Сергій
Керівник відділу "Кулінарія", 25 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 47 років
- Місто:
- Житомир
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5794363
Досвід роботи
Керуючий кафе
з 04.2019 по 03.2020
(11 місяців)
Кафе "Хочу Їсти", Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління колективом, складання бюджету підприємства, мотивація, складання меню,калькуляцій,розрахунок вартості страви з урахуванням фут-коста,набір персоналу,Організація розважальних заходів,робота з постачальниками, інвентаризації.
Завідувач виробництвом.
з 04.2018 по 01.2019
(9 місяців)
ПАТ "ФитапиПром", Житомир (Виробництво і торгівля харчових добавок.)
Начальник виробництва
з 04.2015 по 09.2017
(2 роки 5 місяців)
ПАТ "Житомирский маслозавод", Житомир (Громадське харчування і торгівля.)
Освіта
Полтавський кооперативний університет
Товарознавство продовольчих і не продовольчих товарів., Полтава
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)
Житомирський кооперативний тєкономіко-правовий технікум.
Технік-технолог. Технологія приготування їжи., Житомир
Середня спеціальна, з 1994 по 1997 (3 роки)
Знання і навички
Додаткова інформація
Професійні навики:
Керівництво кухнею (контроль виробничих процесів і роботи персоналу, дотримання санітарних норм роботи кухні);
Розробка та оновлення меню, опрацювання страв відповідно затвердженої концепції, контроль якості та стандартизації страв;
Складання технологічних карт, актів списання;
Організація та своєчасне проведення переобліків, санітарних днів, генеральних прибирань;
Напрямок діяльності кухарів на забезпечення ритмічного випуску страв належної якості та асортименту відповідно до виробничого завдання;
Проведення співбесіди та прийом на роботу кухарів з подальшим навчанням технології приготування страв;
Складання заявок на необхідні продовольчі товари, отримання (контроль термінів, асортименту, кількості, якості та реалізація);
Контроль цін;
Складання графіка виходу на роботу;
Уміння складання технологічних карт;
Контроль правильності експлуатації обладнання та ін. основних засобів;
Є досвід відкриття закладу з нуля.
Ініціативний , комунікабельний , доброзичливий, націлений на результат , відповідальний, стресостійкий, енергійний. Є водійське посвідчення кат. "В", стаж водіння 16 років.
Хобі: самоосвіта, історія, політичне життя країни.
Інші резюме цього кандидата
35 000 грн
Житомир
Вища освіта · Повна зайнятість
- Директор, Кафе "Хочу Їсти", 11 місяців
Схожі кандидати
Керівник відділу продажів, РОП, проєкт-менеджер, керуючий, комерційний директор
Житомир, Вінниця
,
ще 7 міст
Начальник відділу, заступник директора, директор
Житомир, Дніпро
,
ще 4 міста
Керівник відділу продажу, філії, начальник виробництва
Житомир, Київ
,
ще 2 міста
Начальник відділу, заступник директора комерційного
Житомир
Керівник управління персоналу, начальник відділу кадрів, HR-менеджер
35000 грн, Житомир
Керуючий, директор філії, регіональний керівник
Житомир, Київ, Львів