Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 сентября 2023 PRO

Віталій

Лікар акушер-гінеколог, завідувач відділення, заступник головного лікаря, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
55 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділення гінекології

с 10.2022 по наст. время (1 год 7 месяцев)
"UNIVERSUM CLINIC", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Медичний директор

с 02.2022 по 07.2022 (5 месяцев)
МЦ "Мати та дитина", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Докторант

с 08.2020 по наст. время (3 года 9 месяцев)
ДУ "Інститут педіатрії акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук'янової АМН України", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Працюю над докторською дисертацією

Завідувач акушерського стаціонару

с 09.2019 по 07.2020 (10 месяцев)
ТОВ "ЛДЦ"Адоніс плюс", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Володію всіма об'ємами лікувально-діагностичних практик та переважною більшістю оперативних втручань в акушерстві та гінекології. На посаді завідувача жіночої консультації Клінічного пологового будинку №2 м. Чернівці організував та запровадив роботу першого в Чернівецькій області кабінету патології шийки матки в 1998 році; організував та запровадив роботу першого в Чернівецькій області відділення антенатальної охорони плода в Клінічному пологовому будинку №2 у 2007 році. На посаді районного акушера-гінеколога, завідувача акушерсько-гінекологічного відділення Кіцманської центральної районної лікарні впродовж 2011-2018 років впровадив низку лікувально-діагностичних заходів, що дало змогу привести якість надання медичної допомоги вагітним. роділлям, породіллям та новонародженим у відповідність до Національних стандартів.
На посаді керівника акушерського стаціонару приватного пологового будинку м. Києва організував безперервне ефективне функціонування закладу в складний період пандемії COVID-19.
Є позаштатним експертом НСЗУ з питань трансформації системи охорони здоров'я.

Образование

Чернівецький державний медичний інститут

Лікувальний факультет, Чернівці
Высшее, с 1985 по 1993 (8 лет)

Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, акушер-гінеколог-хірург, малоінвазивна хірургія і в гінекології.
Лікар УЗД
Кандидат медичних наук
Докторант ДУ ІПАГ
Експерт Національної служби здоров'я України
Спеціаліст з організації охорони здоров'я

Знания и навыки

Користувач ПК MS Excel MS Word MS PowerPoint

Знание языков

  • Английский — средний
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Кандидат медичних наук, лікар акушер-гінеколог вищої категорії, спеціаліст за фахом "Організація та управління охороною здоров'я"; спеціалізація з гінекологічної ендокринології та лікування безпліддя (1999 р. м. Москва); курси тематичного удосконалення з основ гістеро- та лапароскопії в акушерстві та гінекології (2010 р. м. Київ); кольпоскопічна діагностика та методи лікування патології шийки матки (2001 р. м Київ); актуальні питання невідкладного та оперативного акушерства, первинна реанімація новонароджених; перинатальна допомога з позиції доказової медицини; особливості ультразвукової діагностики в акушерстві; екстрагенітальна патологія вагітних; прикладна оперативна гінекологія; учасник чисельних міжнародних конференцій та майстер класів з актуальних питань акушерства та гінекології. В рамках програм з обміну досвідом відвідував: муніципальну клініку м. Відень, Австрія, 1996р.; Науковий центр акушерства гінекології та перинатології РАМН м. Москва РФ, 1999р, 2000р; Клініка Варшавського медичного університету, 2017р. Варшава, Польща; стажування в рамках освітньої програми для лікарів на клінічних базах університету імені Рене Декарта та університету імені Дені Дідро (Франція).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: