Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Олександр

Заступник директора, начальник юридичного департаменту, відділу, адвокат

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адвокат

с 02.2019 по наст. время (5 лет 3 месяца)
Адвокатська діяльність, Київ (Юриспруденція)

Надання юридичних послуг юридичним та фізичним особам, консалтінг,медіація.

Заступник генерального директора з правових питань

с 01.2014 по 02.2019 (5 лет 1 месяц)
окп ДТКЕ, Краматорськ (Енергетика)

колектив підприємства більше 6000 осіб., підприємство включає 22 окремих виробничих підрозділів розташованих в Донецкій області (Слов'янск, Краматорськ, Лиман, Святогірськ, Дружківка, Костянтинівка, Мирноград, Волноваха та інші), повне юридичне супроводження діяльності підприємства та його підрозділів. Проведення переговорів з контрагентами, захист интересів підприємства в судах, контролюючих та правоохоронних органах, юридичні консультації по всім галузям права, розробка, контроль укладання (виконання) та правова експертиза проектів договорів, впровадження та подальший контроль проведення тендерних процедур через систему Prozorro. Правове супроводження укладання договорів постачання, транспортування та розподілу природного газу та електроенергії. Вирішення різноманітних правових проблем по цьому напрямку.
Взаємодія з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Захист інтересів підприємства в кримінальних справах.
Вирішення проблем податкових правовідносин. Стягнення заборгованості із споживачів послуг, орендні відносини. Експертиза, розробка внутрішніх документів підприємства. Стратегічне управління господарською діяльністю підприємства в напрямках мінімізації можливих фінансових втрат підприємства під час виконання договірних відносин, сплати податків. Підготовка першому керівнику аналітичних висновків з подолання кризового стану підприємства. Організація на підприємстві захисту персоналу та безпеки підприємства від недобросовісних контрагентів, протиправних дій правоохоронних та контролюючих органів. Легальний збір та аналіз інформації про фізичних та юридичних осіб з метою успішного виконання поточних завдань. Формування позитивної судової практики на загальнодержавному рівні за основними напрямками діяльності підприємства з метою ефективного захисту його інтересів. Організація взаємодії структурних підрозділів підприємства з державною виконавчою службою на всіх рівнях. Безпосереднє керівництво юридичною службою (25 осіб)
З квітня 2015 року призначений уповноваженим з антикорупційної програми ОКП «Донецьктеплокомуненерго». Організація (розробка внутрішніх локальних нормативних документів на підприємстві) подальший контроль за виконанням працівниками антикорупційного законодавства, дотримання фінансового контролю (обов'язкове е-декларування), консультації з даних питань, проведення внутрішніх розслідувань та перевірок.

Заступник голови

с 02.2013 по наст. время (11 лет 3 месяца)
ТВВГО Асоціація платників податків України, Краматорськ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Організація й участь у різноманітних заходах ГО, консультації та захист інтересів членів ГО з питань оподаткування, ведення організаційно-розпорядчої документації ГО. Правове та організаційне забезпечення діяльності інших громадських організацій (створення, внесення змін; скликання, проведення зборів).

Адвокат

с 12.2009 по 01.2014 (4 года 1 месяц)
Адвокат, Донецьк (Юриспруденція)

Послуги адвоката, юридичний консалтінг, медіація.

Юрист, адвокат

с 01.2006 по 12.2009 (3 года 11 месяцев)
Юридична фірма Центр супровождення бізнесу, Донецьке (Юриспруденція)

Юридичний супровід бізнес-підприємств різних галузей економіки. Корпоративні спори, стягнення заборгованості, банкрутство, спори з податковими органами, судовий захист авторського права/права інтелектуальної власності на винаходи і корисні моделі, договірні спори, трудові спори, спори з нерухомістю, робота з органами БТІ, земельні спори, господарські спори по різноманітним правочинам. Супровід під час обшуку правоохоронними органами. Участь в якості захисника (адвоката) у кримінальних справах в господарській сфері, відносно посадових осіб, злочинів скоєних на транспорті, інших кримінальних справ. Медіація проблемних питань клієнтів (позасудове врегулювання).

Директор підприємства

с 12.2004 по 06.2005 (6 месяцев)
Юридична фірма ПП Донецька фінансово-правова група, Донецьк (Юриспруденція)

Договірна, претензійно-позовна робота, представництво в судах, контролюючих органах з питань оподаткування, договірних відносин. Консультації та представництво в судах физичних осіб з питань: спадщини, самочинного будівництва, поділ майна під час розірвання шлюбу, стягнення боргів, виконання рішень суду, незаконного звільнення, призначення пенсій, регресу, визнання недійсними різних правочинів, зобов'язання вчинити певні дії, виселення/ вселення, забезпечення позовів та інше.

Зав. юридичним сектором

с 01.2003 по 09.2004 (1 год 8 месяцев)
ФССНП, Донецьк (Фінанси, банки, страхування)

Договірна робота, претензійно-позовна робота, представництво в судах, відшкодування шкоди завданої каліцтвом на підприємстві, внаслідок ДТП, відшкодування моральної шкоди. Правовий супровід господарської діяльності установи, підготовка, правовий аналіз організаційно-розпорядчих докуменів установи, тендерних закупівель та орендних відносин.

Головний юрисконсульт

с 09.2002 по 10.2002 (1 месяц)
ЗАТ Сармат, Донецьк (Харчова промисловість)

претензійно-позовна та договірна робота, судовий захист від незаконних дій контролюючих органів.
Незважаючи на нетривалий термін роботи на підприємстві - успішний позасудовий захист підприємства від незаконних дій податкової міліції та податкової інспекції, Розробка і впровадження в стислий термін Проекту захисту підприємства від небажаних візитів контролюючих та правоохоронних органів.

Головний юрисконсульт

с 06.1999 по 09.2002 (3 года 3 месяца)
КРУ в Донецкій області, Донецк (Державні організації)

Юридичний супровід діяльності організації. : підготовка, правовий аналіз організаційно-розпорядчих докуменів установи. Договірна, претензійно-позовна робота, представництво інтересів в судах, правове забезпечення притягнення до адміністративної відповідальності. Консультації ревізорів та супроводження контрольних заходів і ревізій обєктів контролю. Адміністративне, трудове, бюджетне, податкове, цивільне законодавство.

Образование

Національна академія управління при Президенті України

Адміністрування та публічне управління, Київ
Высшее, с 2016 по 2019 (3 года)

ДІВС

Правознавство юрист, Донецьк
Высшее, с 1999 по 2002 (3 года)

Донецький інститут підприємництва

Менеджмент у виробничій сфері, економіст-юрисконсульт, Донецьк
Высшее, с 1994 по 1999 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Здача іспиту та отримання свідоцтва на право здійснення адвокатської діяльності

2007р.

Проходження курсів: комунікації, лідерства, вирішення конфліктних ситуацій.

2006-2010

Підвищення кваліфікації з тендерних закупівель

2014

Проходження курсів: Основи АІ від Google Events (використання програм штучного інтелекту)

2023

English

2023

Організація, участь у передвиборчих/виборчих процесах кандидатів у Президенти України, депутати органів місцевого самоврядування

2009р, 2011р

Проходження курсів: внесення законодавчих змін в ЦПК, ГПК, КАС України

2017р

Підвищення кваліфікації з питань тендерних закупівель, антикорупційної діяльності, інших окремих питань із змін законодавства.

2014-2018

Освоєння навиків кризового управління великим колективом, мотивацій з підвищення працездатності підлеглого персоналу.

2014-2018

Знания и навыки

Неконфліктність Пунктуальність Знання матеріального права Стягнення заборгованості Знання адміністративного права Знання кримінального права Аналіз компаній на YouControl Знання правових баз даних Комунікабельність Робота з правовими базами НАУ Укладання договорів Представництво в судах Претензійно-позовна робота Знання процесуального права ЛІГА:ЗАКОН Знання цивільного законодавства Користувач ЄДРСР Складання процесуальних документів Знання держ. реєстрів Впевненість Знання законодавства України

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Позитивно налаштований, комунікабельний, порядний, витриманий. Нульова толерантність до корупції та насильства. Вмію правильно розставити пріоритети серед великої кількості завдань. В роботі націлений на кінцевий результат, відповідальний і пунктуальний. З цікавістю ставлюсь до нових завдань та напрямів діяльності (властиве бажання пізнавати нове та швидко навчатись новому).
Вимоглив до себе та підлеглих. Постійно працюю над власним професійним розвитком та розвитком особистих якостей. Тип керування наставницький. Охоче ділюсь набутим професійним досвідом з підлеглими для підсилення професійного середовища. Маю широкій світогляд та високі аналітичні здібності.
Маю посвідчення водія кат. В,С,Д,Е (досвід з 1996р).
Шкідливих звичок не маю.
Задіяти увесь наявний потенціал знань та навичок за достойну винагороду буде найкращою пропозицією до співпраці. Можливо також виконання в якості адвоката окремих ваших завдань із захисту чи представництва у судах в тому числі дистанційно на всій території України, або надання іншої правничої, допомоги, управлінського консалтингу чи медіації.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: