Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 августа 2022 PRO

Владимир

Юрист-господарник, юрисконсульт, 17 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
56 лет
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрисконсульт

с 06.2021 по наст. время (2 года 11 месяцев)
ТОВ «Монтажбудюг», Олешки (Транспортно-експедиторська діяльність, оренда спецтехніки)

Здійснення юридичного аналізу ризиків, з якими стикається підприємство, та вироблення правових засобів захисту його інтересів.
Паралельно - договірна, консультаційна, претензійна та позовна робота.
Звільнився у звязку із початком повномасштабної збройної агресії РФ проти України та окупацією частини Херсонської області.

Юрисконсульт

с 09.2018 по 04.2020 (1 год 7 месяцев)
ТОВ "ГАЗДА ПРАЙМ", Херсон (Торгівельна діяльність (оптова та торгівля вроздріб будівельними матеріалами та електроінструментом))

Юридичне забезпечення господарської діяльності ТОВ (сфера торгівлі).
Покращено / вдосконалено організацію договірної та корпоративної роботи; проаналізовано та приведено у відповідність до вимог діючого законодавства Статут Товариства, інші локальні акти підприємства, типові форми договорів.
Проаналізовано, запропоновано і у подальшому структуровано взаємодію підрозділів в частині більш оперативного та якісного виконання завдань юридичної та інших служб підприємства при виконанні ними пов'язаних бізнес-процесів.
Після введення на держ. рівні карантину - звільнення за угодою сторін.
Більше року, після звільнення, працював на основі freelance.

Начальник юридичного відділу

с 10.2014 по 04.2017 (2 года 6 месяцев)
ТОВ "СМАРТ-МЕРИТАЙМ ГРУПП", Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

• Керівництво юр. відділом: формування/реорганізація відділу, бюджетування, ефективна адаптація робітників згідно поставлених завдань, розподіл навантаження поміж ними через їх спеціалізацію, аналіз обсягу і якості роботи, заміна, переведення і звільнення в необхідних випадках;
• Юр. аналіз правових і пов’язаних із ними ризиків: (1) розгляд поточних питань, консультування керівництва/дирекції, начальників структурних підрозділів; (2) правовий супровід досудового врегулювання спорів (близько 35 % спорів, розв’язаних шляхом досудового врегулювання); (3) внутрішні тренінги, інформування посадових осіб про законодавчі новації, (4) участь у розробці внутрішніх Стандартів/Положень підприємства.
• Підготовка та розгляд контрактних (договірних) документів, розробка та впровадження типових/стандартних договорів за основними видами діяльності;
• Управління судовими процесами: (1) контроль штатних юристів, аналіз і стратегія ведення судових спорів (близько 80 % позитивних судових справ), (2) погодження послуг зовнішніх консультантів (компаній) за укладеними договорами, (3) безпосереднє процесуальне представництво інтересів підприємства в особливо важливих справах, зокрема по спорах з нерезидентами у Міжнародному комерційному арбітражному суді при ТПП України (м. Київ), 100% позитивних результатів в зазначених судових процесах;
• Робота з правоохоронними і контролюючими органами: (1) юр. аналіз підстав для перевірок, слідчих дій; (2) сумісно із службою економічної безпеки здійснював контроль дій (бездіяльності) посадових осіб зазначених органів та правильність документального оформлення результатів перевірок; (3) в необхідних випадках брав участь в організації оскарження неправомірних дій (бездіяльності) цих осіб (органів) або їх актів в адміністративному або судовому порядку;
• Корпоративні комунікації: методична допомога корпоративному секретарю, погодження документів, пов’язаних з корпоративними обмеженнями та управлінням (статут, протоколи загальних зборів учасників); комунікації із ведучими спеціалістами підприємства і головного офісу СМАРТ-ХОЛДИНГА (м. Київ);
• Інтелектуальна власність: оформлені и подані документи для реєстрації прав на торгівельний знак підприємства;
• Комунікації PR: погодження із внутрішньою прес-службою прес-релізів до їх розміщення в ЗМІ (стосовно інформації про компанію в частині юридичних питань – угод, перевірок, судових справ).

Начальник юридичного відділу

с 10.2007 по 10.2014 (7 лет)
ВАТ (ПАТ) "Херсонський суднобудівний завод" (що увійшов у подальшому до складу субхолдинга ТОВ "СМАРТ-МЕРІТАЙМ ГРУП"), Херсон (суднобудування, судноремонт, модернізація, машинобудування, портова діяльність; факультативні види діяльності: транспортні послуги, торгівля, інші послуги).)

Юридичний супровід діяльності підприємства в повному обсязі (обов’язки за посадою – аналогічні зазначеним вище (ТОВ "СМАРТ-МЕРИТАЙМ ГРУПП"), крім тих, що пов’язані із групою активів).
Звільнився шляхом переведення на роботу в інше підприємство (ТОВ "СМАРТ-МЕРИТАЙМ ГРУПП")

Виконавчий директор

с 01.2002 по 10.2007 (5 лет 9 месяцев)
ТОВ "Юридичне бюро "КАНОН", Херсон (Правове і комерційне забезпечення підприємницької діяльності підприємства.)

oОбслуговування (супровід) на договірній основі інтересів юр. і физ. осіб (в т.ч. ФОП) в різних сферах діяльності та права (серед значних клієнтів юрбюро – «Херсоннафтопереробка», НК «Альянс», «Херсонобленерго», «Миколаївобленерго», «Херсонтеплоенерго», «Херсонський водоканал»);
oКонтроль роботи юрисконсультів (8 осіб), погодження при підборі персоналу (юристів), супровід переговорів, угод, судових процесів клієнтів;
oВедення окремих судових справ;
oПошук клієнтів, укладення договорів та їх супровід.

Юрисконсульт; юрисконсульт 1 кат.

с 11.2001 по наст. время (22 года 6 месяцев)
Херсонські міські електричні мережі (філія) ВАТ "Херсонобленерго", Херсон (постачання та передача електроенергії)

Представництво інтересів в судах (арбітражних судах), пред’явлення і розгляд претензій (позовів), оформлення процесуальних документів, правовий аналіз договорів і локальних актів підприємства.

Юрист

с 02.1992 по 10.1998 (6 лет 8 месяцев)
Робота на декількох підприємствах, в т.ч. малого і середнього бізнесу, Херсон (Маркетинг, посередницькі послуги, оптова торгівельна діяльність)

Договірна робота та робота з правовою і комерційною інформацією (в галузі маркетингу, посередницької діяльності, послуг.

/монтажник зв'язку/ столяр/ майстер з інтер'єрів/

с 08.1988 по 05.1991 (2 года 9 месяцев)
Робота на декількох підприємствах, Херсон (Зв'язок, виробництво меблів, послуги)

Образование

Національна юридична академія ім. Я. Мудрого

Правознавство, господарьско-правова спеціалізація, Харків
Высшее, с 1988 по 1994 (5 лет 5 месяцев)

Заочний факультет

Дополнительное образование и сертификаты

Мистецтво ведення перемовин

2006, 1 міс.

Знания и навыки

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Знання офісних програм Організація бізнес-процесів від укладення договору до оплати

Дополнительная информация

Способствовать своими профессиональными и личными качествами динамично развивающейся компании/бизнесу (группе компаний/холдингу).
Предпочтительна полная занятость, достойные условия труда и его материального вознаграждения.
Поскольку в настоящее время мной осуществляются отдельные проекты на удаленном доступе - возможен вариант сотрудничества с неполным рабочим днем.
Работа на удаленном доступе (анализ ситуаций, выработка стратегии, подготовка документов в эл. виде, консультационная поддержка).
Стаж работы по специальности - более 18 лет.
Подробное резюме в прилагаемом файле.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: