Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 29 марта 2023 PRO

Валерій

Начальник котельні, теплотехнік

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
60 лет
Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Киев, Мукачево, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник котельні

с 09.2011 по 05.2022 (10 лет 8 месяцев)
ТОВ"КОМПАНІЯ "МЕТАЛ ІНВЕСТ", Черкаси (Металургійна промисловість, металообробка)

Керував колективом в кількості 6 працівників. Працював над проекуванням та монтажем котельні та газового господарства. Готував документацію на отримання дозвільних документів пуску котельні та газового господарства в работу після будівництва та монтажу. В підпорядкуванні були: котельня з трьох водогрійних котлів (1котел 0,3МВт та 2 котли по1,5МВт), компресорна, газове господарство: природного та скрапленого газу, бойлерна нагріву води, газове обладнання повязане з технологічними процесами, система опалення підприємства. Розробляв та вів документацію по підрозділу, звіти по газу, теплу. Приймав участь в заключенні договорів та угод на придбання обладнання, газу. Працював з різними організаціями та інспекціями. В 2019році пройшов перевірку Державною інспекцією по Охороні праці газового господарства та котельні без зауважень. Постійно працював з персоналом котельні над підвищенням своїх професійних навиків. Пройшов навчання в Експертно-Технічному Центрі в 2019році та отримав посвідчення з усима дозвільними нормативними актами як начальника котельні так і відповідального за газове господарство.

Мерчендайзер с авто

с 03.2011 по 08.2011 (5 месяцев)
ПП "Смачна втіха", Черкаси (Роздрібна торгівля)

Доставка товарів автомобілем по кіосках роздрібної торгівлі, збір заявок та грошової виручки, організація та виконання ремонтів обладнання, слюсарних та будівельних робіт. Пунктуальність, чесність, працьовитість - за що постійнно преміювався

Начальник котельні

с 08.2007 по 09.2010 (3 года 1 месяц)
ТОВ"Юрія", Черкассы (Харчова промисловість)

Начальник котельні, відвідальний за охорону навколишнього природного середовища з 08.2007 по 09.2010 (3 роки 1 місяць)
ТОВ"Юрія", Черкаси (виробництво молочної продукції )
Керував колективом котельні, відділення водопідготовки , в кількості 14працівників, вів документацію котельні, складав статистичні звіти по енергоносіях та по екології, готував документацію отримання ліцензії на видобуток та використання артезіанскої води.Виконував відновлювальні роботи фильтрувальної станції
та артезіанської свердловини, системи вентиляції виробничого цеху. Працював з різними організаціями по постачанню обладнання, матеріалів, отриманню різних дозвільних документів. Займався підготовкою та заключення договорів по газу, воді, теплу. Вирішував різні поточні питання по підрозділу. Проходив навчання в бізнес - школі.

Начальник зміни

с 03.2004 по 11.2004 (8 месяцев)
цукроворафінадний завод, Черкаси (Харчова промисловість)

Організація та підготовка котельного обладнання до пуску в роботу, робота з дозвільними документами та навчання персоналу котельні роботі з закріпленим обладнаням, керівництво персоналом зміни в кількості 10 осіб.

Начальник цеху водопостачання та каналізації

с 05.1992 по 08.1999 (7 лет 3 месяца)
консервний комбінат, Черкаси (Харчова промисловість)

Керівництво змінним персоналом по постачанню підприємства технічною та питною водою, бригадою по ремонту водопроводів підприємства та свердловинного обладнання (13 свердловин), каналізаційних комунікацій в кількості 12 осіб. Складання планів виконання робіт на місяць та рік. Звіти по споживанню води. Заключення договорів з водоканалом. Керував ремонтом обладнання станції водопідготовки. Проводив реконструкцію водонапірной вежі. Проводив ремонт і реконструкцію свердловин. Працював з геологоразвідкою по бурінню нових свердловин. Займався придбанням нового обладнання. Проводив навчання персонала роботі з закріпленним та новим обладнанням.

Механік котельного цеху

с 08.1989 по 05.1992 (2 года 9 месяцев)
Консервний комбінат, Черкаси (Харчова промисловість)

Керував бригадою слюсарів - ремонтників котельного цеху в кількості 10 осіб.Складав плани виконання робіт на місяць та рік, готував заявки на виготовлення деталей механічним цехом. Організовував та виконував ремонт парових котлів ДКВР та Ансальдо в кількості шести штук, обладнання химводоочистки, теплопунктів, газорегуляторного пункту, комунікацій пари, води та газу. Проводив навчання персоналу роботі з обладнанням та інструментами.
.

Образование

Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова

Машини і апарати харчових виробництв, Одесса
Высшее, с 1984 по 1989 (5 лет)

в період навчання з першого по пятий курс включно був старостою групи та потоку, членом побутової комісії інституту. Займався активно спортом - приймав участь у змаганнях по боксу, футболу. Працював' в будівельних загонах. Приймав участь в курсовій самодіяльності. Закінчив інститут без трійок. Багато разів нагороджувався Почесними грамотами, подяками.Нагороджений знаком Почесний донор 3-го ступеню.
________________________________________

Знания и навыки

MS Office Користувач ПК Користувач Internet Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з принтером Робота з ксероксом Умію планувати та складати графіки Умію організовувати робочий процес Маю водійське посвідчення категоріїВ MS Excel

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Я досвідчений керівник. Не один рік виконував свої обовязки. Не мав доган.Маю великий досвід та знаю тонкості роботи. Успішно керував персоналом та теплоенергетичним обладнанням на протязі багатьох років.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: