Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Тетяна

Менеджер ресторану, помічник директора, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер ресторану

с 09.2022 по 11.2023 (1 год 2 месяца)
Vydyh, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- організація та контроль роботи закладу;
- керівництво командою;
- розподіл обовʼязків персоналу;
- підбір персоналу;
- контроль якості обслуговування, спілкування з гостями;
- звітність, робота з документами.

Менеджер ресторану

с 12.2019 по 02.2022 (2 года 2 месяца)
Urban gastrobar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- підготовка закладу до роботи;
- зустріч гостей;
- організація ефективної і безперервної роботи закладу;
- координація роботи персоналу залу та кухні;
- вирішення адміністративно-господарських питань;
- взаємодія з постачальниками, планування замовлень;
- набір і проведення співбесід з потенційними співробітниками, введення в роботу і адаптація нового персоналу;
- ведення та облік каси;
- робота з документацією, звіти, інвентаризації;
- прийняття, організація і проведення банкетів;

Администратор

с 02.2018 по 06.2019 (1 год 4 месяца)
Petit cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- підготовка ресторану до відкриття та закриття;
- зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків;
- планування роботи ресторану: формування графіків і облік робочого часу співробітників;
- інструктаж та навчання персоналу, прийом екзамену на знання меню;
- контроль дотримання стандартів усіма підрозділами ресторану;
- проведення інвентаризації, звітування (табелювання, звіт з реалізації, нарахування зп тощо);
- робота зі службою доставки;
- прийняття, організація і проведення різних заходів;

Администратор

с 09.2017 по 02.2018 (5 месяцев)
L’kafa Cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за роботою закладу і його підрозділів;
- прийняття, організація і проведення банкетів;
- робота з офіціантами (проведення трененгів);
- ведення звітності і документації;
- робота з касою;
- складання графіку роботи;
- контроль над виконанням стандартів сервісу та санітарно-технічного стану закладу.

Администратор

с 06.2015 по 08.2017 (2 года 2 месяца)
Lina’s cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- відкриття/закриття закладу, здача під охорону;
- підготовка закладу до роботи;
- організація і контроль роботи, складання графіку роботи персоналу;
- касова звітність;
- вирішення конфліктних ситуацій;
- підбір і навчання персоналу;
- прийняття замовлень на проведення святкових заходів.

Образование

НАУ

Інформаційно управляючі системи та комп’ютерні науки, Киев
Высшее, с 2016 по 2020 (4 года)

Знания и навыки

  • Пользователь ПК

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: