Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 февраля 2023 PRO

Віктор

Директор елеватора, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Дунаевцы
Готов работать:
Винница, Житомир, Каменец-Подольский, Луцк, Львов, Тернополь, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник виробництва

с 05.2020 по наст. время (4 года)
ТОВ Гранд Помол, Кам'янець-Подільський (виробництво)

Створюю, дотримуюсь, корегую, оптимізовую технологію виробництва продукту. Розробляю правила роботи на виробництві та затверджую їх у керівника, домагаюсь дотримання правил усіма учасниками виробничого процесу.Самостійно планую виробництво на підставі отриманих планів від керівника. Маю достатню кількість витратних матеріалів і запчастин. Забезпечую цілісність, збереження вхідного матеріалу згідно внутрішніх норм (в т.ч. курегую якісне складування сировини, його задовільні характеристики при завезенні), розробляти Пропорційні складу сировини для завантаження в бункер для безперебійної та якісної переробки). Забезпечую завантаження виробництва згідно плану. Виробляю продукцію відповідно до плану продажів, який відповідає діючим технічним і якісним стандартам. Забезпечую контроль якості вхідної сировини та готової продукції. Дотримуюсь правил зберігання готової продукції. Проводжу інвентаризацію, відповідно до встановлених правил. Забезпечую збереження всього майна на виробництві Дотримуюсь правил вантаження авто і жд складу згідно правил компанії. Контролюю виконання правил з охорони праці для всіх відвідувачів виробництва (не дозволяю приступати до роботи без інструктажу і відміток про його проходженні, без наявності посвідчення при необхідності). Домагаю виконання внутрішніх правил по трудовій дисципліні (правила внутрішнього розпорядку) усіма співробітниками. Забезпечую пропускний режим на територію. Обмежую в'їзд на територію. Веду облік відвідувачів на виробництві. Забез

Завідувач складом

с 05.2019 по 04.2020 (11 месяцев)
ТОВ «КВС – Україна», Кам'янець-Подільський (Сільське господарство, агробізнес)

Планував діяльність складу згідно графіків постачання/відвантаження товарно-матеріальних цінностей, сировини, готової продукції, відходів тощо. Здійснював управління роботою складу по прийому, збереженню і відпустці товарно-матеріальних цінностей, сировини, готової продукції, відходів тощо, по її розміщенню з урахуванням найбільш раціонального використання складських площ, полегшенню і прискоренню пошуку необхідних товарів. Забезпечував зберігання складованих товарно-матеріальних цінностей, додержання режимів зберігання, ведення обліку складських операцій. Організовував роботу з комплектації, пакуванню і підготовці продукції до відвантаження. Організовував та контролював відвантаження товарів Новою поштою, готував ТТН на відвантаження та відповідно сформованого плану до відвантаження проводив замовлення автомобіля у Нової пошти. Забезпечував додержання правил оформлення і здавання прибутково-видаткових документів, формування звітності. Організовував роботу комірників, які здійснюють приймання товарно-матеріальних цінностей, що надходять від постачальників, їх зберігання на складі і відпуск, розміщення з урахуванням найбільш раціонального використання складських площ, полегшення і прискорення пошуку необхідних матеріалів, інвентарю тощо. Стежив за наявністю обладнання та інвентарю на складі і забезпечував їх своєчасне замовлення та контролював надходження.

Директор

с 11.2017 по 09.2018 (10 месяцев)
ТОВ «Кононівський елеватор», Ярмолинцы (Сільське господарство, агробізнес)

Здійснюю контроль за роботою усіх працівників елеватора, сприяю підвищенню їх професійного рівня, здійснюю контроль за прийманням, очищенням, сушінням, зберіганням та відвантаженням зернової продукції. Здійснюю контроль за доробкою та обліком зернової продукції. Забезпечую дотримання вимог нормативних документів щодо технічно правильної експлуатації та обслуговування обладнання будівель і споруд на території елеватора. Забезпечую своєчасне усунення несправностей в роботі обладнання. Залучаю не системних поклажодавців для виконання поставлених планів по заготівлі зернової продукції.
Здійснюю оперативне управління дільницею, організацією виробничо – господарської, соціальної та іншої діяльності. Взаємодія з контролюючими органами.

Старший майстер

с 05.2017 по 11.2017 (6 месяцев)
ТОВ «Кононівський елеватор», Ярмолинцы (Сільське господарство, агробізнес)

Здійснював контроль за роботою усіх працівників елеватора, сприяв підвищенню їх професійного рівня, здійснював контроль за прийманням, очищенням, сушінням, зберіганням та відвантаженням зернової продукції. Здійснював контроль за доробкою та обліком зернової продукції. Забезпечував дотримання вимог нормативних документів щодо технічно правильної експлуатації та обслуговування обладнання будівель і споруд на території елеватора. Забезпечував своєчасне усунення несправностей в роботі обладнання. Залучав не системних поклажодавців.

Старший майстер

с 08.2013 по 10.2016 (3 года 2 месяца)
ПАТ «Компанія «Райз» Кам’янець –Подільська філія, Каменец-Подольский (Сільське господарство, агробізнес)

Здійснював контроль за роботою усіх працівників елеватора, сприяв підвищенню їх професійного рівня, здійснював контроль за прийманням, очищенням, сушінням, зберіганням та відвантаженням зернової продукції. Здійснював контроль за доробкою та обліком зернової продукції. Забезпечував дотримання вимог нормативних документів щодо технічно правильної експлуатації та обслуговування обладнання будівель і споруд на території елеватора. Забезпечував своєчасне усунення несправностей в роботі обладнання. Залучав не системних поклажодавців.

Майстер зміни

с 10.2012 по 05.2013 (7 месяцев)
ТОВ «Кам’янець-Подільський комбікормовий завод», Кам’янець-Подільський (Кормовиробництво)

Здійснював контроль за роботою працівників зміни, здійснював контроль за прийманням сировини (зернові, білкові, ВМД) для виробництва комбікормів. Здійснював контроль за дотриманням рецептури при виробництві комбікормів. Здійснював контроль за відвантаженням готової продукції.

Образование

Подільський Державний Аграрно-Технічний Університет

Біотехнологічний факультет, Кам’янець-Подільський
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 8 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Одеська національна академія харчових технологій

2016, 5 місяців

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS Outlook САПР

Дополнительная информация

Робота з компютером:
MS Office (Word, Excel, Outlook), 1C, пошуковими та іншими web-ресурсами.
Посвідчення водія: категорії «А» «В» «С».
До відряджень відношусь позитивно . Маю закордонний паспорт.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: