Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Богдан

Керівник, 70 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Пустомыты
Готов работать:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник проектів

с 06.2019 по наст. время (4 года 11 месяцев)
ТзОВ "Кормотех", Яворів (Харчова промисловість)

Підприємство, що займається виготовленням кормів для домашніх тварин і стрімко розвивається як у продажах, так і у виробничих потужностях. Управління проектами із значними капіталовкладеннями по реконструкції чи капітальному будівництву виробничих цехів, складських приміщень та інших об’єктів інфраструктури Підприємства, управління всіма складовими розділами ведення об'єкту; співпраця із генпроектувальником, державними дозвільними інституціями, підбір підрядних організацій, контроль за веденням будівельних робіт, контроль за бюджетом проекту, отримання дозвільної документації на введення об'єкту в експлуатацію; робота з договорами, виконавчою документацією, актами виконаних робіт, рахунками.
Досвід роботи на займаній посаді:
– член проектної команди по проекту «Реконструкція з добудовою головного виробничого корпусу» (бюджет 5,94 млн. євро).
– керівник проекту «Капітальний ремонт доріг, площею 4 тис.м.кв. на території заводу» (бюджет 4,2 млн. грн.).
– керівник проекту «Капітальний ремонт будівлі складу» (бюджет 2,5 млн. грн.).
– керівник проекту «Реконструкція з добудовою цеху вологих кормів» (бюджет 7,75 млн. євро).
– керівник проекту «Реконструкція Головного виробничого корпусу із переплануванням та добудовою» (бюджет 831 тис. євро).

Інженер-конструктор, головний інженер, начальник відділу

с 09.2012 по 02.2019 (6 лет 5 месяцев)
ПП «Компанія «Інтер-Трейд», Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Проектування ненесучих металоконструкцій із чорної та нержавіючої сталі для об’єктів будівництва житла, комерційної нерухомості, громадських будівель та споруд; ємнісного обладнання будь-якої складності для підприємств хімічної, харчової, пивоварної, хлібопекарної та цукрової промисловості. Під час роботи на підприємстві з вересня 2013 р. очолював проектно-конструкторський відділ, а також виконував обов’язки інженера-кошторисника; здійснював технічний супровід та авторський нагляд для усіх проектів.
Досвід роботи на займаній посаді:
-ТРЦ «ПортCity», м. Луцьк; Готельно-відпочинковий комплекс «Три сини та донька 5*», с.м.т. Східниця; ТЦ «Форум Львів», м. Львів; ТРК «Victoria Gardens», м. Львів; Музей пивної історії «Львіварня», м. Львів - проектування внутрішніх та зовнішніх огороджуючих конструкцій, сходових маршів, ліфтових шахт, світлових ліхтарів, внутрішніх каркасних металоконструкцій, загальною вагою понад 300 т., інших допоміжних виробів та конструкцій.
-ПАТ «Миронівський хлібопродукт» (ТМ «Наша ряба»), м. Ладижин; ПАТ «Карлсберг Україна» «Львівська пивоварня», м. Львів; ПАТ «Галичфарм», м. Львів - проектування внутрішніх та зовнішніх огороджуючих конструкцій, захисних колесовідбійників для внутрішньоцехового транспорту, металоконструкцій для технологічних ліній та обладнання, інших допоміжних виробів та конструкцій.
-ВАТ «Пісочнянський Склозавод», с. Пісочна - проектування металоконструкцій, загальною вагою понад 110 т. для монтажу сонячних панелей.
-підрядні роботи для ПП «Креатор-Буд», м. Тернопіль; ТОВ «Авалон Престиж», м. Львів; ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (АЗК «ОККО»), Львівська обл.; лабораторії «Сінево», м. Львів, Тернопіль, Чернівці; ТОВ «Солстрой», м. Львів, Київ, Одеса; ТОВ «Новатех», Львівська обл.; ТОВ «Побутінвест», м. Луцьк; - проектування внутрішніх та зовнішніх огороджуючих конструкцій, дашків та навісів, інших допоміжних виробів та конструкцій.
-ТОВ «Компонент ЛБ» (ТМ «Бургомістр»), м. Львів; Ресторан «Барон Разгуляєff», м. Дніпро - проектування ємнісного обладнання від 0,5 до 6,0 м.куб. для мініпивоварні.
-ПАТ «Славутський комбінат «Будфарфор», м. Славута - проектування силосів та допоміжного обладнання для зберігання та фасування гіпсу, ємнісного обладнання від 2,0 до 35,0 м.куб., металоконструкцій для технологічних ліній та обладнання.
-ТОВ «Вівас-М», м. Львів; ЗАТ «АВК», м. Дніпро; ТОВ «НВП «Гетьман», м. Львів; ТОВ «Дніпро-Контакт», м. Дніпро; ТОВ «Ітеко ТІМ»; ТОВ «Карпатські мінеральні води», м. Свалява; ТДВ «Івано-Франківський міськмолзавод», м. Івано-Франківськ; ТОВ «Теребовлянський молочний комбінат», м. Теребовля; ПрАТ «Компанія Ензим», м. Львів - проектування ємнісного обладнання від 2,0 до 52,0 м.куб.

Інженер-енергетик, інженер-кошторисник

с 10.2011 по 04.2012 (6 месяцев)
ПП «Хітал-Сервіс», Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Робота із кошторисною документацією на загально-будівельні та ремонтні роботи у приміщеннях мережевих комерційних структур.

Інженер ІІ (другої) категорії-кошторисник

с 02.2011 по 08.2011 (6 месяцев)
ТОВ ПБО «Тиса», Хуст (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Робота із кошторисною документацією, проектна та конструкторська робота, пов’язана із реконструкцією та капітальним ремонтом об’єктів, які фінансувалися із державного бюджету.

Образование

Національний університет «Львівська політехніка»

Інститут будівництва та інженерії довкілля. Промислове та цивільне будівництво, Львів
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет 3 месяца)

Науковий ступінь - спеціаліст (диплом з відзнакою). Під час навчання брав участь у науково-дослідних роботах та публікувався у студентському журналі «Вісник Політехніки».

Знания и навыки

MS Excel MS Office AutoCAD Бітрікс24 Графічні редактори КОМПАС АВК AmoCRM Microsoft 365 1С:Бухгалтерія

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — продвинутый
  • Польский — средний
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Додаткові відомості:
-водійські права категорії В, С; стаж водіння автомобілем понад 25 років; наявність власного автомобіля;
-працьовитий, цілеспрямований; до будь-якої справи підходжу відповідально та професійно; невідоме - вивчаю, а поставлені завдання виконую швидко та якісно;
-ціную справедливість та чесність; моральні принципи ставлю вище за меркантильність;
-патріотично налаштований;
-люблю активний відпочинок, музику та спорт; шкідливих звичок не маю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты