Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 января 2021 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5747123

Керівник, виконавчий директор, 90 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Запорожье
Готов работать:
Днепр, Запорожье, Киев, Львов, Одесса, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор (керівник), ФОП

с 08.2007 по наст. время (16 лет 9 месяцев)
Діяльність туристичних агенств і туроператорів (основна)

Компанія під моїм одноосібним керівництвом успішно працює на туристичному ринку, починаючи з 2007 р. На даний момент має філіали у м. Дніпро, м. Бориспіль, м. Запоріжжя та м. Київ. Серед клієнтів є як фізичні особи, так і великі підприємства. Компанія також організовує прийом закордонних туристів в Україні, MICE івенти, виїзні конференції та семінари, організовує логістику та перекладацький супровід. Компанія постійно бере участь у міжнародних виставках за кордоном, також має постійних і надійних партнерів в Україні і за кордоном у сфері готельного бізнесу та організації подорожей.

Образование

Запорізькій національний університет

Біологія (іхтіологія), Запоріжжя
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 8 месяцев)

Перша (базова) вища освіта - іхтіолог (бакалаврат+магістратура). Також маю вищу освіту "Туризм" (2011 р., ЗНУ), перекладач англійської мови (2013 р., ЗНУ), IATA Travel and Tourism (2015, IATA). В даний момент вивчаю китайську мову в Інстутуті Конфуція (досягнено ступінь HSK A1).

Дополнительное образование и сертификаты

Psychology is Sales, Harvard University

2018

Бухгалтерский учет

2014

ВЭД

2013

Neuropsychology in Business

2020, 3 месяца

НЛП

2 роки

Бухгалтерський облік

2015

Знания и навыки

Робота з оргтехнікою

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — свободно
  • Итальянский — начинающий
  • Китайский — начинающий

Дополнительная информация

Шукаю нову сферу, де могла би використати свої здібності.
Маю постійний стимул для розвитку та чималий досвід в управлінні компанією, персоналом. Вмію проводити переговори з партнерами, b2b.

Особисті якості: цілеспрямованість, великий рівень стрессостійкості, відповідальність, грамотна мова, вміння працювати в команді на загальний результат, пунктуальність, ризикованість, легкість в прийнятті рішень, оптимізм та добре почуття гумору. Маю глибоке поняття психології людини. Приємна та охайна зовнішність.

Навички та вміння: знання мов (англійської, української, російської, французської, італійської, китайської), знання систем бронювання авіаквитків (Sabre, Amadeus, Galileo), ВЕД, бухгалтерська звітность, досвід планування бізнес-процесів, розробки та реалізації індивідуальних поїздок та подорожей, знання візових формальностей та досвід у оформленні віз, замовлення чартерних перельотів та супровід під час оформлення угод. Досвід в управлінні персоналом. Особистий досвід у відвідуванні 45 країн. Готовність до подорожей та відряджень. Готовність до переїзду.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: