Юлія
Директор ресторану, 66 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 30 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5948118
Опыт работы
Директор ресторану
с 04.2023 по 03.2024
(11 месяцев)
Розлиwine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Restaurant manager
с 10.2022 по 05.2023
(7 месяцев)
Clap restaurant, Dubai, UAE (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуюча банкетної служби
с 02.2020 по 05.2022
(2 года 3 месяца)
Equides club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
с 04.2019 по 02.2020
(10 месяцев)
"Corvina", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
с 01.2018 по 03.2019
(1 год 2 месяца)
"Vino Grad", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
с 05.2017 по 01.2018
(8 месяцев)
"Прага", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
с 09.2015 по 04.2017
(1 год 7 месяцев)
" This is Пивбар", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
В першу чергу в мої обов'язки входило,
безперервний розвиток себе в середині компанії, навчання і любов до того, чим займаюсь.
А також:
- Зустріч і спілкуання з гостями.
- Проведенння атестаціїї офіціантів, та щоденна iндивiдуальна робота над зауваженнями по роботi.
- Підготування презентацій по сервісу, підсумків роботи команди на щотижневе зібрання.
- Швидке вирішення конфліктних ситуацій та робота з зворотнім зв'язком від гостей.
- Ведення ряду таблиць з товарообігу, інвентаризаїї.
- Заявки по поліграфії, текстилю, посуду та канцелярії.
Активна участь в транстформацiї компанії, відвідування всіх тренінгів по сервісу.
Директор ресторану
с 09.2014 по 08.2015
(11 месяцев)
"Батьківська хата", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Запуск ресторану.
- Закупка необхідного інвентаря.
- Робота з постачальниками.
- Введення стандартів обслуговування і навчання персоналу.
- Планування бюджету і товарообігу.
- Проведення щомісячної інвентаризації.
- Складення фонду оплати праці та видача заробітної плати.
- Щомісячна звітнісь, по прибутку і витратам ресторану.
- Контроль списання продукції.
Менеджер ресторану
с 08.2012 по 09.2014
(2 года 1 месяц)
«Батькiвська хата», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
З 2010 року, я працювала у цій компанії офіціантом.
Проявила тоді себе, як найпродуктивніший працівник і улюбленицею гостей, доказавши це:
- Найвищим середнім чеком, протягом тривалого часу.
- Перевиповненим планом, який ставили офіціантам на місяць.
- Лідером, серед мотиваційних програм для співробітників.
У 2012 році, мені запропонували посаду менеджера.
В мої обов'язки входило:
- Допомагати і направляти персонал, на продуктивну роботу і гстинне відношення.
- Складення графіків роботи.
- Прийом і організація бенкетів.
- Атестації персоналу.
- Інвентаризація матеріальний цінностей закладу.
- Ведення касової дисципліни, щоденний і щомісячний звіт.
Образование
КНУКіМ
Кіно і ТБ, диктор та ведуча телепрограм, Київ
Высшее, с 2010 по 2015 (4 года 9 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Системний сервіс. Сервісна культура. Внутрішній сервіс і стандартизацiя А.Владичинська
2016, 3 мiсяцi
Постійний сервіс. Вимірювання сервісу. Як бути безризиковим для клієнта А. Владичинська
2017, 3 модулi
Формування сервіс-візії і місії компранії, KMBS
2015, 3 місяці
Управління сервісом. Створення системи якісного обслуговування. О. Марусич
2017, 3 модулі
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — свободно
- Польский — свободно
- Испанский — средний
Похожие кандидаты
Управляющий сетью ресторанов, бизнес-тренер, операционный директор
100000 грн, Киев, Винница
,
еще 6 городов
Керуючий-Менеджер ресторану
Киев
Директор ресторану
Киев
Керуючий кафе
Киев
Керівник ресторану
Киев
Керуючий рестораном
Киев