Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Олексій

Директор виробництва, ресторану, мережі закладів харчування, 60 000 грн

Вид занятости:
полная
Возраст:
48 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Операційний директор

с 11.2022 по 08.2023 (9 месяцев)
ТОВ «ЛОГОС», ресторано-готельний комплекс Бартоломео, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційне управління господарською діяльністю комплексу Бартоломео (площа комплексу 6,5 га, штат більше 200 чол, ресторани, готель на 79 номерів, паркова територія ПІКНІК, конференц зал, яхт клуб, спорт локації, басейн, концертний майданчик). Планування і фінансовий результат всіх подрозділів комплексу. Управління FRONT (ресторани, готель, спорт підрозділ) і BACK структурами (хауз кіпінг, клінінг, тех служба, відділ благоустрою, служба безпеки) комплексу.

Директор підприємства

с 12.2020 по наст. время (4 года 8 месяцев)
ТОВ "Н’ю Білд Істейт", Дніпро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль та фінансовий облік підприємства. Робота з підрядниками, гос органами, контроль виконання робіт.
Ремонтні роботи громадянської, комерційної та державної власності

Директор з розвитку

с 01.2020 по 01.2021 (1 год)
ТОВ «ЛОГОС», ресторано-готельний комплекс Бартоломео, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Закінчення робіт по розробці стандартів роботи для всіх підрозділів комплексу, переведення їх у цифровий формат, розробка ключових протоколів, впровадження стандартів у роботу підприємства, контроль дотримання.

Директор виробництва

с 06.2018 по 10.2019 (1 год 4 месяца)
ТОВ Контракт Продрезерв 5, Гарна Страва, Дніпро (Харчова промисловість)

Розробка бізнес плану, проекту, будівництво приміщення цеху по виробництву готової продукції та напівфабрикатів для заводських їдалень/лікарень/освітніх установ/державних структур відповідно до ХААСП (починаючи від проектних робіт, підбір буд. бригад, підбір виробничого обладнання, підбір іншого инвентаря і допоміжного устаткування, складання штатного розпису і підбір персоналу, пошук авто, устаткування згідно нормативам СЕС, пропрацювання логістики і технології доставки; закінчуючи вихідом на планову рентабільність. Проекти та запуск також їдалень "під ключ" на комерційних підприємствах, в освітніх та держзакладах

Исполнительный директор

с 10.2017 по 07.2018 (9 месяцев)
ТОВ «ЛОГОС», ресторано-готельний комплекс Бартоломео, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск нових локацій (паркова зона відпочинку, кав’ярня ПІКНІК та кав’ярня у ЯХТ КЛУБІ; аналіз продажів з формуванням пропозицій по збільшенню прибутку та впровадження цих пропозицій; прописання логіки алгоритму до бонусної програми лояльності та інші, запуск разом з IT відділом нових додатків для покращення якості роботи комплексу; написання стандартів роботи (по Мусатову) для підрозділів з застосуванням хмарних технологій.

Фін. директор

с 06.2010 по 01.2022 (11 лет 7 месяцев)
ТОВ «Дніпро-Ш», розважальний рестораний комплекс RIO club, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан, бенкетний зал, нічний клуб і кав’ярня. Впровадження та ведення фінансового і управлінського обліку, бюджетне планування, аналітика діяльності підприємств, одночасно (до 2017 року) управління підприємством в якості зам. Ген. директора і робота з перевіряючими гос структурами.

Директор з розвитку

с 10.2009 по 12.2009 (2 месяца)
ТОВ «7континентів», ТРЦ «Рів’єра», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка концепції, підбір персоналу, впровадження та відладка складського і управлінського обліку, проект та запуск ресторану, розробка меню, рекламні заходи.

Директор виробництва

с 12.2008 по 10.2009 (10 месяцев)
ТОВ «Рейнфорд» ТРК «Материк», Кам'янське (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівництво підрозділами ресторан «Баварія», кондитерський цех, борошняний цех, м’ясний цех і цех напівфабрикатів, з кількістю співробітників від 150.
Впровадження антикризових заходів по скороченню и оптимизації витрат, оптимизації технологічних процесів, складання бюджету по кожному підрозділу та контроль виконання,зміна юридичної особи підприємства, взаємодія с перевіряючими службами, аналітика продаж з розробкой та впровадженням технології системи обмеження виробництва, в результаті чого скоротив кількість працівників до 65 осіб із збереженням виторгу підрозділів на колишньому рівні, а по деяким збільшив на 25%.

Директор підприємства

с 04.2008 по 12.2008 (8 месяцев)
ТОВ «Рейнфорд» ТРК «Материк», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівництво підрозділами 3 ресторани («Баварія», «Італія» и «Російській»), фуд-зона на 400 місць евро їдальні, кафетерій «Міленіум», кондитерський цех, борошняний цех, м’ясний цех і цех напівфабрикатів, з кількістю співробітників 320 осіб.
Вивід підприємства з виробничої кризи, розробка та впровадження систем мотивацій для персоналу, впровадження антикризових заходів по скороченню и оптимизації витрат, оптимизації технологічних процесів, складання бюджету по кожному підрозділу та контроль виконання,зміна юридичної особи підприємства, взаємодія с перевіряючими службами, аналітика продаж. За період роботи в результаті оптимизації технологічних процесів сокоротив кількість працівників до 270 осіб, при цьому збільшив виторг на 20%, привів роботу підрозділів до відповідності нормам.

Директор ресторану

с 07.2006 по 03.2008 (1 год 8 месяцев)
ТОВ «Рейнфорд» ТРК «Материк», «Слав’янський двір», Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівництво фуд-зоной на 240 місць «Слав’янський двір»: операційне управління роботою підприємства, проект технологічної лінії та запуск підприємства, підбір та навчання персоналу, розробка та впровадження системи мотивації для персоналу, розробка та впровадження меню і технологій, складання та контроль виконання бюджету.
У підпорядкуванні 70 осіб. Розробив оптимальний технологічний процес, структуру та мотивацію персоналу, в результаті чого забезпечив завантаження залу з 50 на 90% та вихід на запланований прибуток

Директор ресторану

с 11.2005 по 07.2006 (8 месяцев)
ТОВ «Мегаполіс», готельно-рестораний комплекс «GoodZone» (м.Дніпро), Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційне керування роботою комплексу, супровід будівництва приміщень ресторану та планування технологічних приміщень, укладання договорів, підбір та навчання персоналу, розробка та впровадження меню и технологій, впровадження складського та фінансового обліку.

Образование

Національна Металургійна Академія України

Інженер по електроустаткуванню промислових підприємств, Дніпро
Высшее, с 1994 по 1999 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Додаткова освіта на базі НМетАУ – курси Маркетинг, Менеджмент, Фінанси та Аудіт.

1996-1999гг.

American English School Center

1 год

Знания и навыки

  • Управління підприємством
  • MS Excel
  • Систематизація бізнесу
  • Управління командою

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Сімейне становище
Одружений, маю двох доньок

Водійське посвідчення
Стаж 25 років категорія В та С, власне авто

Захоплення
Сноуборд, вейкборд, віндсерфінг, верхова їзда (кінний спорт)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: