекту на етапі будівництва та завершення будівництва.
Налагоджування роботи всіх підрозділів комплексу.
Aurum SPA - clinic (сучасна медична клініка, санаторного типу) https://undersunhotel.com.ua/spa
Оlive -ресторан https://undersunhotel.com.ua/restaurant
Piano-bar
Medusa - bar
Beach - bar
СПиР
Hausekeeping
Запуск роботи комплексу. Виведення на прибуток.
Фінансова звітність (P&L, Cach Flou)

Виконавчий директор

с 02.2020 по 10.2020 (8 месяцев)
Еко-курорт "IZKI", Ізки (Готельно-ресторанний бізнес)

- Комплексне управління курортом (Готель, Вілли, Котеджі, Ресторан, Колиба, СПА, Пральня, Еко-ферма);
- Стандартизація, впровадження та систематизація процесів відповідальності та взаємодії підрозділів. (F&B сервіс, Хаускіпінг, СПіР, )
- Операційна діяльність. Управлінська звітність. Бюджетування, контроль виконання, оперативне реагування, ефективність та окупність.
- Проведення рекрутингової компанії. Анкета, інтерв'ю, методи оцінки та селекції кандидатів.
- кадровий документообіг, мотивація персоналу. Штатний розклад. ФОП.
- Стандарти робочих процедур.
- участь у розробці маркетингової політики готелю, визначення стандартів обслуговування гостей, затвердження рекламних акцій;
- залучення корпоративних клієнтів. Укладання договорів. Розвиток клієнтської бази.
- Організація та проведення зустрічей, переговорів, інфотурів.
- контроль технічного стану.
- Моніторинг ринку готельних послуг, збирання та аналіз інформації про новинки та інноваційні тенденції в індустрії гостинності.
- Робота готелю в період жорсткого карантину (Отримання офіційного дозволу.)
- Контроль та коригування ціноутворення.
- повсякденне адміністративне комплексне управління підприємством.
- Робота з постачальниками.

Операційний директор. Директор з розвитку відокремленного підрозділу. е

с 04.2015 по 12.2019 (4 года 8 месяцев)
ІМER APЧК Криму та Севастополя, РК Крим (Готельно-ресторанний бізнес)

- Укладання договорів на надання об'єкта в управління. Проведення переговорів. Підготовка договору співробітництва.
Комплексне керування підприємством.
- Операційна та маркетингова діяльність керованого підприємства.
-Професійний аудит усіх процесів у готельно-ресторанному бізнесі.
-Управління комерційною та фінансовою діяльністю, формування та ведення звітності (P&L та Cash Flow звіти);
- Планування бюджету та його виконання, досягнення планових показників щодо прибутку, оптимізація витрат, відповідальність за фінансовий результат;
- Ключові показники та матриці;
- Контроль food costs u labor costs, маркетингові витрати;
- впровадження та систематизація процесів відповідальності та взаємодії підрозділів;
- Календар. Місія. Цінності.
- Розробка концепцій, іміджу та атмосфери ресторанів, кафе, барів, готелю.

- Підбір, найм та навчання персоналу. Кадровий документообіг. Мотивація персоналу.
- Штатний розклад та ФОП; Rules and Regulations;
- проведення тренінгів, семінарів.
- Розробка та впровадження Професійних Стандартів роботи Ресторану (так само за системою «Шведський стіл»), Готелю (СПіР, Хаускіпінг, Пральні, СПА-комплексу), впровадження стандартів

– Впровадження принципів ХАССП для підприємств громадського харчування.
- Антикризовий менеджмент.
- розробка та впровадження маркетингових програм з просування;
- Організація та проведення заходів з метою популяризації закладу (Фестивалі, Вечірки, Концерти, Бізнес-Форуми, Конференції, Акції);
- Розробка меню ресторану, Винної картки та барної картки;
- складання технологічних та калькуляційних карт;
- Робота з постачальниками. Договору. Логістика. Відстрочка;
- Взаємодія з контролюючими органами.

Директор ресторанного комплексу

с 05.2013 по 03.2015 (1 год 10 месяцев)
Ресторанный комплекс "Аккерманская Рів'ера", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

(Мультиформатний заклад Ресторан-Бістро (1поверх), Еко-Ресторан Авторської кухні Бессарабії (2поверх))
Відкриття комплексу з нуля. Організація роботи закладу.
- складання концепції закладу;
- забезпечення високого рівня обслуговування та організації праці;
- взаємодія з державними перевіряючими структурами;
- Побудова та контроль ефективної взаємодії персоналу зали, кухні та бару;
- Розробка та впровадження стандартів сервісу;
- забезпечення планових обсягів продажу;
- визначення цінової політики, аналіз ринку, вивчення попиту споживача;
- облік та планування щоденних платежів;
- розробка стратегій розвитку комплексу;
- вирішення всіх організаційних питань, що припадають на період відкриття та становлення ресторанного комплексу.
- Складання меню ресторану, Винної картки та барної картки;
- складання технологічних та калькуляційних карт;
- складання штатного розкладу, фонду заробітних плат, стандартів обслуговування, нормативно-звітної документації;
- проведення комплексу заходів з маркетингу;
- Підбір персоналу;
- проведення тренінгів з персоналом;
- складання фінансової звітності;
Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових та трудових ресурсів;
Контроль за технологією приготування страв, дотриманням технологічних та калькуляційних карт, контроль якості продукції, що випускається;
- Просування та маркетинг Баз відпочинку "Бальзамінат", "Вітязь", "Озорнік"

Керівник F&B

с 04.2012 по 10.2012 (6 месяцев)
Курортний комплекс Краснодарского краю "Тіздар", п. За Родину (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи об'єктів громадського харчування на території комплексу.
- Ресторан «Монтре» Luxury сегмента, (80 пос.місць) Середземноморська кухня (у підпорядкуванні 18 осіб)
- Оновлення меню. Написання технологічних карток.
- Два ресторани швидкого харчування (шведська лінія) (до 2000 осіб на день) (в підпорядкуванні 56 осіб).
- Паб (45 пос.місць) (у підпорядкуванні 8чол). Кафе "Блинная"(відкритий майданчик) (у підпорядкуванні 8 чол),
Кафе "Чебуречна" (відкритий майданчик) (у підпорядкуванні 6 осіб). Дві шашличні. Три винні бари.
Винний СПА.
- Організація відкриття та роботи об'єктів на сезон.
- Упорядкування штатного розпису, фонду заробітних плат, стандартів обслуговування, нормативно-звітної документації;
- Підбір та навчання персоналу. Контроль якості та безперебійної роботи підрозділів.
- Укладання договорів із постачальниками для безперебійної роботи комплексу.
- Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових та трудових ресурсів;
- Контроль за технологією приготування страв, дотриманням технологічних та калькуляційних карт, контроль якості продукції, що випускається;

Шеф-кухар, потім Керуюча

с 10.2010 по 03.2012 (1 год 5 месяцев)
Готельно-ресторанний комплекс, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація роботи всіх підрозділів ресторанного сервісу, планування та координація діяльності;
- Спрямування діяльності колективу на забезпечення високого рівня ефективності виробництва;
- Здійснення контролю за раціональним використанням матеріальних, фінансових та трудових ресурсів;
-ведення переговорів, проведення тендерів та укладання договорів постачання обладнання, інвентарю та продуктів харчування для безперебійної роботи підприємства;
- розробка службових обов'язків, посадових інструкцій, вжиття заходів щодо забезпечення їх виконання;
-контроль за дотриманням працівниками правил та норм охорони праці та техніки безпеки, санітарних норм та правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
- здійснення контролю за технологією приготування страв, дотриманням технологічних та калькуляційних карт, контроль якості продукції, що виробляється;
- Складання штатного розпису, фонду заробітних плат, стандартів обслуговування, нормативно-звітної документації;
- розробка бізнес-плану для нового підприємства, робота з проектантами з будівництва та введення в експлуатацію нового об'єкта ОП;
-Установка Хоспера, навчання персоналу на Хоспере. Складання стейкового меню. Написання технологічних карт
- Розробка меню, технологічних, калькуляційних карток;
-Навчання персоналу, тренінги з підвищення кваліфікації;

Шеф-повар

с 03.2010 по 10.2010 (7 месяцев)
Готельно-ресторанний комплекс "Агора" 4*, Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка меню: італійська, грецька, авторська кухні;
- Розробка меню сніданків «а ля карт»; шведська лінія;
- Складання технологічних карт;
- Складання калькуляційних карт;
- навчання персоналу.
- управління виробничими процесами та запасами;
- Контроль дотримання цінової політики;
- організація та проведення банкетів, фуршетів, виїзних заходів;
- робота з постачальниками.
- робота зі звітною документацією.

Образование

Академія праці соціальних відносин та туризму

Менеджмент туристичної індустріх, Київ
Высшее, с 2020 по 2022 (2 года)

Національний університет харчових технологій. Інститут післядипломної освіти

Внутрішній аудитор ХАССП, Київ
Высшее, с 2018 по 2018 (меньше 1 года)

Чернігівський Державний Технологічний Університет

Облік та аудит, Чернігів
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Ресторатор Украина. "Увеличение прибыли: провереные инструменты и технологии."

2014

Ресторатор Украина. Работа управляющего: что должен знать и уметь эффективный управляющий

2014

Семинар-практикум "Как зажечь персонал" Restteam, тренер Александр Мусатов

2013

НАССР: FOOD SAFETY Пищевая безопасность ООО"Premier - Deal", Эксперт Аудитор Калганова Наталья

2017

Стандарты ХАССП в ресторане. Международные стандарты пищевой безопасности в заведениях общественном питании. PROFI CLUB modern c

2017

НУПТ ИПДО PROFI CLUB, "Food Saferty Internal Auditor in restaurants

2018

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Французский — начинающий

Дополнительная информация

- відкриття закладів готельно-ресторанного бізнесу із "0".
- організація роботи підрозділу готелю, ресторану, спа планування та координація діяльності;
- Спрямування діяльності колективу на забезпечення високого рівня ефективності виробництва;
- Здійснення контролю за раціональним використанням матеріальних, фінансових та трудових ресурсів;
-ведення переговорів, проведення тендерів та укладання договорів постачання обладнання, інвентарю та продуктів харчування для безперебійної роботи підприємства;
- розробка службових обов'язків, посадових інструкцій, вжиття заходів щодо забезпечення їх виконання;
-контроль за дотриманням працівниками правил та норм охорони праці та техніки безпеки, санітарних норм та правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
- здійснення контролю за технологією приготування страв, дотриманням технологічних та калькуляційних карт, контроль якості продукції, що виробляється;
- Складання штатного розпису, фонду заробітних плат, стандартів обслуговування, нормативно-звітної документації;
- розробка бізнес-плану для нового підприємства, робота з проектантами з будівництва та введення в експлуатацію нового об'єкта ОП;
-організація та проведення заходів щодо набору персоналу та його навчання;
-розробка та надання нового меню;
-складання калькуляційних та технологічних карт;
-Контроль процесу приготування страв;
-управління виробничими процесами та запасами;
-планування приміщення кухні;
-Контроль дотримання цінової політики;
-Організація проведення банкетів, фуршетів та виїзних заходів;
-робота з постачальниками;
-Великий досвід роботи зі звітньою документацією;
-Управління персоналом до 200 чол.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты