Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 июня 2023

Юлія

HR-менеджер, психолог

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Удаленно, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Практичний психолог

с 11.2018 по 07.2019 (8 месяцев)
ПрАТ "Санаторій Мошногір'я", Черкаси (психологічна реабілітація)

Проведення психологічної реабілітації учасників
антитерористичної операції з метою для відновлення необхідних якостей особистості, психологічного стану, покращення психічних процесів, поведінки, спілкування; введення супровідної документації. Психологічна реабілітація передбачає надання таких послуг: психологічна діагностика; психологічна просвіта та інформування; психологічне консультування; психологічна підтримка і супроводження; групова робота.

викладач

с 09.2012 по наст. время (11 лет 8 месяцев)
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Черкаси (Освіта, наука)

- здійснювала контроль за організацією і проведенням навчально-виховного процесу і станом навчальної дисципліни на факультеті;
- організовувала профорієнтаційну роботу в загальноосвітніх навчальних закладах, технікумах, коледжах, на підприємствах та в організаціях;
- організовувала та проводила культурно-виховну роботу серед студентів;
- організовувала культурно-виховну роботу, побут, відпочинок студентів;
- здійснювала ділові контакти із питань методичного забезпечення викладання з керівництвом і науково-педагогічними працівниками кафедр факультетів;
- здійснювала контроль за забезпеченням запланованих занять аудиторіями;
- контроль за веденням поточної документації факультету;
- складала розклади настановних та лабораторно-екзаменаційних сесій і контроль за їх дотриманням;
- забезпечувала виконання навчальних планів і програм, брала участь у науководослідній роботі кафедри;
- брала участь в семінарах, нарадах і конференціях, інших заходах освітньої установи;
- забезпечувала високий науково-теоретичний і методичний рівень викладання дисциплін у повному обсязі освітньої програми відповідної спеціальності, напряму підготовки;
- виконувала обов'язки керівника психокорекційних груп;
- виконувала обов'язки куратора академічної групи (32 студенти);
- постійно підвищую професійний рівень, педагогічну майстерність, наукову кваліфікацію.

Образование

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницкого

Психологічний факультет, психолог (спеціалізація - медична психологія), Черкаси
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 9 месяцев)

з 2014 по 2017 р. р. - цільова аспірантура в Черкаському національному університеті ім. Богдана Хмельницького за спеціальністю: 19.00.07 – педагогічна та вікова психологія.
05.12.2017 р. р. - захист кандидатської дисертації «Глибинне пізнання перинатальної символіки шляхом аналізу візуалізованої репрезентації майбутнього психолога» у ДВНЗ «Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника» (м. Івано-Франківськ).

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Організація конференцій, відкритих заходів Уміння працювати з людьми, досвід керівника тренінгової групи. Досвід налаштування таргетованої реклами Уміння якісно писати унікальні тексти

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Додаткова інформація:
1) Комунікаційні компетентності:
спроможність розбиратися у сучасній інформаційній технології та засобах комунікацій, ораторські здібності й уміння висловлювати думки, ідеї; здатність до самооцінки власної діяльності, аналізу; діалогічність, емпатійність, толерантність, культура мовлення, рефлексивне слухання та ін. Професійно значущі якості сформовані у процесі викладацької діяльності та приватної психологічної практики.
2) Організаційна/управлінська компетентність:
складання розкладу занять психологічного факультету. Здійснено керівництво благодійним проектом «Україна-3000», у якому працювало 5 осіб. Уміння працювати з людьми, оволодіння мистецтвом управління людськими ресурсами; організаційні уміння керівника тренінгової групи, уміння організації психологічного супроводу діяльності підприємства, організація діяльності психологічної служби. Автор психологічного проекту "Magic Form" (травень 2019 - по сьогоднішній час), присвячений темі психології харчової залежності та поведінки - 20 осіб.
3) Цифрові компетенції:
ідентифікувати, визначати місцезнаходження, завантажувати, зберігати, систематизувати та аналізувати цифрову інформацію. Обмін даними у цифровому середовищі, використання ресурсів через інтернет, взаємодія та участь у спільнотах та мережах.
4) Професійні навички (із числа не зазначених вище):
організація конференцій, відкритих заходів, рекламної кампанії.
5) Області професійних інтересів:
перинатальна психологія, психологія управління персоналом, психологія розвитку та мотивації;
6) Сертифікати:
участь у міжнародних науково-практичних конференціях: «Психолінгвістика в сучасному світі – 2016» (Переяслав-Хмельницький, 2016); «Актуальні проблеми науки і освіти-2017» (Будапешт, Угорщина, 2017); «Сучасні тенденції та фактори розвитку педагогічних та психологічних наук» (Київ, 2017); «Психологія та педагогіка: необхідність впливу науки на розвиток практики в Україні» (Львів, 2017); міжнародному науково-практичному семінарі: «Психологія діалогу і світ людини» (Кіровоград, 2016 р.), методологічному семінарі: «Особистість в умовах кризових викликів сучасності» (Київ, 2016); Авторських школах та Наукових сесіях академіка НАПН України Т. Яценко (2014 – 2019 рр.).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: