Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 апреля 2024

Олександр

Керуючий рестораном

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий ресторану

с 10.2008 по 03.2018 (9 лет 5 месяцев)
OLIVA, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розгляну пропозиції на вакансії;
Менеджер ресторану, Керуючий ресторану.
Також шукаю Інвестора для розвитку ресторанної мережі.


Досвід роботи;
1998-2001 Одеса, "Реста", "Пан-Піцца'.
2001-2008 Київ, "Пан-Піцца", Керуючий.
2008-2018 Київ, "OLIVA", Керуючий.
2018-2019 Київ, "Файна Фамілія", Керуючий.
2019-2023 Київ, "Very Tasty Cafe", Керуючий.
2024 Київ, "La Carbonara", Керуючий.


Навички та досвід:

• Маю досвід роботи в мережевих ресторанах з Базовою Кухнею або без цієї опції.

• Достатньо легко шукаю, адаптую, супроводжую та якісно навчаю Персонал як з досвідом так і без досвіду роботи у Ресторанної сфері.

• Дотримуюсь Філософії та Стандартів Компанії, або створюю нові правила сервісу та посадові обов'язки на кожну вакансію з погодженням Партнерів.

• Провожу якісні психологічні співбесіди або тренінги з усім Персоналом ресторану для злагодженої співпраці та сінергії для досягнення спільних цілей. Працюю над тим, щоб кожний Працівник розумів філософію компанії, психологію, яку фінансову нагрузку та відповідальність несе Власник бізнесу для того, щоб організувати кожне робоче місце. Щоб Працівники розуміли, що Власник гроші не друкує, що гроші платять Гості, і це є кінцевим результатом спільних та злагоджених дій усієї Команди! Відповідно, це робиться для того, щоб кожний Працівник, мав розуміння свєї відповідальності за що він отримає гідну заробітну плату і задоволення від своїх професійних дій.

• Повний контакт з Шеф-кухарем. Постійне сповіщення про якість страв від Гостей. Розробка та оновлення Меню ресторану. Дегустація та вибір страв для нового Меню. Допомога Шефу в складанні калькуляцій та технологій приготування страв. Введення калькуляцій в програму, аналіз собівартості та встановлення цінової політики.

• Постійна комунікація з Гостями а залі ресторану на якість страв та сервісу. Особисті знайомства, спілкування на тему нашого сервісу, що би вони хотіли скуштувати нового у нашому Меню, та заполучення інформації, що стосується наших сусідів!)

• Офіціанти - Це Атмосфера Ресторана.
Ціль - з Беземоційних Роботів-Разносчиків тарілок, котрі всього лякаються, зробити впевнених в собі Маленьких Рестораторів, веселих, радушних, відкритих, приємних до знайомства та спілкування з Гостями Ресторану. До Кваліфікованних Спеціалістів своєї справи, Гості повертаються набагато частіше! Займаємося кожним Гостем та й робимо з них - Приверженців нашого Ресторану!

• P&L, аналіз витрат та доходів, фінансове планування, хоз витрати, ремонт та інше.

• Розміщення реклами у Соц-мережах.

• Організація своєї Доставки страв з ресторану або Glovo, Bolt food, Loko.

• Маю досвід співпраці с Брокерами нерухомості з пошуку необхідних приміщень під ресторан з подальшим ремонтом та закупівлею необхідного обладнання та меблів.

• З 2004 року постійно отримаю досвід від закордонних гастротурів та тренінгів у ресторанах Італії, Франції, Чехії, Турції.

• У 2010 отримав відзнаку від KyivPost, а у 2011 році отримав відзнаку Ревізор Рекомендує у

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: