Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024 PRO

Лариса

Регіональний менеджер, КАМ по роботі з ключовими клієнтами

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Регіональний менеджер Волинська,Рівненська та Львівська обл.

с 08.2016 по 01.2020 (3 года 5 месяцев)
Невідома, Луцк (RX напрямок уро-гінекологічний та гастро-терапевтичний профіль)

Пошук та навчання нових МП.Навчання ,розвиток та мотивація всіх медичних представників.В команді 9 МП.Забезпечення та реалізація маркетингової стратегії компанії шляхом організації ефективної роботи кожного медичного представника індивідуально та команди в цілому ( управління,планування,постановка задач, контроль роботи,коучинг,наставничество,оцінка результатів,мотивація команди). Ведення переговорів з ключовими клієнтами( лікарями ЛПУ,менеджерами аптечних сіток,дистриб’юторами,обласними спеціалістами , ОЛ лідерами).Встановлення та підтримка лояльних відносин з клієнтами на довготривалий період.Моніторинг та аналіз фармацевтичного ринку.Управління продажами на території ( планування,аналіз продаж,збільшення клієнтської бази ).Ведення звітності.Організація та участь в конференціях,семінарах,круглих столах.

Медичний представник RX напрямок уро-гінекологічний,гастро-терапевтичний напрямок

с 12.2007 по 08.2016 (8 лет 8 месяцев)
Невідома, м.Луцьк (Фармація)

Візити до лікарів та в аптеки. Вміння працювати за SMART,SPINтехнологією продаж.Контроль продаж препаратів в аптеках та призначення лікарями.Проведення презентацій,круглих столів,участь та організація конференцій .Розширення клієнтської бази,залучення нових клієнтів. Планування та аналіз ринку.Участь у тренінгах, онлайнвебінарах. Виконання плану продаж.Аналіз ринку та конкурентів.
Успішне виведення на ринок 12 нових препаратів.Збільшення продаж на 200% в Рівненські та Волинській обл. Постійний переможець в номінації - найкращий представник року, та МП прорив року.Постійне виконання плану 100%-120%.Форманняклієнської бази в Рівненській та Волинській обл.Завдякі комунікабельності встановлені довготривалі лояльні відносини з лікарями ,менеджерами аптечних мереж.

Образование

Ківерцівське медичне училище

Сестра медична, Луцк
Среднее специальное, с 1987 по 1990 (2 года 11 месяцев)

Знания и навыки

Користувач ПК

Знание языков

Русский — свободно

Дополнительная информация

Цілеспрямована, відповідальна, аналітичний склад розуму,комунікабельна,наполеглива, стресостійка ,чесна, трудолюбива ,активна життєва позиція ,позитивна ,вміння досягати поставленої цілі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: