Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 августа 2021 PRO

Олена

Керівник служби фінансового контролю, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
59 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Ровно, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник директора(напрямок економіка та фінанси)

с 06.2011 по 09.2017 (6 лет 3 месяца)
Рівненська дирекція ПАТ "Укрпошта", Рівне (Транспорт, логістика)

Здійснювала керівництво економічною, фінансовою службами дирекції. Маю навички у формуванні річного фінансового плану(бюджетів) дирекції та структурних підрозділів, програми стратегічного розвитку(стратегічне планування). Здійснювала контроль за виконанням плану доходів, дотриманням бюджету витрат, рухом та цільовим використанням коштів, ефективністю операцій, прибутком. Володію методами економічного аналізу фін. звітності.(Дирекція надавала понад 30 видів послуг, здійснювала торговельну діяльність). Аналізувала діяльність дирекції, структурних підрозділів за видами діяльності. Аналізувала план-факт виконання бюджету після закриття місяця, кварталу, року. Працювала з великими масивами даних. Визначала шляхи збільшення доходів, економії витрат, підвищення ефективності діяльності, виявляла внутрішньогосподарські резерви. Приймала рішення щодо упередження негативних тенденцій та наслідків. Прораховувала ефект від управлінського рішення до його прийняття. Організовувала управлінський облік. Маю досвід у реорганізації структури управління. Маю навички прийняття економічно обгрунтованих рішень в умовах невизначеності та підвищеного ризику. Вмію організовувати людей на досягнення поставлених завдань. Під моїм безпосереднім керівництвом працювало 23 особи, чисельність працівників дирекції становила 1800 осіб.
За основними економічними показниками дирекція посідала перше місце серед 25 філій підприємства. Аналіз фінансового стану дирекції , який здійснювався генеральною дирекцією, визначив високий рівень менеджменту. Дирекція щомісячно протягом року та щорічно виконувала заплановані показники, одержувала понадпланові доходи та забезпечувала прибуткову діяльність.

Образование

Український інститут інженерів водного господарства

Облік і аудит, кваліфікація - економіст, Рівне
Высшее, с 1994 по 1995 (10 месяцев)

Навчання проходила на базі вищої освіти. У 1987 закінчила Львівський торгово-економічний інститут за спеціальністю
Товарознавство та організація торгівлі непродовольчими товарами. Щорічно підвищувала свою кваліфікацію на курсах і тренінгах, маю сертифікати.

Дополнительное образование и сертификаты

Школа Системного бізнесу "Бизнес Конструктор",Систематизація бізнесу

2018, 3 місяці

Навчально-консалтингове підприємство "Орієнтир"

2019, 4 місяці

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet 1С:Підприємство САПР Управлінські навички Організаторські здібності Уміння аналізувати Пріоритизація Вміння впроваджувати нове Вміння управляти колективом Навички у формуванні річного фінансового плану Навички з контролю за бюджетами доходів та витрат Володію методами економічного аналізу фінансової звітності Навички у формуванні фінансової звітності

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Рекомендации

Колганов Валерій Анатолійович

Колганов Валерій Анатолійович

Директор дирекції(на даний час пенсіонер), РД УДППЗ "Укрпошта"

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Особисті якості. Володію стратегічним та аналітичним мисленням, здатна генерувати нові ідеї та втілювати реформаторські рішення, вимоглива до себе та до підлеглих, послідовна, системно підхожу до прийняття управлінських рішень, комунікабельна, здатна спрямовувати роботу колективу на виконання поставлених завдань, швидко навчаюсь новому. Сама особисто впроваджую нове та прогресивне в роботі.

Захоплення. Займаюсь фітнесом, полюбляю моделювати та шити одяг, доглядати за садом, подорожувати. Захоплююсь дієтологією.
Поглиблюю свої знання з англійської мови.

Належу до пільгової категорії працівників (до настання пенсійного періоду залишилось менше 10 років). Є можливість для підприємства протягом двох років поспіль не сплачувати за мене ЄСВ.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: