Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 января 2022

Йосифа

Економіст, начальник планово-економічного, фінансового відділу, 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
68 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний економіст

с 09.2018 по наст. время (5 лет 8 месяцев)
Фонд соціального захисту інвалідів, Київ (відділ фінансування бюджетних програм)

фінансування обласних відділень фонду по напрямах: навчання студентів, підписка періодичних видань, санаторно-курортне лікування, компенсація за невикористані путівки, фізкультурно-спортивні заходи за поданням Національного комітету спорту інвалідів, судові витрати, організаційно-технічне забезпечення, складне протезуваннях, фінансування заходів сприяння зайнятості осіб з інвалідністюм та інше.

Образование

Львівський лісотехнічний інститут з відзнакою

Інженерно-економічний, економіст деревообробної промисловості, Львів
Высшее, с 1973 по 1978 (4 года 9 месяцев)

вивчала технологію виготовлення меблів, столярних виробів, формування технологічних карт, перелік деревообробного устаткування, проведення робочого часу та хронометражу на виготовлення продукції, плануванння випуску продукції та її рентабельність, складання кошторисів та формування цін кошторисівц

Дополнительное образование и сертификаты

викладала економіку та фінанси в Боярському Інституті підвищення кваліфікації економістів лісової галузі

більше 5 років

Знания и навыки

MS Excel MS Word

Знание языков

Немецкий — средний

Дополнительная информация

Стаж роботи економістом 42 роки.
У 2014 році вийшла на пенсію державного службовця за власним бажанням з Державного агентства лісових ресурсів України з посади заступника начальника економічного управління.
Займалася формуванням собівартості продукції та її ціноутворенням, перевіркою договорів із замовниками, фінансовими планами, формуванням і затвердженням форм і систем оплати праці працівників галузі, складанням штатних розписів, преміюванням працівників, заключенням контрактів із керівниками підприємств, проводила контроль за використанням бюджетних коштів, розробкою галузевих норм робочого часу і нормативів праці, здійсненям фінансового та економічного аналізу підвідомчих підприємств, формуванням звітів управлінського обліку.
Працювала головним економістом 10 років на підприємстві.
Формувала ціни на продукцію на внутріщній ринок та на експорт. Складала технологічні карти на виготовлення продукції, розробляла техпромфінплани, бюджетні запити і бюджетні пропозиції, а також кошториси і фінансові плани. Проводила щомісячно економічний аналіз господарсько-фінансової діяльності підприємства. Складала статистичні звіти про працю і собівартість продукції. Розробляла форми і системи праці працівників, а також колективний договір підприємства.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: