Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 апреля 2024 PRO

Сергій

Директор готельно-ресторанного комплексу

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Днепр, Другие страны, Киев, Львов, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник директора

с 03.2022 по 02.2023 (11 месяцев)
Готель Qubus, Польша, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівництво відділом продажів. Створення нового керованого сайту готелю з підтримкою соцмереж стимулюючих продажи. Розробка та впровадження планів та аналітики продажів та маркетингових заходів. Встановлення стандартів сервісу.

Директор готельно-ресторанного комплексу

с 06.2013 по 10.2021 (8 лет 4 месяца)
Готель Villa le Premier *****, Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)

https://villalepremier.com
Загальне керівництво готельно-ресторанним комплексом. Розробка та впровадження плану виведення підприємства на рівень фінансової прибутковості. Створення високопрофесійної управлінської команди. Створення керованого сайту з підтримкою соцмереж стимулюючих продажу, проведення маркетингових заходів з метою позиціонування підприємства. Розробка та впровадження планів та аналітики продажів. Оптимізація каналів продажу та мінімізація витрат підприємства. Зростання фінансового результату.

Директор готельного комплексу

с 08.2011 по 02.2013 (1 год 6 месяцев)
Готель OVIS ****, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)

https://hotel.ovis.ua/
Підготовка, комплектація та запуск готелю до Євро 2012р. Загальне керівництво готельно-ресторанним комплексом. Підбір, навчання та атестація персоналу. Впровадження європейських стандартів та сервісу. Розробка та впровадження стратегічного плану розвитку готельно-ресторанного комплексу в умовах кризи. Організація каналів продажів, визначення сегмента клієнтської бази готелю на даному ринку послуг. Збільшення зростання продажів, мінімізація витрат підприємства. Складання бюджету підприємства та контроль його виконання. Складання статистичних та аналітичних схем господарської діяльності підприємства зі звітом інвесторам.
Номерний фонд – 55 номерів.
Кількість персоналу 80 чол.
Рекомендації: Власник готелю Куцій Сергій Іванович т. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Генеральний директор

с 06.2010 по 08.2011 (1 год 2 месяца)
Готель "Чорне Море" Бугаз *****, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Тех. завдання на доопрацювання зон відпочинку готелю: СПА, ресторанів, дискотеки, конференц-зали, аква-зони. Технічний нагляд під час будівельних робіт над підрядними організаціями. Завершення будівництва комплексу та введення в експлуатацію. Комплектація готелю меблями, інструментом, обладнанням. Вибір, встановлення та адаптація програмного забезпечення для готелю, ресторану, СПА та зон відпочинку. Загальне керівництво існуючим комплексом; Підбір та формування професійної команди. Проведення тренінгів. Організація, контроль та координація роботи персоналу готелю, ресторанів та СПА; збільшення продажів комплексу; Забезпечення стабільного завантаження; Контроль за дотриманням стандартів, процедур, якості обслуговування гостей готелю; Моніторинг ринку готельно-ресторанних послуг; . Організація маркетингових заходів та PR акцій спрямованих на позитивне позиціонування готелю щодо конкурентів; формування клієнтської бази; Збільшення зростання продажів; Звітність перед власником за фінансовий результат підприємства;
Номерний фонд 144 номери.
Кількість персоналу 130 чол.

Генеральний директор

с 05.2008 по 06.2010 (2 года 1 месяц)
СПА- Готель Гранд Марин ****, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

http://www.grand-marine.com.ua/
Розробка концепції СПА-готелю (поверхові плани готелю та ресторану, аква-зони, відпочинкових зон: зимового саду, більярдної, фітнес зали, конференц-зали, кімнати переговорів). Розробка СПА-зони та напрямки медичних послуг. Комплектація СПА-готелю, ресторану, барів: меблями, інвентарем, обладнанням. Технічний нагляд під час будівництва над підрядними організаціями.
Завершення будівництва комплексу та введення в експлуатацію. Загальне керівництво існуючим комплексом СПА. Формування професійного менеджерського колективу. Постановка європейських стандартів та сервісу. . Розробка та впровадження стратегічного плану розвитку готельно-ресторанного комплексу в умовах кризи. , Розробка та впровадження планів та аналітики продажів. Оптимізація каналів продажу та мінімізація витрат підприємства. Проведення маркетингових та PR акцій спрямованих на стабільне завантаження комплексу; Складання фінансових та аналітичних звітів.
Номерний фонд – 60 номерів
Кількість персоналу 150 чол.

Генеральний директор мережи готелів

с 02.2007 по 05.2008 (1 год 3 месяца)
Мережа Готелів «Ева» ***, Донецк (Готельно-ресторанний бізнес)

Загальне керівництво існуючою мережею готельно-ресторанних комплексів.
Розробка та впровадження плану виведення підприємства на рівень фінансової прибутковості. Створення високопрофесійної управлінської команди. Збільшення продажів та завантаження, мінімізація витрат підприємства, зростання фінансового результату. Успішне проведення рекламних кампаній, позиціонування підприємства на вітчизняному та зарубіжному ринках. Досягнули обсягів продажу з 25% до 75%. Надання встановленої звітності за економічними показниками діяльності готельно-ресторанного комплексу. Кількість персоналу 150 чол.

Керуючий готельним комплексом

с 02.2006 по 05.2007 (1 год 3 месяца)
готельний комплекс «Бартоломео», Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

www.bartolomeo.com.ua
Проектування нового готелю., Консультант девелоперського проекту будівництва та реконструкції готельної нерухомості. Загальне керівництво існуючим готельним комплексом. Збільшення обсягів продажу у 3 рази порівняно з попереднім 2005р. Мінімізація витрат підприємства. Складання бюджету підприємства та контроль його виконання. Звітність у встановленій формі за економічними показниками діяльності готелю.

Генеральний директор готелю

с 01.2003 по 02.2006 (3 года 1 месяц)
Готель-бутік «Отрада» *****, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

http://www.hotel-otrada.com
Технічний нагляд під час будівництва над підрядними організаціями. Комплектація готелю та ресторанів: меблями, інвентарем, обладнанням. Будівництво та підготовка об'єкта до введення в експлуатацію, введення готелю в експлуатацію.
Загальне керівництво готелем, ресторанами, розкручування готелю, розробка презентацій. Створення високопрофесійної управлінської команди. Постановка євростандартів та сервісу. Підбір, навчання та атестація персоналу. Надання встановленої звітності з економічних показників та діяльності комплексу.
Досягнули обсягів продажу з 0% до 70%. Min – Max вартість номера від 175 до 600 у.о. на добу. Успішне проведення рекламних кампаній, позиціонування підприємства на вітчизняному та зарубіжному ринках.

Заступник генерального директора

с 04.1998 по 10.2002 (4 года 6 месяцев)
ЗАТ готель Юність ***, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління персоналом, завантаження комплексу туристами, моніторинг ринку, маркетинг, організація виставок, розробка поліграфії готелю, розробка та розкрутка Web сайту готелю, розробка рекламного матеріалу.
Досягнули обсягів продажу з 25% до 85%. Min – Max вартість номера від 30 до 200 у.о. на добу. Успішне проведення рекламних кампаній, позиціонування підприємства на вітчизняному та зарубіжному ринках. Відвідування семінарів всеукраїнських та російських з менеджменту та маркетингу.
Номерний фонд 250 номерів
Кількість персоналу 240 чол.

Образование

Академія туристичного та готельно-ресторанного бізнесу .

Факультет Соціально-культурного сервісу та туризму, економіки та управління. Спеціалізація: Готельний сервіс., Одеса
Высшее, с 1997 по 2003 (6 лет)

Стажування після закінчення академії у Франції місто Biarritz

Одеський автомобільно- шляховий технікум

Будівництво автошляхів, будівель та споруд. Спеціалізація: технік-будівельник., Одеса
Среднее специальное, с 1976 по 1980 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Киевский бизнес центр. Маркетинговые стратегии и конкурентные войны

1999г.

Практикум: Эффективные технологии Интернет-продвижения компании. Работа на результат

2008

Практикум Продвижение и стимулирование продаж с помощью программ маркетинга, рекламы и PR

2010

Практические методы ценообразования: финансовые и маркетинговые. (Курс повышения квалификации)

2012

Знания и навыки

PC User Робота в команді Уміння переконувати Постановка євростандартів, сервісу та прибутковості підприємства Розробка,впровадження стратегічного плану розвитку підприємства Створення високопрофесійної управлінської команди. Вміння чітко формулювати цілі та завдання

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Польский — выше среднего

Рекомендации

  • Богданова Елена Николаевна

    Богданова Елена Николаевна

    Управляющий гостиничным комплексом Бартоломео, Гостиничный комплекс Бартоломео

    Контактные данные скрыты
  • Митрошкин Игорь Александрович.

    Митрошкин Игорь Александрович.

    . Вице-президент "ФК Черноморец" (входит в ФПГ "Приморье"). Топ-менеджер группы Климова-Шнайдера.

    Контактные данные скрыты
  • Перевязко Александр Николаевич

    Перевязко Александр Николаевич

    Собственник, Отель Villa le Premier

    Контактные данные скрыты
  • Куцый Сергей Иванович

    Куцый Сергей Иванович

    Собственник отеля OVIS г.Харькове

    Контактные данные скрыты

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: