Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 марта 2024 PRO

Оксана

Керівник фінансового відділу, головний бухгалтер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності

с 08.2020 по 01.2024 (3 года 5 месяцев)
Епіцентр К, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку ТОВ, здача податкової, бухгалтерської та фінансової звітності, нарахування заробітної плати, керівництво відділом бухгалтерського обліку та звітності, контроль за розрахунками з контрагентами, контроль за обліком основних засобів та ТМЦ. Успішне проходження податкових та аудиторських перевевірок.
Робота пов'язана з великими об'ємами інформації.

Володіння ПК на рівні впевненого користувача.

Головний бухгалтер

с 07.2017 по 12.2019 (2 года 5 месяцев)
ТОВ Рітейлінвестгруп, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Повне ведення управлінського, бухгалтерського та податкового обліку ТОВ та ФОП на різних ситемах оподаткування, формування бюджету, фінансового та податкового планування підприємства, контроль за його виконанням; управління грошовими потоками; аналіз господарської діяльності; керівництво фінансовою та бухгалтерською службою підприємства; організація управлінського, бухгалтерського та податкового обліку; формування облікової політики; контроль за дотриманням бухгалтерською службою податкового обліку та національних стандартів бухгалтерського обліку; формування та надання управлінської, бухгалтерської, та податкової звітності; ведення переговорів з партнерами, банками, кредитними установами. Досвід успішного проходження податкових та аудиторських перевірок.

Робота пов'язана з великими об'ємами інформації.

володіння ПК на рівні впевненого користувача

Фінансовий директор

с 11.2005 по 12.2013 (8 лет 1 месяц)
ТОВ "Сільпо-65", Вінниця (Роздрібна торгівля)

Планування та координація діяльності підприємства; формування бюджету, фінансового та податкового планування підприємства, контроль за його виконанням; управління грошовими потоками; аналіз господарської діяльності; керівництво фінансовою та бухгалтерською службою підприємства; організація управлінського, бухгалтерського та податкового обліку; формування облікової політики; контроль за дотриманням бухгалтерською службою податкового обліку та національних стандартів бухгалтерського обліку; формування та надання в холдинг управлінської звітності та звітності при проведенні міжнародного аудиту; ведення переговорів з партнерами, банками, кредитними установами. Досвід успішного проходження податкових та аудиторських перевірок.

Робота пов'язана з великими об'ємами інформації.

володіння ПК на рівні впевненого користувача

Образование

Вінницький ТЕІ КНТЕУ

Магістр з обліку і аудиту, Вінниця
Высшее, с 2003 по 2009 (6 лет 3 месяца)

Знания и навыки

MS Excel MS Word M.E.Doc САПР BAS

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: