Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2023 PRO

Валерія

Технолог харчової промисловості

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог

с 11.2019 по наст. время (4 года 6 месяцев)
Fishki Food distribution, Київ (Харчова промисловість)

- розробка та впровадження нових видів продукції на ТТ;
- розробка/ оптимізація/ впровадження технологічної документації (технологічні карти, рецептури, інструкції, специфікації);
- організація та контроль дотримання технологічних процесів, рецептур, норм витрат сировини та допоміжних матеріалів, справності та коректної експлуатації технологічного обладнання, якості, термінів придатності та умов зберігання сировини (його раціонального використання) з метою забезпечення стабільної якості продукції, що випускається;
- систематична оцінка якості продукції із застосуванням органолептичних методів, виявлення ознак недоброякісності, відбраковування невідповідної продукції, аналіз причин виникнення невідповідностей;
- аналіз продажу та прибутковості окремих товарів та категорії в цілому;
- контроль організації закупівель товарів, їх доставки та зберігання;
- ведення Асортиментного комітету для введення/виведення товару, постачальника;
- формування асортиментної матриці, внесення змін до асортиментної матриці;
- аналіз конкурентного середовища, ринку товарів та кола постачальників.

Керівник відділу контролю якості

с 01.2019 по 08.2019 (7 месяцев)
ТОВ "КОМПАНІЯ "ФУД ПАК", Київ (Харчова промисловість)

- участь у розробці та впровадженні технологічних процесів та режимів виробництва на продукцію, що випускається підприємством (цехом, ділянкою);
- розробка нових видів продукції, їх впровадження;
- розробка внутрішньої нормативної документації;
- участь у розгляді рекламацій, які надходять на продукцію, що випускається;
- контроль санітарного стану виробництва;
- організація заходів щодо підвищення якості продукції (робіт, послуг);
- організація та контроль виконання процедури вхідного контролю сировини та пакувальних матеріалів.

Технолог

с 05.2017 по 01.2019 (1 год 8 месяцев)
ТОВ "КОМПАНІЯ "ФУД ПАК", Киев (Харчова промисловість)

- контроль якості вхідної сировини та матеріалів;
- контроль якості ГП;
- розробка технологічної документації;
- контроль за дотриманням технологічної дисципліни та правильної експлуатації технологічного обладнання;
- розробка та реалізація заходів щодо підвищення ефективності виробництва
- аналіз причин браку та випуску продукції низької якості.

Контролер якості

с 03.2016 по 05.2017 (1 год 2 месяца)
ТОВ "ПРОВІНЦІЯ ПЛЮС", Киев (Харчова промисловість)

- контроль, аналіз якості продукції, що випускається, складання звітної документації;
- контроль за дотриманням встановлених рецептур, норм витрат сировини, вимог технологічних інструкцій на всіх стадіях виготовлення продукції;
- контроль санітарного стану виробництва.

Образование

ХДУХТ

Технологія харчування, Харків
Высшее, с 2010 по 2015 (5 лет)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: