Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 декабря 2020 PRO

Александр

Начальник транспортного отдела, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Ромны

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник транспортного отдела

с 04.2011 по 03.2020 (8 лет 11 месяцев)
ООО Тедис Украина, Ромны (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Виписка та закриття подорожніх листів на щоденній основі в програмному комплексі 1С УАТ, контроль випуску авто на маршрут згідно з затвердженим графіком, складання графіків загрузки авто, проведення інструктажів, забезпечення та
контрольнорм витрат паливомастильних матеріалів.Організація ефективної роботи із страховими компаніями, врегулювання страхових випадків транспорта компанії.Робота з документацією та модулем диспетчерезації, формування актів прийому-передачі авто (1С УАТ) та закріплення авто за водіями.Проведення щомісячної інвентаризації ТМЦ компанії з формуванням в базі 1С. Формування щомісячних звітів для бухгалтерії транспортного відділу. Розподіл ТТ між водіями та закріплених територій з рівномірною нагрузкою на водіїв.Контроль проходження планових ТО та забезпечення виконання поточних ремонтних робіт автомобілів.Співпраця та заключення договорів з СТО.Складання бюджету витрат грошових коштів транспортного відділу на місяць/рік.Перевірка і контроль координат GPS торгових точок в обліковій програмі. Загрузка шаблонів в базу SAP. Штат відділу 8 чоловік, територія покриття РСП- 850 ТТ.

Образование

ВПУ

Ромны
Среднее специальное, с 1992 по 1994 (1 год 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Робота з оргтехнікою САПР 1С:Управління автотранспортом

Дополнительная информация

Успешное прохождение внутренних атестаций, участие в тренингах.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: