Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 января 2021 PRO

Руслан

Керівник відділу, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший комплектувальник складської логістики (бригадир)

с 06.2017 по наст. время (7 лет)
ТОВ "Якабу Трейд", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контроль адресного зберігання товару, комплектації і підготовка до відправки товарів замовникові. Контроль якості товару, що відправляється, оформлення ТТН для відправки службами доставки (Нова Пошта, Укрпошта, Justin, Post.ua і кур'єрська доставка по Києву). Проведення інвентаризацій, виправлення пересорта, відбракування товару, витратні матеріали, ведення облікової документації. Усі операції проводяться через 1С склад. Брав безпосередню участь в оптимізації роботи складу (модернізація робочих місць і комунікації). Організація роботи персоналу зміни (від 30-ти чоловік) відділу комплектації і відправки (комплектувальники, збиральники, вантажники, відправники). Злагоджена робота з іншими підрозділами компанії (приймальний відділ, кур'єрська служба, call центр, сервісна служба) Складання графіку виходу на роботу. При необхідності виконував обов'зки заступника складської логістики. За сумісництвом обіймаю посаду технік-завгосп: організація ремонтів по складу, закупівля матеріалів для ремонту, складання кошторису на ремонтні роботи кожен місяць. Склад 2300 м.кв. + резервний склад 110м. кв.
Починав свою трудову діяльність у компанії з посади кур’єра.

Керівник структурного підрозділу обслуговування базових станцій мобільного зв'язку

с 03.2015 по 04.2017 (2 года 1 месяц)
ТОВ ВКК "Ария", Київ (Ремонт, обслуговування, монтаж базових станцій мобільного зв'язку)

З 2015 по 2016 обіймав посаду бригадира ОВБ (оперативно-виїзна бригада), в жовтні 2016 року отримав підвищення, керівник підрозділу Київського регіону. У підпорядкуванні більше 60-ти чоловік.
Розподіл по пріоритетах аварійних бригад з обслуговування і ремонту базових станцій мобільного зв'язку (електромонтери, висотники, фахівці з кліматичних систем, фахівці ОПС). Складання графіку планового обслуговування. Контроль і своєчасне замовлення необхідного устаткування, витратних матеріалів для продуктивного і якісного функціонування підрозділу. Попередній розрахунок заробітної плати персоналу для звіряння з бухгалтерією головного офісу. Контроль ведення маршрутних листів автопарку підрозділу. Планові ремонти і обслуговування автопарку. Брав безпосередню участь в оптимізації роботи філії. Структурний підрозділ охоплював увесь Київ і київську область, більше 3000 базових станцій. За сумісництвом обіймав посаду комірника :
- замовлення витратних матеріалів
- замовлення ручного і електро інструменту
- контроль планових ремонтів мобільних електрогенераторів і іншого устаткування.
- складання актів списання, інструменту що вийшов з ладу, та устаткування.
P.S. Є рекомендації.

Інженер з технічного нагляду

с 04.2006 по 04.2012 (6 лет)
ООО "Три Т Фудз", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ця посада була офіційною для трудової. У компанії обіймав посаду "Керівник інженерно- будівельного відділу". Складання кошторисної документації для будівництва, реконструкції, обслуговування і поточних ремонтів ресторанів та кав'рень. Тендер генеральних підрядників для будівництва і реконструкції. Ведення об'єкту від початку будівництва до самого відкриття у Києві та інших містах України. Складання ТЗ для підрядників, читання креслень. Звіряння виконаних робіт згідно креслень і ТЗ. Аудит якості виконання робіт підрядником. Організація інженерно-технічного і транспортного забезпечення на виїзних заходах (монтаж устаткування і электро та водопостачання, транспортування, демонтаж). Є великий досвід самостійного монтажу побутової і виробничої електромережі, монтаж сантехніки, підключення побутового і промислового устаткування. За сумісництвом обіймав посаду відповідального за пожежну безпеку і охорону праці.
P.S. Є рекомендації.
Не офіційний період роботи в цій компанії більше 10-ти років.

Образование

Лубенский загальнотехнічний ліцей №13

Станочник широкого профілю, Лубни
Среднее специальное, с 1995 по 1997 (1 год 8 месяцев)

Ця професія дає можливість працювати на токарних, шліфувальних і фрезерних верстатах.

Дополнительное образование и сертификаты

ДЕПС СОЛЮШЕНЗ "Волоконно-оптичні мережі" (будівництво, монтаж, вимірювання)

3 месяці 2017г

Навчальний центр "Надiя"

2012-2012 курси ОП та пожежна безпека.

Знания и навыки

MS Excel MS Office Пользователь Internet Користувач Internet Управлінські навички Організаторські здібності Робота з факсом Планування Робота зі сканером Робота з ксероксом Google Sheets Стресостійкість Работа со сканером Google Работа с ксероксом Організованість Стрессоустойчивость Целеустремленность 1С:Торговля и склад Умение анализировать Самоорганизованость, стрессоусойчивость!!

Знание языков

  • Русский — продвинутый
  • Украинский — продвинутый

Рекомендации

Швидкий Игор Анатолієвич

Швидкий Игор Анатолієвич

Директор департаменту складської логістики, Якабу Трейд

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Організованість, цілеспрямованість, вміння приймати правильні рішення в нестандартних ситуаціях. Креативність і винахідливість в організації процесу роботи, вимогливість до виконання поставленого завдання як до себе так і до підлеглих. Усидливість, стресостійкість, цілеспрямованість, а також безліч корисних якостей розвинених в собі за період своєї трудової діяльності. Гнучкість в процесі освоєння нової роботи, завжди поглиблююсь в усі процеси роботи для можливої оптимізації чи спрощення. Моє основне правило керівника : Не вимагати від підлеглого того, що не можеш зробити сам! За наявності вільного часу майструвати пристосування для себе, або для полегшення якості роботи. Є досвід монтажу електромереж побутових і промислових, установка і підключення побутового і промислового устаткування. Готовий до відряджень - на вказаних вище посадах вони були часто. Є закордонний паспорт. За домовленістю, так само можливий переїзд в інше місто.
Трохи про особисте:
Одружений понад 20 років, прекрасна донька 9-ти років.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: