Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 февраля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5901361

Регіональний представник, керуючий напрямком, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Львов, Тернополь

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець із закупівель зернових та бобових культур

с 08.2021 по наст. время (2 года 9 месяцев)
Сільське господарство, агробізнес

Підтримка ефективної роботи з існуючою базою та постійне її збільшення шляхом залучення нових учасників ринку, моніторинг ринку, поведінки конкурентів, цінової ситуації, впровадження та розвиток нових торгових інструментів для збільшення обсягів закупок, логістика та забезпечення обміну даною інформацією між регіональним та головним офісами компанії, організація збору інформації відповідно до запитів головного офісу компанії. Підтримка співпраці та ведення ділових переговорів з клієнтами, спрямованих на підписання угоди (оцінка потреб продавців та покупців), реалізування можливості отримання доходу шляхом надання додаткових послуг (перевалювання зерна, сушіння та очистка, надання супроводу для експортної угоди). Проведення і контроль відбору зразків зерна з подальшою передачею для лабораторного аналізу, визначення показників якості, для встановлення відповідності та ринкової вартості. Організація та контроль виконання на усіх етапах контрактів з експорту зернових та олійних культур з усіма учасниками (продавцями, покупцями, фіто-санітарною службою, митними органами) та налагодження логістики залізнодорожним та автотранспортом, як на території України, так і закордоном. Знання аграрного ринку України, зокрема в регіонах та міжнародного середовища, його учасників та інфраструктури, розуміння співвідношення попиту та пропозиції.

Регіональний представник

с 02.2019 по 06.2019 (4 месяца)
ТОВ "А- Тера", Тернополь (Сільське господарство, агробізнес)

Організація і розвиток системи та плану продажів сільськогосподарської техніки у регіоні, підтримування та зміцнення співпраці з наявними та залучення нових клієнтів, проведення переговорів, заключення і супровід угод, допомога при вирішенні поставлених задач клієнтом (технічні питання, сервіс, запасні частини і т.д.), збір інформації про стан ринку в регіоні (ціни, діяльність конкурентів і т.д.).

Регіональний представник

с 09.2018 по 02.2019 (5 месяцев)
ТОВ "Вольтех", Тернополь (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організація і розвиток системи та плану продажів у регіоні, стратегічне планування, підтримування та зміцнення співпраці з наявними та залучення нових клієнтів, допомога при вирішенні поставлених задач клієнтом (технічні питання, сервіс, запасні частини і т.д.), збір інформації про стан ринку в регіоні (ціни, діяльність конкурентів і т.д.), координація загального робочого процесу.

Менеджер із збуту ( фахівець із систем точного землеробства)

с 07.2017 по 01.2018 (6 месяцев)
ТОВ "Агросем", Тернополь (Сільське господарство, агробізнес)

Знання технічних характеристик і особливостей конструкції техніки, знання переваг та недоліків конкурентів, результатів порівняльних тестів, проведення переговорів, заключення і супровід угод, опрацювання наявної клієнтської бази та залучення нових клієнтів, участь в презентаціях та в інших заходах, аналіз і контроль дебіторської заборгованості, організація та проведення робіт з монтажу, переміщення, ремонту, налаштування технічних елементів систем точного землеробства.

Інженер відділу теплової інспекції

с 03.2012 по 07.2017 (5 лет 4 месяца)
КПТМ "Тернопільміськтеплокомуненерго" ТМР, Тернополь (Енергетика)

Представництво у перемовинах з органами державної влади, партнерами та іншими суб'єктами підприємницької діяльності та населення. Забезпечення виконання в зазначені строки завдань, участь в розробці пропозицій реконструкції та технічного переоснащення підприємства, прийом звітів, складання приписів, розгляд, аналіз, підготовка для прийняття рішень та передача відповідним особам документів встановленого зразка.

Менеджер по роботі з клієнтами

с 05.2009 по 03.2011 (1 год 10 месяцев)
ПП ТД "Газсервіс", Тернополь (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

До проектна робота: підготовка документації, планування проекту, цілей і строків виконання, формування календарного плану; Організаційна робота: повне забезпечення проекту ресурсами, комунікації з підрядниками, вирішення проблемних ситуацій у роботі, комунікації з замовником, узгодження всіх аспектів виконання проекту.

Образование

ТНТУ

Факультет електро- механічного менеджменту, Тернополь
Высшее, с 2012 по 2013 (1 год 3 месяца)

ТНЕУ (ТАНГ)

Факультет фінансів, Тернополь
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Office Користувач ПК Користувач Internet

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — выше среднего
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Географічне знання Західного регіону, володіння потенційною базою державних, аграрних, комерційних фірм та підприємств. Навички ведення переговорів на усіх рівнях керівництва. Досвід та вміння працювати у сфері торгівлі самохідною технікою, закупівлі та логістиці зернових, бобових та олійних культур (салони, площадки, фізичні і юридичні особи, виробники та елеватори), оцінка технічного стану та встановлення ринкової ціни, контроль передпродажної підготовки, знання номенклатури запасних частин. Розвиток в регіоні, нові вигідні напрямки розвитку та торгівельні інструменти, розвиток та підтримка ефективних відносин з кліентами. Консультування клієнтів по питаннях купівлі-продажу, технічних характеристик і споживчих якостей.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: