Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 марта 2023 PRO

Юлия

Начальник цеху, майстер зміни

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Переяслав
Готов работать:
Пирятин, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник виробництва

с 09.2020 по 06.2021 (9 месяцев)
ФГ "Байрон Агро", Переяслав (Харчова промисловість)

- керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху;
- Забезпечення виконання планових завдань, ритмічний випуск продукції високої якості, ефективне використання основних і оборотних фондів;
- Організація; планування, облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність цеху;
- Контроль за додержання працюючими правил і норм охорони праці, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
- ведення технологічних журналів, облік робочого часу працівників;
- розробка, впровадження та підтримка системи НАССР.

Заступник начальника виробництва, майстер цеху

с 08.2010 по 03.2020 (9 лет 7 месяцев)
ТОВ "Пирятинський делікатес", Пирятин (Харчова промисловість)

-Складання та виконання планів на виробництво по виробництву продукції
-Контроль якості та кількості виготовленої продукції
-Контроль санітарного стану цехів, обладнання
-Організація складання оперативної звітності по відділу (внесення звітів у програму 1С)
-Відповідальність за норми витрат сировини та інших ресурсів
-Участь у розробці нових рецептур та стандартів

Образование

Національний Університет харчових технологій

Технології цукристих речовин, інженер-технолог, Киев
Высшее, с 1997 по 2002 (4 года 10 месяцев)

Знания и навыки

Дополнительная информация

Дейнека Юлія Григорівна
Домашній телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (з 00 до 24)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Особиста інформація
Місто проживання: Пирятин
Рівень освіти: Вища
Дата народження: 18 травня 1979 р
Стать жіноча
Сімейний стан: Не заміжня, діти є
Досвід роботи
Період роботи: з серпня 2010 р. по березень 2020
Посада: заступник начальника виробництва, начальник виробництва, старший майстер
Назва організації: ТОВ «Пирятинський делікатес», Пирятинський р-н, с.Дейманівка
Харчова промисловість, виробництво напівфабрикатів

Посадові обов'язки та досягнення:
-Складання та виконання планів на виробництво по виробництву продукції
-Контроль якості та кількості виготовленої продукції
-Контроль санітарного стану цехів, обладнання
-Організація складання оперативної звітності по відділу (внесення звітів у програму 1С)
-Відповідальність за норми витрат сировини та інших ресурсів
-Участь у розробці нових рецептур та стандартів

Період роботи: з квітня 2008 по березень 2009 року
Посада: Начальник виробництва, головний технолог
Назва організації: ЗАТ "Новгород - Сіверський сирзавод", м Чернігів
Харчова промисловість, виробництво твердих і плавлених сирів, молочної продукції
Посадові обов'язки та досягнення: Управління виробництвом
Період роботи: З травня 2005 по грудень 2007 року
Посада: Інженер технолог (Повна зайнятість)
Назва організації: ЗАТ "Пирятинський сирзавод", м Пирятин
Харчова промисловість, виробництво твердих і плавлених сирів, молочної продукції
Посадові обов'язки та досягнення:
- розробка і впровадження системи управління якістю відповідно до стандарту ISO 9001: 2000 (розробка та впровадження процедур, контроль їх виконання, проведення внутрішніх аудитів, складання звітів, встановлення причин появи невідповідної продукції і т.д.);
- контроль за дотриманням технологічної дисципліни в цехах;
- перевірка санітарного стану обладнання, приміщень;
- робота з проектними організаціями з питань проектування будівель, цехів;
- ведення ділової переписки з партнерами.

Періодроботи: З липня 2002 по травень 2005 року
Посада: Сировар (Повна зайнятість)
Назва організації: ЗАТ "Пирятинський сирзавод", м Пирятин
Харчова промисловість
Посадові обов'язки та досягнення:
- виготовлення твердих сирів відповідної якості;
- виготовлення заквасок для сирів;
- утримання у нормі санітарного стану цеху;
- виконання розпоряджень вищого керівництва.
Освіта:
Навчальний заклад: Національний університет харчових технологій, м. Київ
Дата закінчення: Червень 2002 року
Факультет: Технологія цукристих речовин та функціональних харчових продуктів Спеціальність: Інженер технолог
Форма навчання: Денна / Очна

Іноземні мови і комп'ютерні навички:
Англійська мова: Базовий
Рівень володіння комп'ютером: Впевнений користувач
Додаткова інформація
Наявність водійських прав: Категорія B

Особисті якості та компетенції:
• Комунікабельність
• Орієнтованість на високий результат;
• Ініціативність та енергійність;
• Активна життєва позиція;
• Готовність працювати в команді, зацікавленість в кар'єрному зростанні.
Ваші заняття у вільний час: Читання художньої літератури, в'язання, вишивання

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: