- PRO
Віталій
Шеф-кухар, 40 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 39 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5512157/
Опыт работы
Су-шеф
с 12.2020 по 04.2022
(1 год 4 месяца)
Ресторан Toro Blanco, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи кухні, контроль якості
Шеф-кухар
с 01.2019 по 12.2020
(1 год 11 месяцев)
Ресторан закритого типу, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню, розробка сезонного та здорового харчування
Шеф-кухар
с 01.2018 по 01.2019
(1 год)
Ресторан Lemongrass, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню, розробка сезонного та меню посту, контроль якості та організація роботи кухні
Шеф-кухар
с 01.2015 по 01.2018
(3 года)
Ресторан Pesto Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Звання кращого шеф-кухаря 2017 року серед всіх шеф-кухарів сітки
Ресторан, в якому працював, отримав звання самого чистого та взірцевого ресторану
Обов'язки:
Контроль якості продукції, блюд, та організація роботи кухні та персоналу
Контроль закупок та надходження товару
Су-шеф
с 01.2012 по 01.2015
(3 года)
Ресторан Малина, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості, контроль блюд
Заявки та закупка продуктів
Су-шеф
с 01.2010 по 01.2012
(2 года)
Ресторан "Реваз", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск ресторана, контроль якості, розробка меню, контроль роботи кухні
Кухар
с 01.2007 по 01.2010
(3 года)
Ресторан Liquor #у хромого пола#, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар універсал
Кухар
с 01.2004 по 01.2007
(3 года)
Ресторан "Первак", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого цеху
Образование
Університет Украина
Інженер-технолог, Київ
Высшее, с 2006 по 2012 (6 лет)
Навики відкриття та правильної роботи ресторану
Навики оформлення тез карт та номенклатури для роботи ресторану
Вку КНТУ
Кухар, Київ
Среднее специальное, с 2003 по 2006 (3 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Дія. Цифрова освіта
1 день
Сертификат
Знания и навыки
- Водійські права кат. B
Дополнительная информация
*Знання Європейської, Італійської, Української, Грузинскої, Японської кухні.
*Відкриття ресторанів та кафе з нуля.
*Пунктуальний, охайний,добрий організатор, комунікабельний
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф
Киев -
Шеф-кухар
80000 грн, Киев -
Шеф-кухар
Киев -
Су-шеф
Киев -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Киев -
Шеф-повар
50000 грн, Киев, Запорожье , еще 2 города