Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5904781

Начальник отдела кадров, 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник сектору з кадрового забезпечення

с 11.2015 по 09.2018 (2 года 10 месяцев)
Національна поліція України, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Досвід роботи: З квітня 2016 року до вересня 2018 року працювала в Департаменті кіберполіції Національної поліції України (міжрегіональний територіальний підрозділ) на посаді начальника сектору кадрового забезпечення. Штатна чисельність підрозділу більше 1400 одиниць. Трудова діяльність в кадровому секторі розпочата у 2000 році на посаді молодшого співробітника відділу кадрів в автотранспортному підрозділі з штатною чисельністю більше 400 одиниць. Професійні навички: Знання та дотримання КЗпП України, закону України “Про відпустки» та ін. Пошук та відбір кандидатів на посади, проведення первинних співбесід. Доскональне вивчення документів кандидатів. Формування та ведення особових справ. Знання кадрового діловодства та документообігу. Призначення на посади (комплектування) особового складу у максимально стислі строки по всій території України, взаємодія та співпраця з особовим складом в регіонах України. Формування наказів по особовому складу ( щодо призначення, звільнення, переміщення, про відпустки, заохочення, накладення дисциплінарних стягнень та ін.). Ведення бази даних співробітників. Підготовка графіку відпусток, контроль щодо їх дотримання. Ведення обліку трудових книжок, їх своєчасне та правильне заповнення. Ведення табельного обліку робочого часу, заповнення листів непрацездатності. Підготовка та оформлення документів щодо нарахування пенсійних матеріалів. Підготовка необхідних документів щодо організації та проведення атестаційних, кваліфікаційних та конкурсних комісій. Підрахунок трудового та страхового стажу (вислуги років). Формування та ведення архіву особових справ та матеріалів. Облік військовозобов’язаних.

Образование

КІВС

Правознавство, юрист, магістр, Київ
Высшее, с 1996 по 2001 (5 лет)

Правознавство. Магістр.

Знания и навыки

Кадровий облік

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Вважаю себе комунікабельною, пунктуальною, відповідальною, знаючою діловий етикет. Гарантую високу самовіддачу, а також акуратність, точність, обов’язковість, відкритість, вміння працювати та приймати важливі рішення в рамках обмеженого часу, грамотність виконання своїх посадових обов’язків. Суворо дотримуюсь чинного законодавства України. Поважаю чужу думку, іду на компроміси, але вмію відстоювати власне бачення. Хочу працювати в дружньому колективі, де панує повага та щирість.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: