Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Сергій

Керівник відділу "Кулінарія", 30 000 грн

Вид занятости: полная
Возраст: 48 лет
Город: Житомир
Вид занятости:
полная
Возраст:
48 лет
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий супермаркетом

с 04.2025 по наст. время (9 месяцев)
Ta-Da!, Житомир (Роздрібна торгівля)

Керуючий кафе

с 02.2024 по 03.2025 (1 год 2 месяца)
Дон Чічо, Житомир (Роздрібна торгівля)

Заступник керуючого магазином

с 09.2022 по 02.2024 (1 год 6 месяцев)
Yuki, Житомир (Роздрібна торгівля)

Керуючий кафе

с 04.2019 по 03.2020 (1 год)
Кафе "Хочу Їсти", Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління колективом, складання бюджету підприємства, мотивація, складання меню,калькуляцій,розрахунок вартості страви з урахуванням фут-коста,набір персоналу,Організація розважальних заходів,робота з постачальниками, інвентаризації.

Завідувач виробництвом.

с 04.2018 по 01.2019 (10 месяцев)
ПАТ "ФитапиПром", Житомир (Виробництво і торгівля харчових добавок.)

Начальник виробництва

с 04.2015 по 09.2017 (2 года 6 месяцев)
ПАТ "Житомирский маслозавод", Житомир (Громадське харчування і торгівля.)

Образование

Полтавський кооперативний університет

Товарознавство продовольчих і не продовольчих товарів., Полтава
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)

Житомирський кооперативний тєкономіко-правовий технікум.

Технік-технолог. Технологія приготування їжи., Житомир
Среднее специальное, с 1994 по 1997 (3 года)

Знания и навыки

  • MS Excel
  • MS Word
  • iiko
  • Інвентаризація
  • Оперативне прийняття рішень
  • Розробка систем мотивації
  • Керівництво колективом: облік кадрів, проведення зборів.
  • Взаємодія з держ. органами.
  • Кулінарія
  • Складання технологічних карт
  • Складання графіків виходу на роботу.
  • Запуск об'єктів з нуля.
  • Робота з товаром: мерчандайзинг, замовлення та прийом товару.
  • Аналіз продажів, контроль товарообігу.
  • Складання бюджету підприємства.
  • Ведення звітності по бізнес процесам.
  • Контроль виконання плану.
  • Інкасація
  • Касова дисципліна
  • Прийняття рішення по товарному асортименту, внутрішній организ.
  • Складання заявок на необхідні товари та послуги.
  • Прийом товару за кількістю і якістю.
  • Проведення санітарних днів і генеральних прибирань.
  • Формування націнки та моніторинг ситуації у конкурентів.
  • Розрахунок з / п з урахуванням мотивацій.
  • Складання актів списання з псування товарів і опрацювання страв.

Дополнительная информация

Професійні навики:
Керівництво кухнею (контроль виробничих процесів і роботи персоналу, дотримання санітарних норм роботи кухні);
Розробка та оновлення меню, опрацювання страв відповідно затвердженої концепції, контроль якості та стандартизації страв;
Складання технологічних карт, актів списання;
Організація та своєчасне проведення переобліків, санітарних днів, генеральних прибирань;
Напрямок діяльності кухарів на забезпечення ритмічного випуску страв належної якості та асортименту відповідно до виробничого завдання;
Проведення співбесіди та прийом на роботу кухарів з подальшим навчанням технології приготування страв;
Складання заявок на необхідні продовольчі товари, отримання (контроль термінів, асортименту, кількості, якості та реалізація);
Контроль цін;
Складання графіка виходу на роботу;
Уміння складання технологічних карт;
Контроль правильності експлуатації обладнання та ін. основних засобів;
Є досвід відкриття закладу з нуля.
Ініціативний , комунікабельний , доброзичливий, націлений на результат , відповідальний, стресостійкий, енергійний. Є водійське посвідчення кат. "В", стаж водіння 16 років.
Хобі: самоосвіта, історія, політичне життя країни.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: